'Game of Thrones'-acteur J.J. Murphy overleden

'Game of Thrones'-acteur J.J. Murphy overleden

Nog voor zijn debuut overlijdt de nieuwbaken GoT-acteur op 86-jarige leeftijd.

Bram de Groot, 12 augustus 2014 om 11:06

Acteur J.J. Murphy is afgelopen vrijdag plotseling overleden. De krant The Belfast Telegraph heeft dit bekendgemaakt. De Noord-Ierse acteur stond op het punt om zijn debuut te maken als Ser Denys Mallister in de HBO-serie Game of Thrones. Over de doodsoorzaak van Murphy is niets bekend, mogelijk gaat het om een natuurlijke dood aangezien de acteur 86 jaar is geworden.
Murphy had al enkele scènes opgenomen voor het vijfde seizoen en zou het oudste lid van The Night's Watch spelen. Het nieuwe seizoen wordt op dit moment grotendeels opgenomen in Noord-Ierland.

HBO heeft via uitvoerend producenten D.B. Weiss en David Benioff laten weten dat de rol niet hercast wordt en dat hij gewoon in de serie te zien zal zijn. Seizoen 5 van Game of Thrones verschijnt waarschijnlijk volgend jaar april op HBO.

Murphy heeft ook een rol in de binnenkort te verschijnen film Dracula Untold en hij was eerder te zien in films als Angela's Ashes, Cal en MickyBo and Me.


Bron: The Belfast Telegraph.

Lees meer over: game of thrones, seizoen 5, personages, nieuw, 2015, Doran Martell, Jonathan Pryce, casting, Alexander Siddig, High Sparrow, jj murphy, overleden

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws