Disney+ maakt bekend wanneer je nieuwe 'Star Wars'-series kan gaan kijken

Disney laat zien wanneer de Star Wars-series komen

Er blijken toch grote problemen te zijn met de serie rond Obi-Wan Kenobi.

Jim Pedd, 8 april 2020 om 10:42

In Frankrijk heeft Disney+ een persbericht de deur uit gedaan met een aantal onthullingen. Daaruit blijkt onder meer het releasejaar van een aantal Star Wars-series die nu gepland staan.
Disney+ maakt onder meer een serie rond Obi-Wan Kenobi en eentje rond Cassian Andor. Die series worden dan gemaakt naast The Mandalorian, waarvan we in oktober dit jaar nog een nieuw seizoen krijgen.

Lees ook: Disney+ serie 'Obi-Wan Kenobi' zet goede stappen

Nieuwe planning
Oorspronkelijk zou de serie rond Obi-Wan Kenobi voor volgend jaar gepland staan. Maar nu er een nieuwe schrijver is ingehuurd om de scenario’s te verzorgen, blijkt de boel toch enige vertraging op te lopen. De serie staat volgens het persbericht nu gepland voor release in 2022. Dat wijst erop dat er grote problemen waren achter de schermen en er nu gekozen is voor een volledige reset van de plannen.

Lees ook: Ewan McGregor begonnen met voorbereidingen op 'Obi-Wan' serie

De serie rond Cassian Andor komt er nog gewoon in 2021, staat in het persbericht te lezen. Tegelijk maken we ons daar ook enige zorgen over, want het coronavirus zou ervoor kunnen zorgen dat de opnames dusdanig vertraagd worden dat de boel dus later uitkomt.

Bron: The Direct

Lees meer over: Star Wars, Disney Plus, Obi Wan Kenobi, Cassian Andor, The Mandalorian

Populair nieuws