Alle nieuwe series die Disney+ afgelopen week heeft toegevoegd!

Nieuw op Disney+: dit verscheen er deze week!

Disney+ voegde heel veel nieuws toe de afgelopen paar dagen! Check hier wat!

Jim Pedd, 11 april 2020 om 22:07

Disney+ voegde weer heel wat nieuwe content toe. Vandaag hebben we iets eerder dan normaal het contentoverzicht voor jullie. Dit overzicht is daardoor ook iets korter dan normaal.
Disney voegde gelukkig niet alleen nieuwe afleveringen van series toe, maar plaatste ook drie complete seizoenen online. Laten we daarmee beginnen, alvorens we het hebben over de afleveringen.

Nieuwe seizoenen
Van drie series verscheen een nieuw seizoen op Disney+. Allereerst gaat het om Tut’s Treasure: Hidden Secrets. Die serie komt uit 2018 en is een documentaire. De boel gaat over het leven van de beroemde Egyptische farao Toetanchamon en zijn tombe. Bovenal horen we wat er zoal gevonden is en wat de 5.398 objecten allemaal te betekenen hadden.

De kinderserie Puppy Dog Pals kreeg verder twee seizoenen en draait om de twee pups Bingo en Rolly die plezier maken in de buurt en de wereld als hun baasje Bob van huis is. Tot slot kreeg Paradise Island één seizoen. Deze draait om de natuur op de eilanden tussen Azië en Australië.

Nieuwe afleveringen
Daarnaast verschenen van deze series nieuwe afleveringen:
Star Wars: The Clone Wars: S07E08
Het laatste seizoen van deze animatieserie is in volle gang. Volg Anakin, Obi-Wan en de Jedi tijdens de Clone Wars!
Shop Class: S01E07
Deze wedstrijd laat een stel innovatieve studenten zien die het tegen elkaar opnemen met het ontwerpen en bouwen van verschillende dingen.
One Day at Disney: S01E19
Altijd al willen weten hoe het is om bij Disney te werken? Deze 52-delige serie volgt elke aflevering weer een medewerker.
Disney Family Sundays: S01E23
Amber Kemp Gerstel is de host van deze serie waarin gezinnen samen zelf projecten maken.
Be Our Chef: S01E03
Een kookwedstrijd waarin mensen lekkere recepten maken gebaseerd op Disney-magie.

Lees meer over: Disney Plus, Nieuw, Streaming, Weekoverzicht

Populair nieuws