3 kneitergoede animatieseries die je nu op Disney+ kan kijken

Je kan hele mooie series streamen op deze streamingdienst van Disney!

Jim Pedd, 23-04-2020 10:56

Disney+ heeft heel wat gave series in zijn aanbod. Als je benieuwd bent welke drie kneitergoede animatieseries je niet wil missen, hebben we dit lijstje voor je!

X-Men: The Animated Series


Deze klassieke animatieserie rond de X-Men is er een waar velen van ons vermoedelijk mee opgegroeid zijn. Dat de serie op Disney+ staat, is dan ook een van de grootste verrassingen. We volgen een team van mutanten die strijden voor gerechtigheid en menselijke acceptatie. Het team wordt geleid door Professor Charles Xavier en de gewelddadige Wolverine.


Spider-Man


Deze animatieserie liep tussen 1994 en 1998 en is ook te zien op Disney+. We volgen een jonge man (Peter Parker uiteraard) met spinnenkrachten. Hij vecht 's nachts tegen de misdaad in New York City en leidt overdag een gewoon leventje als fotograaf. Gemakkelijk is dat niet, want hij moet balanceren tussen zijn relatie met Mary Jane en zijn werk waar de hoofdredacteur vindt dat Spider-Man een ordinaire crimineel is.


The Simpsons


De Simpsons is al decennia op televisie te zien. De serie volgt de familie Simpsons, waarbij vooral vader Homer voor de nodige ongelukken weet te zorgen. Verder volgen we moeder Marge, probleemkind Bart, de streberige dochter Lisa en natuurlijk baby Maggie!


Lees meer over: Disney Plus, Streaming, Aanbod, X Men The Animated Series, Spider Man, The Simpsons

Populair nieuws