search

Ons nieuws van zaterdag 18 april 2020

Tom Ellis houdt zesde seizoen 'Lucifer' mogelijk tegen
Series / Nieuws

Tom Ellis houdt zesde seizoen 'Lucifer' mogelijk tegen

De hoofdrolspeler uit Lucifer is niet blij met de voorwaarden waaronder hij het zesde seizoen zou moeten maken.

Sind 2016 speelt acteur Tom Ellis de rol van Lucifer Morningstar in de successerie Lucifer. Deze werd al eens van de ondergang gered door Netflix, maar nu lijkt Ellis geen zin te hebben in nog een seizoen.

Er zijn al veel berichten dat Netflix en de producenten graag nog een zesde seizoen maken. TVLine meldt nu dat Ellis al een contract voor het zesde seizoen heeft, maar dat hij niet tevreden is met de voorwaarden.

Volgens TVLine heeft Ellis al een aantal verbeterde voorstellen ontvangen en nu lijken de studio's hun geduld te verliezen. "Iedereen wil dat Tom gelukkig is, maar er is een limiet en die is bereikt," aldus een insider.

Lees ook: Hartverscheurend einde voor 'Lucifer' op komst

Vijfde dan toch laatste?
Eerder werd het vijfde seizoen, bestaande uit twee keer acht afleveringen, aangekondigd als het laatste seizoen. En ook dit seizoen was al een bonus, aangezien Netflix eigenlijk maar één extra seizoen zou maken nadat Fox de sterker eruit trok.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix zet series gratis op YouTube
Series / Nieuws

Netflix zet series gratis op YouTube

Deze docuseries staan online omdat Netflix scholen willen helpen bij het onderwijs.

Op YouTube vind je nu gratis meerdere series van Netflix terug. Verwacht geen Ozark of You, maar wel een reeks ijzersterke natuurseries en andere documentaires. Hieronder een overzicht van de gratis series.

Netflix zet deze leerzame documentaires gratis op Netflix om zo scholen en leerkrachten te ondersteunen tijdens deze coronacrisis. Maar het zijn uiteraard voor meer mensen interessante series om te kijken.

Tien leerzame series
Bij de afleveringen ook links naar extra educatieve middelen. Hieronder de tien series:


13th

Abstract

Babies

Chasing Choral

Explained

Knock Down the House

Our Planet

Period. End of the Sentence

The White Helmets

Zion

Via de playlist Educational Documentaries vind je alle series en afleveringen!

Alleen Engelstalige ondertiteling
Vooralsnog is er alleen Engelstalige ondertiteling aanwezig, maar Netflix belooft snel ook andere talen toe te voegen. Daarnaast willen ze series verrijken met nieuwe interviews met de makers.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alle nieuwe series die Disney+ afgelopen week heeft toegevoegd!
Series / Streaming-diensten

Alle nieuwe series die Disney+ afgelopen week heeft toegevoegd!

Disney+ voegde heel veel nieuws toe de afgelopen paar dagen! Check hier wat!

Laten we maar meteen met het slechte nieuws beginnen. Er verschenen deze week niet bepaald veel series op de streamingdienst Disney+. Helaas moeten we het doen met een paar nieuwe afleveringen en wat seizoenen van series die niet per se de meest interessante zijn.

Het was niet zoveel als we verwacht hadden, maar er werden dus wel enkele nieuwe seizoenen en wat afleveringen online gezet. We beginnen zoals gebruikelijk met de seizoenen en dan behandelen we de nieuwe afleveringen.

Nieuwe seizoenen
Er verschenen twee nieuwe series, namelijk veertien (!) seizoenen van documentaireserie The Incredible Dr. Pol en één seizoen van Spelen met Puppy Vriendjes.

Die laatste serie draait om Bingo en Rolly die zo nu en dan leuke avonturen beleven. Het duo speelt verder veel met Hissy en hun andere achtertuinvriendjes en maakt alleen maar lol. De serie rond dr. Pol draait om Jan Pol, een dierenarts van Nederlandse afkomst die meer dan 18.000 dieren verzorgt en dat samen met zijn vrouw Diane doet.

Nieuwe afleveringen
Deze series kregen nieuwe afleveringen:
Be Our Chef: S01E04. Onder leiding van Angela Kinsey koken twee gezinnen heerlijke gerechten en laten ze zich daarbij inspireren door een thema in Disney World.
Star Wars: The Clone Wars: S07E09. De serie vertelt het verhaal van de Clone Wars en hoe het gaat met personages als Ahsoka Tano en Anakin Skywalker.
A Day at Disney: S01E20. Elke aflevering weer volgen we een medewerker van Disney en zien we hoe die zijn of haar werk doet.
Shop Class: S01E08. Een wedstrijd tussen jonge bouwers die hun eigen creaties moeten maken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
LeVar Burton terug als Geordi LaForge in 'Star Trek: Picard'!
Series / Nieuws

LeVar Burton terug als Geordi LaForge in 'Star Trek: Picard'!

De acteur was eerder naast Patrick Stewart te zien als Geordi La Forge in Star Trek: The Next Generation

Tijdens een gesprek met Entertainment Tonight, liet LeVar Burton weten dat hij zeer waarschijnlijk terugkeert als ingenieur Geordi La Forge in nieuwe afleveringen van CBS-serie Star Trek: Picard.

Lees ook: Keert Q in een nieuw jasje terug in de 'Star Trek'-franchise?

Burton bevestigde aan ET dat hij en andere alumni van Star Trek: The Next Generation hun terugkeer zullen maken naar het Trek-universum. Hij zei er het volgende over:

"Hoe zeg ik dit zonder in de problemen te komen... Ik denk dat je ervan uit kunt gaan dat al deze personages nog steeds deel uitmaken van Picards leven... dus ja, ik keer terug! Je zult een hoop oude bekende terugzien, maar waarschijnlijk niet allemaal tegelijk."

Lees ook: 'Star Trek: Picard' beantwoordt bijzonder lastige vraag

Een held zonder zicht
Geordi La Forge maakte sinds de pilot-aflevering van Star Trek: The Next Generation onderdeel uit van de cast van de geliefde serie. Hij werd blind geboren en droeg daarom zijn bekende VISOR om toch te kunnen zien.

De opnames van het tweede seizoen van Star Trek: Picard moeten later dit jaar beginnen. De afleveringen zullen ergens in 2021 worden uitgezonden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 strakke actieseries die je op Netflix kunt vinden!
Series / Featured

3 strakke actieseries die je op Netflix kunt vinden!

Nieuwsgierig naar de actieseries die op Netflix staan? Check deze drie tips!

Op Netflix staan series van Netflix zelf, maar ook heel veel andere series uit de States of andere landen. Hieronder tref je drie strakke actieseries die je gewoon op Netflix kunt vinden!

Fauda (3 seizoenen)
Deze Israëlische actiethriller heeft al drie seizoenen en laat twee kanten van het conflict tussen Israël en Palestina zien.

We zien hoe een commando die voor de Israeli Special Forces jacht maakt op Abu-Ahmed, Hamas-terrorist die al bijna 150 Israëliërs heeft vermoord.



Vikings (5 seizoenen)
Vikings is een enorm succes en laat de avonturen van de grootste Viking Ragar Lothbrok zien. Met zijn Vikingbroers en familie probeert hij heerser van alle Vikingstammen te worden. De hitserie is richting een afronding aan het werken.

Later dit jaar verschijnen de laatste reeks afleveringen en daarna volgt een compleet nieuwe serie in dezelfde wereld.



Gotham (4 seizoenen)
In deze serie die zich afspeelt binnen het superheldengenre duiken we in de geschiedenis van Gotham en zijn schurken. Het is de bekende detective James Gordon die onderzoek doet naar alle problemen in de stad.

Op zijn pad ontmoet hij als eerste Oswald Cobblepot / The Penguin. Het vijfde en laatste seizoen zal waarschijnlijk snel worden toegevoegd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze Marvel-serie is wél in productie voor Disney+
Series / Nieuws

Deze Marvel-serie is wél in productie voor Disney+

Volgend jaar zomer verschijnt misschien wel de meest interessante Marvel-productie voor Disney+.

Volgend jaar zomer verschijnt de animatieserie What If? op de streamingdienst Disney+. Terwijl het werk aan andere Marvel-producties is stil gevallen door de coronacrisis, gaat het werk aan What If? gewoon verder.

Marvels What If? is misschien wel de meest interessante productie voor Disney+ van allemaal. In de reeks wordt er met een andere bril gekeken naar de gebeurtenissen in de afgeronde Infinity Saga.

What If? pakt het goed aan
Stephan Franck, het hoofd van productie van de serie, sprak met Newsarama.

"Normaal verdeelde ik mijn dag tussen mijn thuisstudio en het Disney-terrein voor daily's en reviews, maar nu doen we het allemaal op afstand," legde hij uit. "Voor zover ik begrijp blijft de animatie doorgaan aangezien we veilig vanuit huis kan werken. Een pluim voor de studio's om zo snel te kunnen schakelen naar werken op afstand."

Lees ook: Robert Downey Jr. terug als Iron Man in 'What If...?'

Marvels What If? laat onder meer zien dat Peggy Carter en niet Steve Rogers de held Captain America werd. Ook krijgen we Marvel Zombies te zien en wordt T'Challa niemand minder dan Star-Lord.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+-serie 'Moon Knight' loopt vertraging op
Series / Nieuws

Disney+-serie 'Moon Knight' loopt vertraging op

Helaas gooit het coronavirus ook bij deze serie roet in het eten en moeten we er langer op wachten.

Het coronavirus zorgt ervoor dat de productie van Disney+-serie Moon Knight vertraagd is. Oorspronkelijk was het plan om de serie in de loop van de zomer op te nemen, maar die plannen lopen nu in de soep.

Vandaag horen we via Production Weekly dat de opnames van Moon Knight nu gepland staan voor 16 november. Daarnaast duren de opnames maar liefst 26 weken, waarmee Disney flink investeert in de serie.

Lees ook: Tegenslag voor Marvel-serie 'Moon Knight'

De synopsis
Er is ook een synopsis vrijgegeven voor de serie. Moon Knight is het alter ego van huurling Marc Spector, maar het is gecompliceerder dan dat. Spector heeft ook een aantal alter ego's (miljonair Steven Grant en taxichauffeur Jake Lockley) die mogelijk, maar misschien ook niet, op zichzelf staande persoonlijkheden zijn.

Lees ook: Daniel Radcliffe ontkent geruchten over Marvel-serie 'Moon Knight'

Dat geldt ook voor Khonshu, de Egyptische godheid die Spector ofwel begeleidt tijdens zijn gekostumeerde avonturen, of gewoon door hem verzonnen is. Hoe dan ook kwam er de laatste jaren een nieuwe persoonlijkheid op: Mr. Knight, een politieconsultant die zich volledig in het wit kleedt en een masker draagt, terwijl hij ongewone misdaden oplost.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
J.J. Abrams ontwikkelt misdaadserie 'Duster' voor HBO Max
Series / Nieuws

J.J. Abrams ontwikkelt misdaadserie 'Duster' voor HBO Max

De serie speelt zich af in het Amerikaanse zuidwesten van de jaren 1970 en komt naar HBO Max.

Warnermedia en HBO Max kondigen een nieuwe serie van J.J. Abrams en zijn Bad Robot aan. Abrams maakt al de series Justice League Dark en Overlook en daar komt nu ook Duster bij.

