search
Peter Capaldi keert ook in negende seizoen 'Doctor Who' terug
Series / Nieuws

Peter Capaldi keert ook in negende seizoen 'Doctor Who' terug

En hij heeft getekend voor de aankomende Christmas Special.

Zijn eerste seizoen van Doctor Who moet nog van start gaan, maar het blijkt nu dat Peter Capaldi en Jenna Coleman beiden terugkeren voor de Christmas Special van de BBC hitserie. Steven Moffat vertelde in een interview dat "Peter en Jenna pas sinds gisteren klaar zijn met de opnames van de serie."


Maar: "We laten ze voorlopig nog niet met rust. Want ze gaan twee premières filmen vandaag en daarna gaan ze op de World Tour en vervolgens komen ze terug voor de opnames van de Christmas Special. Dus geen rust als je voor deze serie werkt!" aldus Moffat.

The Sun meldt verder dat Capaldi getekend zou hebben voor nog een seizoen. "Peter is de perfecte Doctor," vertelde een anonieme insider van The Sun. "Hij is al zijn hele leven fan van de serie en een geweldig acteur. Hij wilde nog een reeks doen en de BBC wilde hem terug. Zelfs voor de première wist de BBC al zeker dat Peter geweldig ontvangen zou worden. Het wordt gehoopt dat hij de rol nog jaren kan spelen."

Dat laatste nieuwtje kun je uiteraard met een flinke korrel zout nemen, maar dat de BBC hoopt dat Capaldi terugkeert voor een negende seizoen lijkt een klare zaak. Het nieuwe seizoen gaat op 23 augustus van start.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen