'Star Wars: The Clone Wars'-serie bouwt op naar een grote finale

De serie is bijna voorbij en krijgt nog maar vier afleveringen. Dan stopt het voorgoed.

Jim Pedd, 17-04-2020 09:57

We zijn er: Star Wars: The Clone Wars begint nu aan zijn laatste verhaallijn: het beleg van Mandalore. Het hele zevende seizoen van de serie heeft hiernaar opgebouwd en nu gaan we dat dus zien.
De afgelopen afleveringen bouwde Dave Filoni de serie langzaamaan op. We kregen een aantal fanfavoriete personages uit de oude afleveringen te zien. Vervolgens werd Ahsoka teruggebracht en kregen we te horen wat de voormalig Padawan gedaan had. En vroegen de Mandalorians haar om te helpen hun thuisplaneet te heroveren.

Lees ook: Einde 'Star Wars: The Clone Wars' cruciaal voor Skywalker-saga

Nieuwe promo
Vandaag is er dus een nieuwe promo vrijgegeven die laat zien wat eraan zit te komen met deze laatste afleveringen. Zo blijkt Ahsoka weer te maken te krijgen met de klonen en met de Jedi. Samen lanceren ze een aanval. En we horen Darth Maul wat teksten blaten over de Dark Side en het Empire.

Lees ook: We weten nu al welke rol Ahsoka Tano krijgt in 'The Mandalorian'

Maar de promo laat vooral zien dat er het einde van een tijdperk aan zit te komen. De kleurschema's wijzen ook op die van Revenge of the Sith en laten zien dat de serie echt bijna voorbij is en dat we te zien krijgen hoe de boel verbonden is aan die film. Tijd voor het eind!


Lees meer over: Star Wars The Clone Wars, Star Wars, Disney Plus

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam