search

Ons nieuws van donderdag 23 april 2020

'Westworld IV' wordt start van 2e helft HBO-hitserie
Series / Nieuws

'Westworld IV' wordt start van 2e helft HBO-hitserie

De HBO-serie gaat voor een vierde seizoen en er lijkt nog veel meer te gaan komen!

In 2016 verscheen het eerste seizoen van de grootse sciencefictionserie Westworld van de betaalzender HBO. We gaan ondertussen naar de afronding van seizoen drie en nu is ook officieel bekend dat er wordt gewerkt aan Westworld IV.

Dit werd officieel door HBO onthuld via het Westworld Twitter-account en via The Hollywood Reporter wordt duidelijk dat we met Westworld IV voorbij de eerste helft van de plannen gaat. De website meldt dat er niet meer dan zes seizoenen gaan komen.


Showrunners Jonathan Nolan en Lisa Joy baseren hun serie op de gelijknamige film uit 1973 van Michael Crichton. Het duo tekende recent een enorme deal met Amazon, maar dit staat ze niet in de weg om meer Westworld te maken voor HBO.

Lees ook: Begin van het einde in TV-trailer 'Westworld'

De kans is groot dat we het vierde seizoen niet eerder dan 2022 te zien krijgen. Voorlopig liggen veel productiestudio's stil vanwege de corona crisis.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: 'After Life' seizoen 2 zwarte humor met Ricky Gervais als verwarde weduwnaar
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'After Life' seizoen 2 zwarte humor met Ricky Gervais als verwarde weduwnaar

Het tweede seizoen van 'After Life' is vanaf 24 april 2020 te bekijken op Netflix...

Geoffrey Ketels
Goed nieuws voor fans van de serie After Life! Vanaf morgen, vrijdag 24 april 2020 is op Netflix namelijk het tweede seizoen te bekijken!

De serie After Life is een productie van Ricky Gervais waarin hij ook zelf de hoofdrol speelt. Gervais kruipt in de reeks in de huid van Tony, een weduwnaar welke de zin in het leven kwijt is. Het enige wat hem nog recht houdt is zijn trouwe viervoeter. Ondertussen houdt Tony zich vast aan de enige superkracht waarover hij beschikt, namelijk geen schrik meer hebben voor de dood.

6 nieuwe afleveringen
Het tweede seizoen van de serie After Life zal bestaan uit zes gloednieuwe afleveringen en staat in één keer volledig online vanaf morgen, vrijdag 24 april 2020. In het tweede seizoen volgen we uiteraard opnieuw Tony die nu alles in het werk stelt om zijn leven terug op de rails te krijgen. Hij wil in het bijzonder een betere vriend vormen voor de mensen om hem heen.

Het eerste seizoen van After Life werd werkelijk uitstekend onthaald. Onder meer op de gespecialiseerde website IMDB is dan ook een score terug te vinden van 8,4/10.

Ben jij ook benieuwd naar het tweede seizoen van After Life? Bekijk dan nu alvast de onderstaande trailer of wacht tot morgen, vrijdag 24 april 2020 om meteen aan de slag te kunnen gaan met het volledige tweede seizoen van deze reeks op streamingdienst Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Komt er nog wel een 'Lizzie McGuire'-revival op Disney+?
Series / Nieuws

Komt er nog wel een 'Lizzie McGuire'-revival op Disney+?

Er wordt veel gesproken tussen cast en crew de fans maken zich zorgen.

Actrice Hilary Duff laat weten dat er nog hard gewerkt wordt aan de reboot van Lizzie McGuire. De opnames liggen natuurlijk stil, maar waren al stilgelegd voor de coronacrisis.

Er wordt veel gesproken tussen cast en crew. Kleine details zorgen soms voor bange fans. Bijvoorbeeld toen Disney en de showrunner elkaar niet meer in de ogen konden kijken en besloten werd zonder elkaar verder te gaan.

Lees ook: Disney+: Fans dolblij met nieuwe 'Lizzie McGuire'!

Veel gesprekken
Duff, hoofdrolspeelster, laat weten aan Cosmopolitan: "Ik spreek het team elke week. Er vonden opnames plaats, maar toen werd alles stilgelegd. En nu zoeken we uit of dit er nog kan komen. Maar er waren plannen voor veel mensen in de serie. Dus ik weet het allemaal niet zo goed."

Lees ook: Alle oorspronkelijke castleden terug voor de nieuwe 'Lizzie McGuire'

Wat er ook gebeurt, als de reboot er komt, moet het wel goed zijn. Duff wil per se dat fans zich herkennen in de oudere Lizzie. "Lizzie wordt 30 en weet je, ze was ooit ieders beste vriend en we zagen haar op veel belangrijke momenten, en de kijker dus ook op belangrijke momenten in zijn of haar eigen leven. Dus het moet kloppen met hoe die kijkers zich nu voelen nu zij ook 30 worden."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bejubelde 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' krijgt een derde seizoen op Disney+!
Series / Nieuws

Bejubelde 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' krijgt een derde seizoen op Disney+!

Disney+ heeft de bestelling alvast geplaatst en het werk is begonnen aan de derde reeks!

Oktober lijkt nog ver weg, maar als het tweede seizoen van The Mandalorian van start gaat, is de ontwikkeling van de derde reeks ook al druk onderweg. Dat meldt Variety vandaag op basis van bronnen binnen de productie.

De serie van Disney+ is erg populair en zorgde bij lancering voor het miljoenenpubliek dat de streamingdienst nodig heeft. Nu horen we dat Disney daar op voort wil borduren en Jon Favreau aan een derde seizoen laat werken. Hij schrijft de scenario's en vicepresident van Lucasfilm Doug Chiang maakt concept art voor het derde seizoen.

Lees ook: Rosario Dawson over kritiek 'The Mandalorian'

Enkele weken
"We zijn net met de preproductie begonnen en kijken naar nieuwe avonturen voor The Mandalorian in seizoen drie," vertelde een bron van Variety. Een andere zei dat de designafdeling "heel veel tijd" nodig heeft om alles op tijd af te hebben voor de opnames en "dat we daarom al zo vroeg beginnen".

Lees ook: Is Baby Yoda in 'The Mandalorian' eigenlijk de echte Yoda?

De serie rondde de opnames van het tweede seizoen begin maart al af. Het is nog wachten op de première in oktober.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Binnenkort geen nieuwe Netflix-originals meer?
Series / Streaming-diensten

Binnenkort geen nieuwe Netflix-originals meer?

Hoelang kan het huidige aanbod met Netflix-originals nog stand blijven houden...?

Geoffrey Ketels
Hoeveel originals heeft Netflix nog voor de kijkers in petto nu de productie er van wereldwijd stilligt? Is het aanbod met nieuwe originals binnenkort uitgeput?

In het eerste kwartaal van dit jaar liet Netflix een recordaantal nieuwe abonnees optekenen. Goed nieuws voor de streamingdienst dus, alleen zit er ook een addertje onder het gras. De productie van Netflix-originals ligt namelijk door de Coronacrisis reeds enige tijd stil.

Inmiddels stellen veel fans zich dan ook de vraag hoelang er nog nieuwe originals op de streamingdienst kunnen blijven verschijnen. Ondanks het feit dat men in verschillende landen de maatregelen langzaam maar zeker wil gaan afbouwen lijkt er nog niet meteen een heropstart van de producties in te zitten.

Voldoende releases of toch niet?
Behoorlijk wat series en producties liggen in principe nog klaar om online te plaatsen. In het bijzonder met de extra aflevering van Tiger King is bovendien gebleken dat Netflix de mogelijkheid heeft om snel nieuwe content te maken en te uploaden wanneer de situatie dit vereist. Er lijkt dus voor de maanden die komen nog niet meteen een groot probleem te zijn, maar wat daarna?

In principe lijkt het er naar uit te zien dat men nog tot in het komende jaar over voldoende producties beschikt om op Netflix te plaatsen. Uiteraard is de algemene hoop (en ook verwachting) dat Netflix dan alweer de mogelijkheid zal hebben om terug te gaan produceren... al zal die productiecapaciteit natuurlijk niet meteen even hoog liggen als voor de Coronacrisis het geval was.

Hoe het aanbod met originals er uit zal komen te zien verder in het komende jaar evenals in 2022 blijft dus nog maar zeer de vraag...
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze geliefde anime-serie is binnenkort gratis te bekijken op YouTube
Series / Nieuws

Deze geliefde anime-serie is binnenkort gratis te bekijken op YouTube

De eerste drie seizoenen van deze iconische anime zijn vanaf aankomende vrijdag gratis te bekijken op YouTube.

Sailor Moon is vanaf aankomende vrijdag gratis te bekijken op YouTube. Elke vrijdag worden er tien afleveringen van de iconische anime-serie op YouTube gepost.

De eerste drie seizoenen van Sailor Moon waren oorspronkelijk tussen 1992 en 1995 te zien. Deze in totaal 127 afleveringen worden over de komende maanden gratis online gezet.

Lees ook: Anime streamingdienst Crunchyroll maakt lijst van eigen Originals bekend

Sailor Moon film
Op 11 september komt het eerste gedeelte van de film Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie uit in Japan. De films zijn gebaseerd op een verhaallijn van de originele manga, die later in het vierde seizoen van de serie te zien was.

Dit betekent dat het kijken van de eerste drie seizoenen je helemaal voorbereiden op de film die in september uitkomt. De afleveringen van Sailor Moon zijn vanaf aankomende vrijdag op dit YouTube kanaal te bekijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ onthult nog een nieuwe 'Star Wars'-serie!
Series / Nieuws

Disney+ onthult nog een nieuwe 'Star Wars'-serie!

Het wordt druk met al dit nieuwe materiaal dat de franchise verzamelt op Disney+.

We wisten dat Disney+ aan een aantal verschillende Star Wars-series werkte. Natuurlijk zijn daar drie van bekend: The Mandalorian en series rond Obi-Wan Kenobi en Cassian Andor. En nu is er een vierde onthuld.

We horen via Variety dat Leslye Headland, medebedenker en showrunner van de Netflix-serie Russian Doll, een nieuwe serie in de franchise ontwikkelt voor Disney+. De serie focust zich op vrouwen en speelt zich af in een geheel nieuw tijdperk in het universum dan ander materiaal.

Lees ook: Is deze klassieke schurk te zien in 'The Mandalorian'?

70 jaar
Volgens Deadline zal de serie een actiethriller worden en bevat deze martial arts elementen. De achterliggende gedachte is dat er een periode verkend wordt die valt buiten de ruwweg 70 jaar die we tot nu toe verkend hebben in de franchise. De gebeurtenissen tussen The Phantom Menace en The Rise of Skywalker beslaat namelijk ruwweg zeven decennia en daarbuiten hebben we nog geen films en series gezien.

Lees ook: Dit dode 'The Mandalorian'-personage keert mogelijk terug?

Maar dat gaat veranderen, nu de Skywalker Saga af is en het tijd is voor Disney om meer material te verkennen in de toch behoorlijk rijke geschiedenis van het Star Wars-universum.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe seizoensfinale voor 'Supergirl' wegens coronavirus
Series / Nieuws

Nieuwe seizoensfinale voor 'Supergirl' wegens coronavirus

Het einde van dit vijfde seizoen ziet er nu heel anders uit, wat weer komt door de coronacrisis.

Dat de opnames van Supergirl enige tijd stil liggen, maakt dat men nog eens goed kijkt naar de seizoensfinale. Dat vertelt acteur Jon Cryer, die zich in het vierde seizoen bij de cast van de serie voegde als schurk Lex Luthor.

Eigenlijk had Cryer die rol maar in een paar afleveringen moeten spelen. Maar zijn personage viel goed bij de fans en dus werd die uitgebreid. En sinds Crisis on Infinite Earths is Lex ineens een filantroop die geliefd is over heel de wereld.

Lees ook: Kijkcijfers 'Supergirl' en 'Batwoman' storten in

Nieuwe seizoensfinale
Acteur Jon Cryer vertelde aan PeopleTV dat er nu opnieuw gekeken wordt naar de seizoensfinale. De materialen die al opgenomen zijn worden gebruikt, maar "daar omheen schrijven ze nu een heleboel nieuwe dingen."

Lees ook: 'Supergirl' viert haar honderdste aflevering!

Vervolgens vertelde hij nog: "Wat ik interessant vind, want de manier waarop ze mijn personage zouden verslaan, vindt nu niet plaats. Dat vond ik wel heel mooi!" Zo kan je dus een beetje raden hoe dat er straks uit moet gaan zien in de seizoensfinale, maar het herschrijfwerk zal ook gevolgen gaan hebben.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Maakt Netflix DE film voor 'Community'-serie!?
Series / Nieuws

Maakt Netflix DE film voor 'Community'-serie!?

Het lijkt nu eindelijk mogelijk te zijn en dat allemaal dankzij streamingdienst Netflix.

Joe en Anthony Russo kennen we natuurlijk vooral om hun werk in het MCU. Denk maar aan de film Avengers: Endgame die ze maakten en wereldwijd een recordopbrengst opleverde. Maar voordat ze daaraan werkten, begonnen ze in de televisiewereld, met Community als startpunt.

Die serie was gedurende zes seizoenen te zien, maar kende bepaald geen gemakkelijke geschiedenis. Heel lang was er veel gedoe en leek de boel te eindigen met een vijfde seizoen. Gelukkig pikte Yahoo de boel op voor een zesde seizoen. Maar de hashtag van de serie, Six Season and a Movie, is nog niet gerealiseerd.

Lees ook: Komt er dan toch een 'Community' film? #SixSeasonsAndAMovie

Via Netflix!
Toch lijkt er nu meer mogelijk te zijn dan al die jaren geleden. Joe Russo gelooft wel dat het kan. "We willen natuurlijk wel allemaal. We houden van onze Community-familie. De cast spreekt elkaar nog vaak en het hangt vooral af van ons schema. Maar ik geloof dat er een Community-film komt. Vooral nu de serie het zo goed doet in streaming. Een partij als Netflix zou kunnen opstaan en hem kunnen maken."

Lees ook: Nieuw op Netflix: De 6 seizoenen van 'Community'!

En als de film er dan komt, moet er een klein budget komen. "Ik denk niet dat je grootse productiewaarde en sets moet willen. Deel van de charme van de serie, is dat het er zo gewoon uit ziet."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is deze klassieke schurk te zien in 'The Mandalorian'?
Series / Nieuws

Is deze klassieke schurk te zien in 'The Mandalorian'?

Boba Fett zou de nieuwe voornaamste schurk zijn van de serie op Disney+!

Wordt Boba Fett de voornaamste schurk van The Mandalorian? Het begint er steeds meer op te lijken. Centraal in de live-action Star Wars-serie van Disney+ staat Din Djarin en zijn pogingen om het mysterieuze Child a.k.a. Baby Yoda te beschermen.

Hij moet het kind helpen overleven en er zijn heel wat mensen die het erop voorzien hebben. Het gerucht gaat al langer dat Boba Fett een van de figuren zal zijn die het op Baby Yoda voorzien heeft. Wat zijn de belangrijkste argumenten? Screen Rant zette ze op een rij.

Lees ook: Dit dode 'The Mandalorian'-personage keert mogelijk terug?

Boba Fett!
In Star Wars Legends overleefde Boba Fett het ongeluk met de Sarlacc, en gebruikte hij zijn jetpack. Hij ging verder onder de naam Mandalore en wist leiding te geven aan diverse Mandalorians. Ook in het nieuwe canon wijst er veel op dat hij overleefd heeft.

Lees ook: Rosario Dawson over kritiek 'The Mandalorian'

Het eerste seizoen had een aflevering, The Gunslinger, waarin een onbekend personage een bewusteloze Fennec Shand benadert. Dat zou niemand minder dan Boba Fett zijn geweest. Zijn aanwezigheid in het seizoen is mogelijk, want het moment met Fennec speelde zich af op Tatooine, precies de planeet waar Boba Fett wellicht nog op leeft sinds zijn ongeluk met de Sarlacc.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 gave sci-fi series die op Amazon Prime Video staan
Series / Streaming-diensten

3 gave sci-fi series die op Amazon Prime Video staan

Amazon Prime Video heeft een mooi aanbod, met heel wat spannende en grootschalige series.

Amazon Prime Video biedt tal van grote series aan. Vandaag zetten we de drie grootste sci-fi knallers voor je op een rij!

Star Trek: Picard


Jean-Luc Picard is terug in deze nieuwe serie. Het iconische personage maakt nu een heel nieuwe tijd van zijn leven mee. Als een mysterieuze jonge vrouw bij hem langskomt met het verzoek haar te helpen, besluit hij op haar verzoek in te gaan. Niet wetende dat het hem in de problemen brengt met de Romulans en met de Borg.



The Expanse


De verdwijning van de politieke activiste Julia mao verbindt de levens van detective Joe Mills, kapitein James Holden en VN-politica Chrisjen Avasrala aan elkaar. De spanningen tussen de Aarde, Mars en de Gordel waar mensen onderdrukt worden, lopen hoog op en ondertussen ontvouwt zich een groots complot.



Heroes


Deze televisieserie draait om gewone mensen die buitengewone gaven blijken te hebben. We volgen een hoogleraar in de genetica, een stervensbegeleider, een alleenstaande moeder, een politieagent, cheerleader, gekwelde kunstenaar en een computernerd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 kneitergoede animatieseries die je nu op Disney+ kan kijken
Series / Streaming-diensten

3 kneitergoede animatieseries die je nu op Disney+ kan kijken

Je kan hele mooie series streamen op deze streamingdienst van Disney!

Disney+ heeft heel wat gave series in zijn aanbod. Als je benieuwd bent welke drie kneitergoede animatieseries je niet wil missen, hebben we dit lijstje voor je!

X-Men: The Animated Series


Deze klassieke animatieserie rond de X-Men is er een waar velen van ons vermoedelijk mee opgegroeid zijn. Dat de serie op Disney+ staat, is dan ook een van de grootste verrassingen. We volgen een team van mutanten die strijden voor gerechtigheid en menselijke acceptatie. Het team wordt geleid door Professor Charles Xavier en de gewelddadige Wolverine.



Spider-Man


Deze animatieserie liep tussen 1994 en 1998 en is ook te zien op Disney+. We volgen een jonge man (Peter Parker uiteraard) met spinnenkrachten. Hij vecht 's nachts tegen de misdaad in New York City en leidt overdag een gewoon leventje als fotograaf. Gemakkelijk is dat niet, want hij moet balanceren tussen zijn relatie met Mary Jane en zijn werk waar de hoofdredacteur vindt dat Spider-Man een ordinaire crimineel is.



The Simpsons


De Simpsons is al decennia op televisie te zien. De serie volgt de familie Simpsons, waarbij vooral vader Homer voor de nodige ongelukken weet te zorgen. Verder volgen we moeder Marge, probleemkind Bart, de streberige dochter Lisa en natuurlijk baby Maggie!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Onwijs leuke trailer voor videogame gebaseerd op geliefde sitcom 'Seinfeld'
Series / Nieuws

Onwijs leuke trailer voor videogame gebaseerd op geliefde sitcom 'Seinfeld'

Zou deze Point and Click game er ooit kunnen komen?

Jacob Janerka en Ivan Dixon hebben een ongelofelijk leuk idee voor een game adaptatie van de geliefde sitcom Seinfeld. In een gepixeleerde versie van de bekende wereld van Jerry Seinfeld vragen de ontwikkelaars aandacht voor hun idee.

Het idee van beide heren? Niets! Seinfeld kwam bekend te staan als 'the show about nothing' en de makers beloven dan ook een 'game about nothing'.

Lees ook: Netflix betaalt monsterbedrag voor Seinfeld rechten

Problemen met rechten
Om deze game echt te kunnen gaan verwezenlijken wordt echter erg moeilijk. Er gaat namelijk nogal wat geld gepaard met de rechten van de serie.

Toch blijft de game erg dichtbij de serie en proberen de makers via internet te laten zien dat mensen deze game maar al te graag willen. Mocht de game er nooit komen dan is het alsnog een leuke video voor de Seinfeld fans. Meer informatie over het project is hier te vinden.



Lees ook: Netflix vervangt 'Friends' door een andere legendarische serie
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie 'The Haunting of Bly Manor' komt nog steeds dit jaar!
Series / Nieuws

Netflix-serie 'The Haunting of Bly Manor' komt nog steeds dit jaar!

De opnames voor het vervolg op The Haunting of Hill House werden vlak voor de coronacrisis afgerond.

Hoewel veel film- en tv-producties zijn stilgelegd door de wereldwijde pandemie, werden de opnames van bepaalde projecties nog net afgerond voordat alles plat kwam te liggen.

