search
Netflix lanceert opmerkelijke, wekelijkse liveshow met populaire acteurs en actrices
Series / Nieuws

Netflix lanceert opmerkelijke, wekelijkse liveshow met populaire acteurs en actrices

In de liveshows zullen verschillende sterren uit Netflix-producties te zien zijn...

Geoffrey Ketels
Netflix heeft bekend gemaakt dat het uitpakt met een wekelijkse liveshow op het social media platform Instagram. De wekelijkse liveshow krijgt de naam 'Wanna talk about it?' en gaat over mentale gezondheid.

De live-uitzending zal wekelijks terugkeren en zal te zien zijn op het Instagramkanaal van de Amerikaanse Netflix. In de live-uitzending gaan de acteurs in gesprek met elkaar evenals met experts over wat de gevolgen van de Coronacrisis nu precies kunnen zijn voor onze mentale gezondheid. Bovendien worden er verschillende manieren besproken over hoe we gezond kunnen blijven en vooral goed voor onszelf kunnen zorgen nu deze pandemie de wereld domineert.

Acteurs uit populaire series
In de live-uitzendingen op de Instagram van Netflix zullen verschillende bekende acteurs en actrices uit Netflix-producties hun opwachting maken. Het gaat hierbij onder meer om Caleb McLaughlin van Stranger Things, maar ook om Alisha Boe van 13 Reasons Why.

De eerste livestream werd gisteren, donderdag 9 april gehouden. De livestreams vinden wel plaats om 01h00 's nachts Nederlandse tijd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen