search
Netflix lanceert eerste bloedhete trailer 'Too Hot To Handle'
Series / Nieuws

Netflix lanceert eerste bloedhete trailer 'Too Hot To Handle'

De nieuwe datingshow op Netflix belooft alvast heel veel goeds...

Geoffrey Ketels
Liefhebbers van datingshows hebben nog maar net afscheid genomen van Love is Blind of er dient zich al een nieuwe datingshow aan op Netflix. De streamingdienst heeft nu de eerste trailer de wereld ingestuurd.

In de nieuwe datingshow die op Netflix wordt geplaatst zullen tien knappe vrijgezellen in een bijzonder mooie villa samen worden gezet. De hoofdprijs van dit experiment is bovendien ook niet mis. Er valt in totaal zomaar even 100.000 euro te verdienen. Er is echter één belangrijk detail, de deelnemers mogen elkaar niet aanraken!

Lastige opdracht
Dat Too Hot To Handle geen alledaagse datingshow wordt is meteen duidelijk. De deelnemers van de reeks mogen elkaar dus niet knuffelen, er mag niet gezoend worden en zelfs gewone aanrakingen zijn uit den boze. Gebeurt dit toch? Dan wordt er telkens een behoorlijk bedrag van de potentiële winst afgetrokken. Het hoeft niet gezegd dat de bloedmooie vrijgezellen voor een behoorlijk lastige opdracht staan!

Netflix heeft vandaag alvast de eerste trailer voor haar gloednieuwe datingshow de wereld ingestuurd. Ook op de lancering van de reeks is het niet lang meer wachten. Ze verschijnt namelijk op Netflix op 17 april!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen