search

Ons nieuws van donderdag 16 april 2020

Rosario Dawson over kritiek 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Rosario Dawson over kritiek 'The Mandalorian'

Ze oogstte heel wat kritiek, maar hoe kijkt ze zelf naar haar (mogelijke) casting in The Mandalorian?

Voor het eerst reageert actrice Rosario Dawson op de forse kritiek die ze kreeg over haar mogelijke casting in Star Wars-serie The Mandalorian. De actrice zou de rol van Ahsoka Tano spelen en dat is nog niet officieel bevestigd.

Alhoewel dat nog niet officieel was, reageert Dawson nu wel op de kritiek. De actrice was natuurlijk erg voorzichtig en vertelde maar niet te veel. Wel onthulde ze dat het haar droom is om zich bij het Star Wars-universum te voegen.

Lees ook: Is Baby Yoda in 'The Mandalorian' eigenlijk de echte Yoda?

Erg blij
"De twee universa, Star Trek en Star Wars. Daar wil ik me bij kunnen voegen. Ik zeg het je, dat is alles wat ik maar wil. Dan kan ik met pensioen. En dan concentreer ik me gewoon op naar school gaan en voor het presidentschap gaan. Meer niet," vertelde Dawson.

Lees ook: Darth Maul ook te zien in 'The Mandalorian'?

Vervolgens zei ze toch nog iets over de casting: "Er is geen bevestiging en als die er komt, zal ik dolblij zijn. Ik ben heel blij als dat op een gegeven moment bevestigd wordt." En als ze Ahsoka mag spelen, dan is dat "voor een miljoen procent aan de fans te danken".
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 'Daredevil'-actrice vindt geen werk meer
Series / Nieuws

Deze 'Daredevil'-actrice vindt geen werk meer

Sinds de Netflix-serie gestopt is, heeft deze actrice er moeite mee om werk te vinden.

Je zou denken dat, als je in Netflix-serie Daredevil hebt gespeeld, je prima werk kan vinden. Actrice Deborah Ann Woll dacht vermoedelijk hetzelfde, nadat ze drie seizoenen lang heel sterk de rol van Karen Page speelde. Maar dat blijkt niet waar.

De actrice worstelt sinds de serie te zien was met het vinden van werk. Dat vertelt ze tijdens een openhartig interview met Joe Quesada van Marvel TV in zijn Joe Q's Morning Warm-Up podcast. Woll vindt het sinds de serie stopte moeilijk om werk te vinden.

Lees ook: Krijgen we een nieuwe 'Daredevil'-serie op Disney+?

Werk vinden
"Ik vraag me heel erg af of ik nog werk ga vinden, of iemand nog met mij wil werken en of ik het nog heb, allemaal van dat soort enge gedachtes gaan door mijn hoofd," begon ze. "Maar een deel van mijn hoofd denkt: 'Je overdrijft, kalmeer nou maar gewoon'. Maar het deel van mij dat ervan houdt om te acteren, dat deel dat maakt dat acteren onderdeel van mijn identiteit is geworden, maakt ook dat ik niet zeker weet wie ik ben als ik niet acteer. En het is zo lang geleden dat ik het echt heb mogen doen, dat ik ermee worstel om mijn waardigheid vast te houden, mijn gevoel van eigenwaarde."

En dus delen nu diverse medeacteurs berichten van steun:



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix krijgt veel boze reacties van fans na bonusaflevering 'Tiger King'
Series / Nieuws

Netflix krijgt veel boze reacties van fans na bonusaflevering 'Tiger King'

Niet iedereen is even blij met de nieuwe aflevering van hitserie Tiger King.

Netflix had met Tiger King een grote hit in handen. De documentaireserie wordt elke aflevering weer gekker, waarmee je maar blijft kijken. Maar de bonusaflevering die deze week geplaatst werd, wordt bepaald niet goed ontvangen.

De documentaireserie duikt diep in de wereld van verzamelaars van grote katachtigen. Centraal staat Joe Exotic, een man die tijgers houdt en ruzie heeft met dierenactivist Carole Baskin. De ruzie tussen de twee escaleert snel en eindigt met een moordplan. Geen wonder dus dat heel wat mensen maar bleven kijken.

Lees ook: Dit is de nr #1 serie van Netflix van de afgelopen maanden

Maar toch
Netflix besloot daarop snel een nieuwe aflevering te maken en die is sinds deze week te streamen. Alleen zijn heel wat mensen nu boos op Netflix, want echt leuk vinden ze de nieuwe aflevering niet. Op Twitter vinden we heel wat reacties die niet heel positief blijken:





Tiger King is hoe dan ook een succes. Zo erg zelfs dat er aan verfilmingen gewerkt wordt, en de producenten al hebben laten weten dat ze ervoor open staan een nieuw seizoen te maken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix hitserie 'Bodyguard' seizoen 2 pas in 2022?
Series / Nieuws

Netflix hitserie 'Bodyguard' seizoen 2 pas in 2022?

Dat er een tweede seizoen komt lijkt vast te staan, maar wanneer...?

Geoffrey Ketels
Het eerste seizoen van de serie Bodyguard heeft vriend en vijand weten te verrassen. Dat er een tweede seizoen komt staat zo goed als vast, maar wanneer? Wellicht niet in de nabije toekomst...

Reeds in de zomer van vorig jaar werd duidelijk dat er een vervolg zou verschijnen op het eerste seizoen van de Netflix-serie Bodyguard. Dat was uitstekend nieuws voor de fans, alleen bleef het tot dusver angstwekkend stil over dat vervolg. Het is zelfs zo stil gebleven dat velen zich nu de vraag stellen of er wel echt nog een tweede seizoen zal verschijnen.

Line of Duty
Belangrijk om te weten is dat Bodyguard een realisatie is welke van de hand komt van Jed Mercury. Deze naam doet wellicht bij velen een belletje rinkelen omwille van die andere topserie Line of Duty. Hier knelt ook meteen het schoentje. Mercury heeft namelijk eerder aangegeven eerst het zesde seizoen van Line of Duty af te willen werken vooraleer verder te gaan met het tweede seizoen van Bodyguard.

In principe werd omwille van bovenstaande aangenomen dat de productie van het tweede seizoen van Bodyguard zou worden aangevat aan het einde van dit jaar. Vervolgens werd de lanceringsdatum ergens in de loop van het jaar 2021 geprikt. Nu de productie van alle series, waaronder ook Line of Duty is stilgelegd is daar uiteraard verandering in gekomen.

Bovenstaande zorgt er dan ook voor dat we wellicht het tweede seizoen van Bodyguard pas ergens in de loop van 2022 zullen zien verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.