search
Eerste reacties & synopsis eerste aflevering 'Doctor Who'
Series / Nieuws

Eerste reacties & synopsis eerste aflevering 'Doctor Who'

Critici zijn erg positief over het debuut van Peter Capldi.

Een tijd geleden kregen we een vijftal foto's voorgeschoteld van de eerste aflevering van Peter Capaldi's Doctor Who, met de titel Deep Breath. Nu heeft de BBC ook een gloednieuwe, gedetailleerde synopsis vrijgegeven voor de aflevering. Verder zijn er ook al een aantal eerste reacties op de aflevering.


Eerst echter de synopsis: "Als de Doctor aankomt in het Victoriaanse Londen, ontdekt hij in de Thames een losgeslagen dinosaurus en een reeks dodelijke spontane ontbrandingen. Wie is de nieuwe Doctor en zal zijn vriendschap met Clara overleven, terwijl ze op een angstaanjagende missie gaan, en in het hart van een samenzwering van buitenaardse wezens duiken? De Doctor is veranderd. Het is hoog tijd dat je hem leert kennen.

Verder kunnen we al wat eerste reacties samenvatten. Volgens critici is Deep Breath een sterke start voor Peter Capaldi. Zijn personage is compleet anders dan dat van Matt Smith. Hij lijkt complexer te zijn en absoluut ook duisterder.

Een ander personage dat verder ontwikkeld is, is Clara Oswald (Jenna Coleman). Andere interessante zaken zijn dat de Docor nu wat mysterieuzer is geworden en minder open is in zijn gevoelens. Capaldi mag verder zijn eigen Schotse accent blijven gebruiken.

Deep Breath is op 23 augustus op de BBC One te zien.

Aanbevolen artikelen