Alle nieuwe series die Disney+ afgelopen week heeft toegevoegd!

Nieuw op Disney+: dit verscheen er deze week!

Disney+ voegde heel veel nieuws toe de afgelopen paar dagen! Check hier wat!

Jim Pedd, 18 april 2020 om 17:22

Laten we maar meteen met het slechte nieuws beginnen. Er verschenen deze week niet bepaald veel series op de streamingdienst Disney+. Helaas moeten we het doen met een paar nieuwe afleveringen en wat seizoenen van series die niet per se de meest interessante zijn.
Het was niet zoveel als we verwacht hadden, maar er werden dus wel enkele nieuwe seizoenen en wat afleveringen online gezet. We beginnen zoals gebruikelijk met de seizoenen en dan behandelen we de nieuwe afleveringen.

Nieuwe seizoenen
Er verschenen twee nieuwe series, namelijk veertien (!) seizoenen van documentaireserie The Incredible Dr. Pol en één seizoen van Spelen met Puppy Vriendjes.

Die laatste serie draait om Bingo en Rolly die zo nu en dan leuke avonturen beleven. Het duo speelt verder veel met Hissy en hun andere achtertuinvriendjes en maakt alleen maar lol. De serie rond dr. Pol draait om Jan Pol, een dierenarts van Nederlandse afkomst die meer dan 18.000 dieren verzorgt en dat samen met zijn vrouw Diane doet.

Nieuwe afleveringen
Deze series kregen nieuwe afleveringen:
Be Our Chef: S01E04. Onder leiding van Angela Kinsey koken twee gezinnen heerlijke gerechten en laten ze zich daarbij inspireren door een thema in Disney World.
Star Wars: The Clone Wars: S07E09. De serie vertelt het verhaal van de Clone Wars en hoe het gaat met personages als Ahsoka Tano en Anakin Skywalker.
A Day at Disney: S01E20. Elke aflevering weer volgen we een medewerker van Disney en zien we hoe die zijn of haar werk doet.
Shop Class: S01E08. Een wedstrijd tussen jonge bouwers die hun eigen creaties moeten maken.

Lees meer over: Disney Plus, Nieuw, Streaming, Weekoverzicht

Populair nieuws