Nieuwe streamingdienst Quibi lanceert trailer merkwaardige rechtszaalshow

Chrissy Teigen's eigen show op Quibi

Er is een nieuwe streamingdienst gelanceerd: Quibi. Chrissy Teigen is gelijk ingestapt met een merkwaardige rechtszaalshow.

Emma Nota, 8 april 2020 om 11:27

Er is een nieuw platform gelanceerd om ook onderweg op je laptop en telefoon te kunnen streamen: Quibi. Een Quibi betekent zoveel als een "snelle hap". Chrissy Teigen is gelijk in de nieuwe dienst ingestapt met Chrissy’s Court.
Zoals uit de titel duidelijk wordt, is het een rechtszaaldrama à la Judge Judy. Mensen komen naar haar toe met hun geschillen, en met humor en chaos spreekt Chrissy een vonnis uit. Het is zeker niet de bedoeling dat de kijker de oordelen serieus neemt.De eerste trailer is nu verschenen, in de trailer is Teigen te zien in vol gewaad in een soort rechtbank, en stelt vragen als: "Ben je gewond geraakt tijdens het werk, zelfs als het je eigen schuld was?".

Natuurlijk is niet alleen Chrissy Teigen te zien in haar serie, maar haar familie komt regelmatig langs. Zoals haar man John Legend en dochter Luna, en Teigen’s moeder, Vilailuck 'Pepper Thai' Teigen, zal de orde handhaven in de rechtbank.


Bron: Vulture

Lees meer over: Quibi, Chrissy Teigen

Populair nieuws