search
Veelbelovende trailer horrorserie 'The Stranger'

Veelbelovende trailer horrorserie 'The Stranger'

Maika Monroe (It Follows) en Dane DeHaan (The Place Beyond the Pines) spelen de hoofdrollen.

Zilko Tarici
De streamingdienst Quibi werd afgelopen week gelanceerd in Amerika, maar lijkt verre van een daverend succes te worden... zelfs nadat oprichter Jeffrey Katzenberg de dienst 90 dagen gratis aanbood. Toch blijven er trailers voor nieuwe series van Quibi binnenstromen.

De nieuwste van deze trailers is voor The Stranger, een psychologische thriller-serie waarin Dane DeHaan (The Place Beyond the Pines, Valerian and the City of a Thousand Planets) en Maika Monroe (It Follows) de hoofdrollen spelen.

In The Stranger zien we hoe een freelance-chauffeur (Monroe) haar ergste nachtmerrie beleeft wanneer ze een mysterieuze passagier (DeHaan) oppikt bij een groot landhuis. De passagier onthult al snel dat hij de bewoner van het huis heeft vermoord en dreigt ook de chauffeur te vermoorden als ze niet 'een heel goed verhaal' aan hem vertelt.

De serie, die op 13 april a.s. beschikbaar wordt gesteld door Quibi, werd geschreven, geregisseerd en geproduceerd door Veena Sud, die we vooral kennen van AMC-serie The Killing.

Aanbevolen artikelen