Lees ook: 'Hill House'-acteur terug voor 'The Haunting of Bly Manor'

Een van die projecten is miniserie The Haunting of Bly Manor, het vervolg op het uiterst succesvolle The Haunting of Hill House van Netflix. Mike Flanagan, regisseur van het eerste seizoen en films als Doctor Sleep en Oculus zit opnieuw in de regiestoel.

In een bericht op Twitter liet Flanagan het volgende weten over de status van de serie:

"Het gaat geweldig. We liggen nog steeds op schema. De opnames werden afgerond vlak voordat alles werd stilgelegd. De post-productie ronden we af vanuit thuis. De serie is in zeer goede staat. Ik kan niet wachten om het resultaat te laten zien. Er is geen reden om de releasedatum te verschuiven. Netflix zal die datum aankondigen wanneer ze er klaar voor zijn."

Lees ook: 'The Haunting of Bly Manor' wordt véél enger dan 'Hill House'!

Een nieuwe bron van inspiratie
Het nieuwe seizoen is gebaseerd op het werk van auteur Henry James, die vooral bekend werd door zijn horrorverhaal The Turn of the Screw, dat zich volledig in een groot landhuis afspeelt.

Hoofdrollen in 'Bly Manor' zijn weggelegd voor Victoria Pedretti, Oliver Jackson-Cohen, Henry Thomas, Catherine Parker, T'Nia Miller, Rahul Kohli, Amelia Eve, Benjamin Ainsworth en Amelie Smith.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'De Freggels' zijn terug op Apple TV+: bekijk de trailer!
Series / Trailer

'De Freggels' zijn terug op Apple TV+: bekijk de trailer!

Fraggle Rock krijgt een tweede leven in Fraggle Rock: Rock On! op Apple TV+.

Van wijlen Jim Henson, de man achter The Muppet Show en Sesamstraat, verscheen in 1983 de poppenserie Fraggle Rock, in Nederlandse beter bekend als De Freggels. Nu komt er een vervolg op, met de titel Fraggle Rock: Rock On!

De originele reeks rond de kleurrijke wezentjes uit de Freggelgrot verscheen van 1983 tot en met 1987, bestaat uit 96 afleveringen en werd destijds door de KRO uitgezonden in Nederland.

En ja dat ging zo: "Maak muziek en lach, zorgen voor een and're dag, zingen doen we vlot, in de Freggelgrot." En deze revival is geheel in het kader van de huidige "social distancing". De serie is heel snel geproduceerd en opgenomen met Iphones. Check de trailer hieronder!



Eerste teaser!
Hierboven zie je de eerste teaser voor de revival Fraggle Rock: Rock On! De reeks met korte afleveringen zullen laten zien hoe de Freggelgrot afgesloten wordt van de buitenwereld. Ze moeten zich zien te redden in de grot zelf, met elkaar en met muziek!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer nieuwe Netflix serie 'White Lines' van 'La casa de papel'-bedenker
Series / Nieuws

Trailer nieuwe Netflix serie 'White Lines' van 'La casa de papel'-bedenker

Met 'White Lines' duikt ílex Pina in het nachtleven van Ibiza.

ílex Pina, bekend als maker en bedenker van La casa de papel, komt binnenkort met een geheel nieuwe serie. White Lines belooft een ongelofelijk spannende serie te worden die zich afspeelt op het prachtige Ibiza.

Het lichaam van een legendarische dj uit Manchester wordt gevonden twintig jaar na zijn verdwijning op het eiland. Zijn zus besluit om naar het eiland te reizen om de dood van haar broer verder te onderzoeken, waarbij ze diep in het beruchte nachtleven van Ibiza duikt.

Exclusief Netflix contract
Laura Haddock, vooral beroemd vanwege haar rol in Guardians of the Galaxy, speelt de hoofdrol in de serie. Ook Marta Milans (Shazam) krijgt een prominente rol in de serie. White Lines zal bestaan uit tien afleveringen van zestig minuten.

