Marvel-serie 'The Falcon and the Winter Soldier' wordt complex

Marvels Falcon and the Winter Soldier is moeilijk

Er zit veel emotionele baggage in de televisieserie die Marvel maakt voor Disney+.

Jim Pedd, 28 april 2020 om 11:18

Acteur Sebastian Stan sprak over de aankomende Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier. Hij vertelde aan The Hollywood Reporter dat het nog een moeilijke serie wordt voor zijn personage en dat van co-ster Anthony Mackie.
Het schild van Captain America is nu in handen van Falcon. Hij moet de nieuwe Captain America worden, maar daar gaat de Amerikaanse regering niet zomaar mee akkoord. Die heeft een heel ander persoon op het oog voor de rol: US Agent. Dat feit zorgt voor de nodige baggage in de serie.

Lees ook: Corona-ellende treft nieuwe Marvel-serie hard

The Falcon and the Winter Soldier
“Het MCU is in mijn nederige ogen heel anders dan wat je ziet in de comics. Toen we aan het eind belandden, was er voor [Winter Soldier] heel erg de behoefte om een nieuw leven te beginnen en uit te zoeken wie hij was. Dat was mijn personage heel erg aan het eind van Avengers: Endgame, denk ik. En dat is wat hij wilde voor Steve. Net als iedereen die getraumatiseerd is door zijn ervaringen in de oorlog, had dat de rest van zijn leven invloed op hem,” aldus Sebastian Stan.

Lees ook: Falcon is inderdaad de nieuwe Captain America in de serie 'The Falcon and the Winter Soldier'!

Hij denkt dan ook dat zijn personage niet geschikt is voor het schild van Cap. “Ik denk dat Sam altijd al de man was die het over had moeten nemen. Dat brengt ook de nodige diepgang met zich mee die we in de serie gaan verkennen.”

Bron: THR

Lees meer over: Marvel, The Falcon and the Winter Soldier, Disney Plus, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Captain America

Populair nieuws