Netflix hitserie 'Bodyguard' seizoen 2 pas in 2022?

Dat er een tweede seizoen komt lijkt vast te staan, maar wanneer...?

Geoffrey Ketels, 16-04-2020 17:19

Het eerste seizoen van de serie Bodyguard heeft vriend en vijand weten te verrassen. Dat er een tweede seizoen komt staat zo goed als vast, maar wanneer? Wellicht niet in de nabije toekomst...
Reeds in de zomer van vorig jaar werd duidelijk dat er een vervolg zou verschijnen op het eerste seizoen van de Netflix-serie Bodyguard. Dat was uitstekend nieuws voor de fans, alleen bleef het tot dusver angstwekkend stil over dat vervolg. Het is zelfs zo stil gebleven dat velen zich nu de vraag stellen of er wel echt nog een tweede seizoen zal verschijnen.

Line of Duty
Belangrijk om te weten is dat Bodyguard een realisatie is welke van de hand komt van Jed Mercury. Deze naam doet wellicht bij velen een belletje rinkelen omwille van die andere topserie Line of Duty. Hier knelt ook meteen het schoentje. Mercury heeft namelijk eerder aangegeven eerst het zesde seizoen van Line of Duty af te willen werken vooraleer verder te gaan met het tweede seizoen van Bodyguard.

In principe werd omwille van bovenstaande aangenomen dat de productie van het tweede seizoen van Bodyguard zou worden aangevat aan het einde van dit jaar. Vervolgens werd de lanceringsdatum ergens in de loop van het jaar 2021 geprikt. Nu de productie van alle series, waaronder ook Line of Duty is stilgelegd is daar uiteraard verandering in gekomen.

Bovenstaande zorgt er dan ook voor dat we wellicht het tweede seizoen van Bodyguard pas ergens in de loop van 2022 zullen zien verschijnen.

Lees meer over: Bodyguard, serie, Netflix, series

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in