Pina tekende vorig jaar een exclusieve deal met Netflix. White Lines is de eerste serie die Pina voor het streamingplatform maakt naast La casa de papel. White Lines is vanaf 15 mei te bekijken op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zeer indrukwekkende cijfers Netflix dankzij 'Tiger King' en coronacrisis
Series / Nieuws

Zeer indrukwekkende cijfers Netflix dankzij 'Tiger King' en coronacrisis

Het Coronavirus en de serie 'Tiger King' lijken Netflix absoluut geen windeieren te leggen, in tegendeel...

Geoffrey Ketels
Heel wat bedrijven kreunen onder de maatregelen die zijn genomen in verband met het Coronavirus. Er zijn echter ook uitzonderingen. Neem nu bijvoorbeeld Netflix...

In de eerste drie maanden van dit jaar heeft videostreamingdienst Netflix iets minder dan 16 miljoen nieuwe abonnees aangetrokken. Het aantal betalende abonnees steeg daardoor met zo'n slordige 9,4 procent. Het totale aantal betalende abonnees bij Netflix zou nu 183 miljoen bedragen. Redenen voor deze plotselinge stijging? Niet alleen het Coronavirus, maar ook de lancering van het razend populaire Tiger King op de streamingdienst.

Explosieve groei
Netflix zag het aantal nieuwe, betalende gebruikers nog nooit zo hard groeien als nu tijdens de Coronacrisis. Dit uiteraard grotendeels als gevolg van het feit dat erg veel mensen nu verplicht thuis zijn. Binnen de thuismarkt Amerika en in Canada wist Netflix zomaar even ruim 2,3 miljoen nieuwe klanten aan te trekken. Om maar even aan te geven hoe ongewoon dit is, dit is meer dan de voorbije drie kwartalen bij elkaar opgeteld...

Niet alleen zijn er heel wat nieuwe abonnees bijgekomen voor Netflix, daarnaast is ook het aantal kijkuren sterk gestegen. Netflix tempert wel meteen het enthousiasme en heeft aangegeven dat zowel het aantal actieve gebruikers als het aantal kijkuren wellicht zullen afnemen naarmate meer landen de Coronamaatregelen gaan afbouwen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze topseries komen in mei naar Netflix
Series / Streaming-diensten

Deze topseries komen in mei naar Netflix

Netflix voegt weer heel veel nieuwe series toe in de komende maand! Check gauw ons artikel.

Er verschijnt zoals gebruikelijk weer veel nieuws op Netflix. Vandaag kunnen we je precies vertellen wat je de komende weken allemaal aan series mag verwachten.

1 mei


Into the Night: De passagiers en bemanning van een gekaapte nachtvlucht hebben het moeilijk als een mysterieuze zonnestorm voor chaos zorgt op het aardoppervlak.
Hollywood: In het Hollywood van vlak na de Tweede Wereldoorlog, doet een groep aspirerend acteurs en filmregisseurs alles wat ze maar moeten doen om hun dromen uit te laten komen.
Nijntje seizoen 1: Nijntje en haar vriendjes beleven avonturen in deze serie voor de kids!


6 mei


Workin' Moms seizoen 4: het gaat vier moeders niet heel gemakkelijk af om kinderen op te voeden. In het hedendaagse Toronto worstelen ze met alle uitdagingen die komen kijken bij het ouderschap.


8 mei


The Eddy: een jazzclub midden in het multiculturele Parijs loopt gevaar in deze muzikale dramaserie van Damien Chazelle, die ook La La Land regisseerde.
Dead to Me seizoen 2: een heetgeblakerde weduwe zoekt degene die haar echtgenoot doodreed en vervolgens wegvluchtte. Als ze bevriend raakt met een excentrieke optimist, blijkt die niet helemaal te zijn wie ze dacht.


15 mei


White Lines: Zoe Walker laat haar rustige leventje achter zich om te onderzoeken waarom haar broer verdween. Die zoektocht leidt haar al snel op een gevaarlijk pad.


23 mei


Dynasty seizoen 3: de families Carrington en Colby vechten over hun fortuin en hun kinderen.


29 mei


Space Force: een komedieserie over de mensen die een nieuwe tak van het Amerikaanse leger moeten opzetten: Space Force.
Queen of the South: seizoen 4: Naar de bestseller van Arturo Pérez-Reverte, waarop ook La Reina del Sur uit 2011, met Kate del Castillo, is gebaseerd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.