3 fantastische 'feelgood'-series om NU te kijken op Netflix!

3 fantastische feelgoodseries om NU te kijken!

Deze drie series zijn vooral in deze tijd nog leuker om te kijken...!

Door onze nieuwsredactie, 11 april 2020 13:29

We kunnen het tegenwoordig allemaal wel gebruiken om net wat meer te lachen en onze zinnen te verzetten. Gelukkig is er dan Netflix waar enkele absolute feelgoodseries op zijn terug te vinden die je gezien moet hebben!
1.) Unbreakable Kimmy Schmidt
In tijden van lockdown geen betere serie om naar te kijken dan... een reeks die gaat over een jonge vrouw die na vijftien jaar gevangen te hebben gezeten in een ondergrondse bunker terug de vrije wereld in kan trekken! Het gaat hierbij uiteraard om Unbreakable Kimmy Schmidt. Als deze geweldige serie geen glimlach op je gezicht tovert, dan weten we het ook niet meer!


2.) The Good Place
The Good Place is werkelijk overladen met positieve kritieken. Niet alleen wordt er naar de reeks verwezen als hartverwarmd, maar ook als één van de meest intelligente komische series ooit gemaakt. The Good Place vertelt het verhaal van Eleanor Shellstrop (gespeeld door Kristen Bell). Shellstrop is een egoïstische en ietwat onbeschofte blonde die door een vergissing na haar dood in de hemel terechtkomt. Daar moet ze echter haar plaats verdienen en bewijzen dat ze echt een goed mens is. Werkelijk een geweldige, komische reeks die je een instant feel good gevoel geeft!


3.) Santa Clarita Diet
Nog zo'n topper is de serie Santa Clarita Diet. In deze reeks volgen we een makelaarskoppel waarvan de vrouw plots verandert in een zombie die alleen nog maar mensenvlees eet. Haar echtgenoot? Die lijkt het allemaal wel prima te vinden en doet alsof er niets aan de hand is! In het bijzonder de geweldige chemie tussen Drew Barrymore en Timothy Olyphant is meermaals geprezen en maakt deze serie eigenlijk tot een absolute must om te bekijken.


Lees meer over: Netflix, serie, series, The Good Place, Santa Clarita Diet, Unbreakable Kimmy Schmidt

Populair nieuws