Dat is een nieuwe misdaadserie die Abrams ontwikkelt met LaToya Morgan. Zij is een schrijfster aan boord van onder meer The Walking Dead en mag nu de visie van Abrams vertalen naar een werkbaar verhaal.

Dit is Duster
De serie speelt zich af in het Amerikaanse zuidwesten van de jaren 1970. We volgen een chauffeur die voor een groeiend misdaadsyndicaat werkt. Zijn leven gaat van verschrikkelijk naar verschrikkelijk gevaarlijk. Hoe precies weten we niet, want net als altijd gebruikt Abrams ook nu weer zijn mystery box.

Dat betekent dat we weinig tot geen details krijgen en het mysterie rond de serie uiteindelijk ook een grote rol krijgt in de marketing. Maar uiteindelijk zullen we natuurlijk wel het een en ander te weten komen als de serie zich wat verder in ontwikkeling bevindt. Dat moment laat wel even op zich wachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verwijderd materiaal Crisis on Infinite Earths op komst!
Series / Nieuws

Verwijderd materiaal Crisis on Infinite Earths op komst!

Er komen scènes van Crisis on Infinite Earths die we nog niet eerder gezien hadden.

Het Arrowverse had met Crisis on Infinite Earths de meest grootschalige crossover tot nu toe. We zagen in vijf uur een groots verhaal waarin bijna alle helden die we uit het Arrowverse kennen, samen moesten vechten tegen de Anti-Monitor.

Producent Marc Guggenheim blijft graag in contact met zijn fans. En op Twitter vertelde hij nu dat er nog altijd wat scènes zijn die niemand gezien heeft van de serie. Hij gaf geen details en onthulde dus niet wanneer de beelden precies te zien zouden zijn.

Lees ook: Bekijk hier de laatste momenten van 'Arrow'

Verwijderde scènes
Guggenheim kreeg van twee fans de vraag of er verwijderde scènes zijn. Daarop bevestigde hij dat en onthulde hij dat de visuele effecten net af zijn. En dat men dus ook van plan is om de beelden vrij te geven voor het bredere publiek!

Lees ook: Deze gave bunker was bijna te zien in 'Arrow'

Een van de fans vroeg daarop of het meer dan een stel verwijderde scènes op een Dvd zal worden, waarop Guggenheim vertelde dat het "niets specialers" zal gaan worden. "Op een dag kan ik het jullie uitleggen, maar er komt niets specialers aan."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Keert Q in een nieuw jasje terug in de 'Star Trek'-franchise?
Series / Nieuws

Keert Q in een nieuw jasje terug in de 'Star Trek'-franchise?

Maar dan gespeeld door deze actrice en dus niet door John de Lancie!

Actrice Rosario Dawson zou dolgraag een rol krijgen in een Star Trek-serie. Ze vertelt in een interview dat ze als het even kan de rol van Q zou willen spelen in Star Trek: Picard. Dat is haar droom.

Dawson zegt dat het een van haar grootste dromen zou zijn om nog een rol te scoren in een Star Trek-serie. En ze weet ook al onder welke rol ze dat zou willen doen, namelijk die van Q. Dat is een bijna alomtegenwoordig wezen dat buiten tijd en ruimte bestaat en overal te zien kan zijn.

Lees ook: 'Star Trek: Picard' beantwoordt bijzonder lastige vraag

Met Jean-Luc
"Ik bedoel, dit zou geweldig zijn, want dan kon ik in Discovery te zien zijn en bovendien ook nog in Picard. Maar echt het liefst zou ik bij Jean-Luc Picard te zien zijn," vertelde ze.

Lees ook: 'Star Trek: Picard' mag absoluut niet over dit onderwerp gaan

Eerder speelde John de Lancie de rol van Q in drie series van de franchise. Maar we weten dat er meer Q's zijn dan alleen hij; het zijn aliens waar een hele maatschappij van bestaat. Dawson zou dus zomaar zo'n rol kunnen krijgen als men echt wil.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.