Bekijk de laatste emotionele momenten van 'Arrow'

Bekijk hier de laatste momenten van 'Arrow'

Stephen Amell neemt in deze mooie video zijn allerlaatste scène op.

Jim Pedd, 17 april 2020 om 10:03

In oktober 2012 ging Arrow in première. Afgelopen januari kwam de serie na acht seizoenen tot een einde. Acteur Stephen Amell deelt nu beelden van de laatste scène.
In de finale zien Felicity Smoak en oliver Queen elkaar nog eens in het hiernamaals. Green Arrow vond daar eindelijk zijn rust, nadat hij zichzelf opgeofferd had in de Crisis on Infinite Earths. Amell deelde nu op zijn Instagram-account een video van achter de schermen van die laatste scène.

Lees ook: Deze gave bunker was bijna te zien in 'Arrow'

Mooi einde
De video die we zien is van het laatste moment dat de opnames plaatsvonden. Iemand op de achtergrond zegt namelijk: “that’s a series wrap on Stephen Amell”. Hieronder kan je de video zien die Amell plaatste van zijn laatste momenten.

Dit bericht bekijken op Instagram

B🏹S 5

Een bericht gedeeld door Stephen Amell (@stephenamell) opDe serie draaide om Oliver Queen, een miljardair die vijf jaar lang dood gewaand werd. In werkelijkheid verbleef hij op een afgelegen eiland vlakbij China, waar hij getraind werd in de martial arts. Hij keert terug naar Star City om daar het onrecht te bestrijden als de Green Arrow.

Lees meer over: Arrow, Stephen Amell, The CW

Informatie over de serie: Arrow

Populair nieuws