Deze 'Daredevil'-actrice vindt geen werk meer

Deze 'Daredevil'-actrice vindt geen werk meer

Sinds de Netflix-serie gestopt is, heeft deze actrice er moeite mee om werk te vinden.

Jim Pedd, 16 april 2020 17:30

Je zou denken dat, als je in Netflix-serie Daredevil hebt gespeeld, je prima werk kan vinden. Actrice Deborah Ann Woll dacht vermoedelijk hetzelfde, nadat ze drie seizoenen lang heel sterk de rol van Karen Page speelde. Maar dat blijkt niet waar.
De actrice worstelt sinds de serie te zien was met het vinden van werk. Dat vertelt ze tijdens een openhartig interview met Joe Quesada van Marvel TV in zijn Joe Q’s Morning Warm-Up podcast. Woll vindt het sinds de serie stopte moeilijk om werk te vinden.

Lees ook: Krijgen we een nieuwe 'Daredevil'-serie op Disney+?

Werk vinden
“Ik vraag me heel erg af of ik nog werk ga vinden, of iemand nog met mij wil werken en of ik het nog heb, allemaal van dat soort enge gedachtes gaan door mijn hoofd,” begon ze. “Maar een deel van mijn hoofd denkt: ‘Je overdrijft, kalmeer nou maar gewoon’. Maar het deel van mij dat ervan houdt om te acteren, dat deel dat maakt dat acteren onderdeel van mijn identiteit is geworden, maakt ook dat ik niet zeker weet wie ik ben als ik niet acteer. En het is zo lang geleden dat ik het echt heb mogen doen, dat ik ermee worstel om mijn waardigheid vast te houden, mijn gevoel van eigenwaarde.”

En dus delen nu diverse medeacteurs berichten van steun:
Bron: Joe Quesada

Lees meer over: Daredevil, Marvel, Netflix, Deborah Ann Woll

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws