search

Ons nieuws van dinsdag 28 april 2020

'Brothers in Arms'-serie aangekondigd maar nu al zeer controversieel
Series / Nieuws

'Brothers in Arms'-serie aangekondigd maar nu al zeer controversieel

De populaire videogames krijgen op deze manier binnenkort hun eigen serie...

Geoffrey Ketels
Gearbox Software heeft bekend gemaakt dat het een serie gaat maken rond de populaire gamereeks Band of Brothers. Het eerste seizoen zou volgens de ontwikkelaar volledig draaien om het grootste schandaal dat zich heeft afgespeeld ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Volgens de ontwikkelaar gaat het om een schandaal welke maar liefst 40 jaar geheim werd gehouden.

In een interview dat Randy Pitchford, één van de oprichters van Gearbox heeft gegeven tegenover The Hollywoord Reporter staat te lezen dat de eerste afleveringen zich zouden gaan richten op een operatie genaamd 'Exercise Tiger'. Het zou hierbij gaan om een oefening welke zich afspeelde voor D-Day, maar die gruwelijk de mist in is gegaan.

De aangestelde showrunner van de serie, namelijk 'Scott Rosenbaum' heeft inmiddels in een reactie laten weten dat de gebeurtenis in kwestie nog nooit eerder werd vertoond op de televisie. Dat is opvallend, want volgens de showrunner zouden er maar liefst bijna 800 Amerikaanse soldaten bij om het leven zijn gekomen.

[b]Ervaren team
Dat er voor de Band of Brothers serie een ervaren team bij elkaar is gebracht mag wel duidelijk zijn. Rosenbaum was eerder bijvoorbeeld ook reeds betrokken als producent en schrijver bij The Shield. Bovendien zijn ook producenten Jean-julien Baronnet evenals Richard Whelan bij het project betrokken. Beiden maakten in het verleden reeds deel uit van de ploegen die onder meer Assassin's Creed evenals Band of Brothers: The Pacific verfilmden.

De productie van de reeks moet op moment van schrijven nog van start gaan. Wanneer we ze ongeveer zullen kunnen verwachten is momenteel dan ook nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De heerlijk zomerse serie 'Summertime'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De heerlijk zomerse serie 'Summertime'

De zeemzoete, romantische serie verschijnt morgen, 29 april 2020 op de streamingdienst Netflix...

Geoffrey Ketels
We hebben net zelf even kunnen proeven van een klein voorsmaakje van de zomer, maar ook Netflix zal haar duit in het zakje doen. Vanaf morgen, woensdag 29 april 2020 is op de streamingdienst namelijk de reeks Summertime te bekijken!

Summertime is een achtdelige reeks welke de kijker meeneemt naar de Adriatische Kust. Deze prachtige kust is het toneel van een zinderende zomervakantie die wordt gevierd door Ale, Blue, Dario, Edio, Sofia en Summer. In de reeks worden twee jongeren verliefd op elkaar die duidelijk uit een compleet andere wereld komen.

Tre metri sopra il Cielo
Summertime is een Italiaanse serie welke losjes is gebaseerd op het bekende, Italiaanse boek 'Tre metri sopra il cielo'. Het boek komt van de hand van Federico Moccia en werd al eerder verfilmd. Dit gebeurde in het jaar 2004.

Ben jij ook wel te vinden voor een zeemzoete serie op zijn tijd en kan je al niet wachten tot de zomer helemaal voor de deur staat? Dan is het zeker de moeite waard om even de nieuwe serie Summertime te bekijken op Netflix!

Wie niet meer kan wachten tot morgen kan alvast nu meteen de onderstaande trailer van de reeks bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe misdaadserie op Amazon Prime over de 'échte Narcos'
Series / Nieuws

Nieuwe misdaadserie op Amazon Prime over de 'échte Narcos'

'The Last Narc' onderzoekt de moord op Enrique Camarena en komt met een hele hoop nieuwe en schokkende onthullingen.

De nieuwe documentaireserie The Last Narc doet onderzoek naar de ontvoering en moord op DEA agent Enrique 'Kiki' Camarena. Een moord die eerder al fictioneel te zien is geweest in het eerste seizoen van Narcos: Mexico.

In The Last Narc legt met name Hector Berellez, de man die het onderzoek naar de dood van Camarena leidde, een bijzondere getuigenis af. De moord op Camarena blijkt namelijk deel uit te maken van een veel groter complot waar het witte huis in Washington wellicht ook bij betrokken is.

Lees ook: Netflix komt met nieuw drugsdrama 'Painkiller' van de makers van 'Narcos'

Veertien jaar in de maak
Andere getuigenissen in de documentaire zijn onder andere van de weduwe van Camarena en leden van het kartel. De documentairereeks is geregisseerd door Tiller Russell.

Russell zegt zelf al veertien jaar met dit onderwerp bezig te zijn geweest. Hij is trots op het eindresultaat en belooft dat de serie vol met nieuwe informatie en schokkende onthullingen zit over deze beruchte zaak. The Last Narc is vanaf 15 mei te zien op Amazon Prime Video. Bekijk hieronder de trailer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Een droom komt uit voor Dr. Fauci: Brad Pitt in 'Saturday Night Live'
Series / Celebrity

Een droom komt uit voor Dr. Fauci: Brad Pitt in 'Saturday Night Live'

Brad Pitt speelt Amerikaanse nationale gezondheidsdeskundige Dr. Fauci in 'Saturday Night Live': de ultieme droom van Fauci is vervuld!

Eerder deze maand grapte de Amerikaanse nationale gezondheidsdeskundige Dr. Anthony Fauci dat Brad Pitt zijn keuze was hem te spelen bij Saturday Night Live, en nu is die wens vervuld. De tweede aflevering van SNL at Home opende met de sketch van de beroemde acteur.

Dr. Fauci is een van de leden van de White House Coronavirus Task Force, vergelijkbaar met de functie van RIVM-directeur Jaap van Dissel.

"Allereerst wil ik alle oudere vrouwen in Amerika bedanken die me ondersteunende, inspirerende en soms erg grafische e-mails hebben gestuurd", zegt Pitt's Fauci tegen de camera.

Hij vertelt verder dat hij een deel van de verkeerde informatie over het virus wil ophelderen, onder meer door president Donald Trump zelf. In de sketch gaat Pitt als Fauci verschillende berichten van de Amerikaanse President af, om ze te weerleggen.

"Nu gaat het gerucht dat de president me zal ontslaan", zegt hij, voordat hij beelden afspeelt waarin Trump Fauci een 'geweldige kerel' noemt op een persconferentie. "Dus ja, ik word ontslagen", aldus Pitt's Fauci.

Aan het einde van de vooraf opgenomen sketch trekt Pitt zijn grijze pruik af om Dr. Fauci rechtstreeks aan te spreken. "Aan de echte Dr. Fauci, bedankt voor je kalmte en je helderheid in deze zenuwslopende tijd", zegt Pitt.

"En bedankt aan de medische hulpverleners, eerstehulpverleners en hun families voor het feit dat ze aan de frontlinie staan. En nu, live - uit heel Amerika, Saturday Night Live."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mindy Kaling (The Office) brengt nieuwe nerd naar Netflix met 'Never Have I Ever'
Series / Celebrity

Mindy Kaling (The Office) brengt nieuwe nerd naar Netflix met 'Never Have I Ever'

Nieuwe serie van Mindy Kaling (The Office) laat strijdlustige, zelfverzekerde nerd zien: 'Never Have I Ever' pakt het helemaal anders aan

Nerds zijn in series en films nog steeds vaak boekenwurmen en muurbloemen die moeite hebben om voor zichzelf op te komen. Mindy Kaling pakt het helemaal anders aan in Never Have I Ever, de Netflix-serie die ze samen met Lang Fisher creëerde.

"Er is ook een strijdlustige, zelfverzekerde nerd die grote dingen voor zichzelf willen bereiken", zegt Kaling. "We willen een ambitieuze nerd laten zien...die haar maagdelijkheid wil verliezen, cool wil zijn, naar concerten wil gaan."

Kaling werd voor het eerst bekend om haar rol als Kelly Kapoor in The Office. Ze was ook schrijver en producent van de serie en de showrunner en ster van de serie The Mindy Project.

Eigen Verhaal
Never Have I Ever put uit Kaling's ervaringen toen ze op de middelbare school zat. Het hoofdpersonage, Devi, is de 15-jarige dochter van immigranten uit India en een van de beste studenten van de school. Ze is nerdy en impopulair - maar ze is ook extravert, eigenwijs en op jacht naar een vriendje.

Kaling aarzelde aanvankelijk om haar tienerjaren voor het project te herleven: "Zoals veel comedy-schrijvers vind ik mijn puberteit en jeugd ongelooflijk gênant", zegt ze. "Ik dacht dat het eerlijk gezegd te pijnlijk en beschamend zou zijn om die ervaringen op te rakelen."

Maar Kaling heeft een groep jonge Indiase vrouwen verzameld voor het schrijfwerk, en toen ze eenmaal verhalen begonnen te delen, veranderde haar kijk. "Het werkte eigenlijk erg louterend", zegt ze. "Ik kreeg het gevoel dat ik niet de enige was waar ik als tiener doorheen ging.'

Kaling heeft nog veel meer te vertellen over dit en voorgaande projecten, zoals te lezen in haar volledige interview hier.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO en 'Halloween'-regisseur maken 'Hellraiser'-serie
Series / Nieuws

HBO en 'Halloween'-regisseur maken 'Hellraiser'-serie

Na jaren van geruchten komt er eindelijk een grootschalige reboot van Hellraiser.

Via Deadline is bekend geworden dat HBO de klassieke horror-franchise Hellraiser in serievorm zal gieten. Halloween-regisseur David Gordon Green is daarnaast ingehuurd voor de pilot-aflevering en enkele verdere afleveringen.

Dit is de eerste keer dat de iconische schurk Pinhead, leider van de demonische Cenobites, zijn eigen serie krijgt. Pinhead en zijn volgelingen leven in een dimensie waar pijn de boventoon voert. Ze kunnen opgeroept worden door middel van een puzzelbox die de Lament Configuration wordt genoemd.

De Hellraiser-franchise is gebaseerd op Clive Barkers boek The Hellbound Heart en bestaat inmiddels uit tien films, waarvan alleen de eerste vier de bioscopen hebben bereikt. De nieuwe serie is naar verluidt geen remake, maar meer een 'continuering en uitbreiding' van de bestaande mythologie.

Groot talent aangetrokken
Naast de eerder genoemde Green heeft HBO ook Mark Verheiden (Battlestar Galactica, Daredevil) en Michael Dougherty (Godzilla: King of the Monsters) weten aan te trekken als scenaristen en uitvoerend producenten. Andere uitvoerend producenten zijn Green, Danny McBride, Jody Hill, Brandon James, Roy Lee, Dan Farah, Lawrence Kuppin, David Salzman en Eric Gardner.

Deze Hellraiser-serie is overigens op geen enkele wijze verbonden aan de nieuwe Hellraiser-film die momenteel wordt ontwikkeld door Spyglass.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix heeft weer boze fans na schrappen serie 'Turn Up Charlie'
Series / Nieuws

Netflix heeft weer boze fans na schrappen serie 'Turn Up Charlie'

Fans zijn echt niet blij dat Idris Elba-serie Turn Up Charlie geannuleerd is.

Netflix heeft bekend gemaakt dat Turn Up Charlie geen tweede seizoen krijgt. De serie van Idris Elba is daarmee al na één seizoen stopgezet. Tot groot ongenoegen van een hele rits vocale fans.

Elba speelde de hoofdrol van een DJ die het maar moeilijk heeft en een eeuwige vrijgezel. Toen de serie in première ging, wist het flink wat fans te krijgen, maar Netflix vindt het niet genoeg voor een tweede seizoen. Dat betekent dat de boel nu dus al voorbij is.

Lees ook: Idris Elba als DJ op eerste foto's Netflix-serie 'Turn Up Charlie'

Einde verhaal
Netflix schrijft het volgende over zijn besluit: "Turn Up Charlie keert niet terug voor een tweede seizoen. We zijn hoofdrolspeler en uitvoerend producent Idris Elba enorm dankbaar, want zijn passie voor het DJ-vak maakte deze slimme en hartverwarmende komedieserie mogelijk. We zijn uitvoerend producenten Gary Reich en Tristram Shapeero, evenals mede-uitvoerend producenten Martin Joyce en Ana Garanito ook erg dankbaar, net als de toegewijde cast en crew, die dit verhaal tot leven hebben helpen brengen. We kijken ernaar uit om aan toekomstige projecten samen te werken met Idris."






Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bekend personage keert terug voor 'American Horror Story' S10
Series / Nieuws

Bekend personage keert terug voor 'American Horror Story' S10

Bedenker Ryan Murphy grijpt in de nieuwste afleveringen van American Horror Story terug naar het allereerste seizoen.

Er zijn nog maar weinig details bekend over het tiende seizoen van Ryan Murphy's horror anthology-serie American Horror Story, maar de showrunner/bedenker heeft nu via zijn Instagram-account gehint naar de terugkeer van een bekend personage uit het verleden: de mysterieuze Rubber Man uit seizoen 1!

Bekijk op instagram


Lees ook: Bekende namen in 'American Horror Story' seizoen 10!

Hoe de rubberen verschrikking precies wordt gebruikt in het nieuwe seizoen is nog onbekend, maar het zou ons niet verbazen als dit ook duidt op andere terugkerende personages uit eerder seizoenen.

De cast van het tiende seizoen wordt aangevoerd door AHS-alumni als Sarah Paulson, Evan Peters, Kathy Bates, Leslie Grossman, Billie Lourd, Adina Porter, Lily Rabe, Angelica Ross en Finn Wittrock. Nieuwe toevoegingen aan de cast zijn Macauley Culkin (Home Alone) in zijn eerste grote tv-rol.

Het is nog onbekend wanneer we het tiende seizoen van American Horror Story precies kunnen verwachten.

Lees ook: 'American Horror Story' krijgt 3 nieuwe seizoenen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Darth Maul blijkt opmerkelijke oprichter [...]
Series / Nieuws

Darth Maul blijkt opmerkelijke oprichter [...]

De slechterik blijkt een opmerkelijke rol te hebben in het Star Wars-universum die we niet verwacht hadden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Opmerkelijk nieuws uit Star Wars: The Clone Wars. Het personage Darth Maul blijkt in zekere zin de stichter van de eerste Rebel Alliance te zijn.

Het zit als volgt. In de meest recente aflevering van de serie neemt Maul het op tegen Ahsoka Tano. Tijdens het gevecht onthult hij zijn ware intentie achter de strijd die hij gelanceerd heeft rond de planeet Mandalore. Hij hoopte Anakin Skywalker en Obi-Wan Kenobi daar naartoe te lokken om hen te doden.

Lees ook: Fans 'Star Wars: The Clone Wars' superblij met laatste aflevering

Maar waarom?
Maul bleek al langer te werken aan een manier om Palpatine tegen te werken. Als voormalig leerling, was het ooit de bedoeling dat Maul de strijd tegen de Republiek zou leiden. Maar die taak was na zijn vermeende dood aan Count Dooku. Zonder doel, besloot Maul wraak te nemen op Obi-Wan, aangezien die hem bijna gedood had op Naboo.

Lees ook: 'Star Wars: The Clone Wars'-serie bouwt op naar een grote finale

Maar Maul had een heel ander echt plan. Hij wilde namelijk ook wraak nemen op Palpatine, die hem vervangen had. Maul wist namelijk dat Palpatine van plan was om Anakin te gebruiken en met diens hulp een Keizerrijk te stichten. Door Anakin te doden, kon hij dat plan dwarsbomen. En dus vormde hij een alliantie van misdaadorganisaties, het Shadow Collective, om dat te regelen.

Misschien was het geen nobel doel, maar wel een rebellendoel dus!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead'-acteur behoorlijk boos
Series / Nieuws

'The Walking Dead'-acteur behoorlijk boos

Vincent Ward vond het maar niks dat zijn personage dood ging en hij het niet eerder gehoord had.

The Walking Dead-acteur Vincent Ward was niet blij toen hij erachter kwam dat zijn personage dood ging. Volgens hem had niemand hem verteld dat hij zou stoppen met de serie, en was hij behoorlijk kwaad toen hij daar uiteindelijk achter kwam.

Ward was in het derde seizoen van de serie te zien als Oscar, een van de gevangenen die zich nog in de gevangenis bevond waar Rick Grimes en zijn mede-overlevenden een nieuw thuis in vond. Oscar hielp Rick, Daryl en Michonnen om Glenn en Maggie te redden uit de handen van de Governor. Daarom dacht Ward dat zijn personage nog wel even te zien zou zijn.

Lees ook: AMC was enorm goedkoop met 'The Walking Dead'

Helaas niet
Maar Oscar ging al in de aflevering Made to Suffer dood. Dat is iets waar Ward niets over hoorde tot hij het script van de aflevering las. "Ik wist niet eens dat ik dood zou gaan," vertelde de acteur die daarmee slechts zeven afleveringen te zien was.

"Ik was kwaad. En dat was ik vooral omdat niemand het me verteld had. Ik zat in make-up en las het script. Het eerste dat je doet is zoeken naar je eigen naam en daarin zag ik: 'Oscar gaat dood'. Ik dacht: 'Wat!?' en gooide het weer neer."

Lees ook: Dit is de meest gore aflevering van 'The Walking Dead'

Daarna kwam acteur Andrew Lincoln binnenlopen. Hij had het nieuws net gehoord en kwam Ward vertellen blij te zijn geweest met hun samenwerking. "Hij was echt verbaasd toen hij hoorde dat ik het niet wist. En voor ik het wist, kwamen er producenten en andere mensen binnenlopen om hun excuses aan te bieden. Want normaal vertellen ze je dit."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tijdlijn 'Star Wars'-serie 'Cassian Andor' eindelijk bekend
Series / Nieuws

Tijdlijn 'Star Wars'-serie 'Cassian Andor' eindelijk bekend

We weten nu voor het eerst wanneer de Star Wars-serie zich ongeveer afspeelt.

Nu we weten dat Genevieve O'Reilly en Denise Gough gecast zijn in de serie Cassian Andor, krijgen we nog meer details. Vandaag horen we wanneer de serie zich precies afspeelt in de tijdlijn van de Star Wars-franchise.

De site van Star Wars.com onthult dat de serie zich vijf jaar voor de gebeurtenissen in Rouge One: A Star Wars Story afspeelt. De show speelt zich daarmee dus ook vijf jaar voor de Battle of Yavin af, het moment waarop de jaartelling in de franchise begint.

Lees ook: Weer een probleem voor 'Star Wars'-serie 'Rogue One' voor Disney+

Enkele minuten
Rogue One eindigde enkele minuten voor het begin van A New Hope en liet zien hoe de Rebellen de plannen voor de eerste Death Star in handen kregen. In deze serie gaan we zien wat er allemaal toe leidde dat de Rebellen überhaupt achter die plannen aan konden gaan en leren we over Cassian Andor.

Lees ook: Opvallende 'Star Wars'-terugkeer in 'Rogue One'-serie van Disney+

We gaan bovenal meer zien van de duistere momenten waar al eens naar gehint werd in de film en zullen dus zien hoe het Cassian vergaan is, voordat hij zich bij Jyn Erso voegde.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ stelt ook zijn Marvel-series waarschijnlijk uit
Series / Nieuws

Disney+ stelt ook zijn Marvel-series waarschijnlijk uit

Zeer waarschijnlijk zullen de televisieseries rond Marvel-personages later uitkomen dan de bedoeling was.

Alle Marvel-films zijn uitgesteld. Marvel Studios heeft besloten de films een half jaar uit te stellen en deed dat opmerkelijk genoeg nog niet voor de series die het maakt voor streamingdienst Disney+. Maar de kans lijkt groot dat dit toch zal gebeuren.

Dat heeft te maken met de intrinsieke verbondenheid van alles in de franchise. Disney kondigde vrijdagmiddag nog aan dat Doctor Strange in the Multiverse of Madness een half jaar later uit zou komen dan gepland. Daarmee komt de film later uit dan Thor: Love and Thunder. Dat moet wel iets betekenen voor de series.

Lees ook: Marvel-serie 'WandaVision' nog dit jaar te zien op Disney+

Waarom precies?
Dat komt allereerst omdat WandaVision direct verbonden is aan de tweede solofilm voor Doctor Strange. Ook zou de serie rond Loki daarmee te maken hebben. Daar komt bovendien nog bij dat Disney de opnames van zo'n beetje al zijn series heeft stilgelegd. Dat komt natuurlijk door het coronavirus, waarmee het er steeds meer op lijkt dat ook die series later uit zullen komen.

Lees ook: Tom Holland wil Spider-Man in Marvel-serie 'WandaVision'!

Het zal vermoedelijk niet al te lang meer duren eer we weten of Disney+ de series uitstelt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zijn dit de aflevering titels van 'The Mandalorian' seizoen 2?
Series / Nieuws

Zijn dit de aflevering titels van 'The Mandalorian' seizoen 2?

Het gerucht gaat dat we nu al weten wat de titels van de afleveringen van het tweede seizoen zijn.

Het lijkt erop dat de titels van de afleveringen van het tweede seizoen van The Mandalorian al onthuld zijn. Op Twitter leren we hoe de nieuwe afleveringen gaan heten en het zijn er in totaal acht met bijzondere titels.

Twitter-raar Emre Kaya stelt te weten hoe de afleveringen gaan heten en noemt de volgende titels:

Lees ook: 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' bevat meer epische lichtzwaardactie

Aflevering 1: The Search
Aflevering 2: The Confrontation
Aflevering 3: The Bounty
Aflevering 4: The Republic
Aflevering 5: The Loyalist
Aflevering 6: The Sorcerer
Aflevering 7: The Return
Aflevering 8: The Empire
Of het de echte titels zijn is natuurlijk maar afwachten, maar het is het eerste gerucht dat we hierover hebben. Het zou best kunnen dat de titels al bekend zijn, want de opnames van het tweede seizoen van de Disney+-serie zijn reeds afgerond. Ook kijkt Disney al naar een derde seizoen, waar Jon Favreau al voor schrijft en de production designers al druk voor aan het tekenen zijn.

Lees ook: Casting 'The Mandalorian' verliep wel heel vreemd

The Mandalorian gaat in oktober weer verder op Disney+. Hieronder het Twitter-bericht van Emre.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix hitserie 'Dead to Me' S2 krijgt trailer én premièredatum!
Series / Trailer

Netflix hitserie 'Dead to Me' S2 krijgt trailer én premièredatum!

Wanneer gaat de serie van streamingdienst Netflix weer verder? Sneller dan je denkt!

Dead to Me komt snel weer terug naar Netflix. Ondanks het coronavirus gaan de releases op de streamingdienst voorlopig nog gewoon uit en gaan we pas in het najaar de gevolgen merken op Netflix. Een van de series die dus gewoon verder gaat is Dead to Me.

Netflix heeft vandaag een trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van de serie. Het eerste seizoen van de serie draaide om Jen, een makelaar en moeder wier wereld helemaal op z'n kop kwam te staan toen haar echtgenoot doodgereden werd.

Duistere Judy
Tijdens een supportgroep voor andere mensen die diep in de rouw zitten, ontmoet Jen Judy en de twee worden al snel beste vrienden. Maar Judy verbergt enkele duistere geheimen. En eigenlijk is ook Jen niet direct wie ze lijkt te zijn. Met de tijd groeien de twee steeds dichter bij elkaar, en het tweede seizoen maakt dat alleen maar belangrijker.

Hieronder de trailer! Het tweede seizoen van tien afleveringen van elk een half uur is vanaf 8 mei te streamen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Weer een legendarische serie die een 'revival' krijgt
Series / Nieuws

Weer een legendarische serie die een 'revival' krijgt

Frasier keert snel weer terug naar televisie, nadat de show elf (!) seizoenen te zien was.

Volgens actrice Peri Gilpin wordt er hard gewerkt aan een revival van Frasier. Daarmee is het de volgende komedieserie die uiteindelijk terug keert naar televisie.

In november al vertelde hoofdrolspeler Kelsey Grammer dat NBC overwoog om de serie - die elf seizoenen te zien was - een revival te geven. Dat nadat er al meerdere andere komedieseries uit die tijd teruggebracht werden. Grammer vertelde toen al dat de komedie waarschijnlijk zou laten zien hoe Frasier een nieuwe fase in zijn leven in zou gaan en nog altijd zou proberen een band met zijn zoon te bouwen.

Lees ook: 'Frasier' krijgt reboot

Zomer van 2020
In het begin was het de bedoeling dat de serie mogelijk in de lente van 2020 al opgenomen zou worden en eind deze zomer te zien zou zijn. Maar nu we ons in de lente bevinden en de opnames nog niet begonnen zijn, is het wachten op het moment dat alles bij elkaar komt en dat wel lukt.

Lees ook: Revival 'Frasier' komt er niet

Natuurlijk speelt de coronacrisis daarin ook een rol en zal het wachten zijn tot de filmbranche weer op kan starten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix lanceert nieuwe ijzingwekkende trailer 'Into the Night'
Series / Nieuws

Netflix lanceert nieuwe ijzingwekkende trailer 'Into the Night'

De lancering van de eerste Belgische Netflix-original is nog maar een paar dagen van ons verwijderd...

Geoffrey Ketels
De verwachtingen rond de lancering van de eerste Netflix-original van Belgische bodem zijn hooggespannen... en Netflix doet daar duidelijk graag nog een schepje bovenop!

Into the Night vertelt het bizarre verhaal van een zon die plots iedereen doodt. Het plan van een bescheiden groepje mensen? Met een vliegtuig naar het westen vliegen om op die manier de dodelijke invloed van de zon te ontlopen. Dat blijkt echter niet zonder slag of stoot te kunnen gebeuren.

Lees ook: Eerste Belgische Netflix-serie 'Into The Night' binnenkort te streamen!

Race tegen de tijd
De dodelijke invloed van de zon zorgt er voor dat de groep begint aan een ijzingwekkende race tegen de tijd. Men mag immers niet worden blootgesteld aan de zonnestralen. Het lijkt er echter naar uit te zien dat ze niet alleen maar moeten zien te overleven van de zon, maar ook van elkaar. Het belooft alvast een spannende serie te worden! Dit wordt nog eens extra in de verf gezet door de nieuwe trailer die Netflix heeft gelanceerd.

Ben jij ook wel benieuwd naar wat Into the Night precies zal te bieden hebben? Bekijk dan zeker eens de onderstaande trailer. Voor de lancering van het eerste seizoen is het nog even afwachten tot 1 mei.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Het internet wil dat Netflix gratis wordt'
Series / Streaming-diensten

'Het internet wil dat Netflix gratis wordt'

Een petitie die wil dat streamingdiensten tijdelijk gratis worden werd al meer dan 70.000 keer ondertekend...

Geoffrey Ketels
Lockdowns zorgen er voor dat mensen in verschillende landen op deze wereld genoodzaakt zijn om binnen te blijven. Dat heeft iemand aan het denken gezet om uit te pakken met een bijzondere petitie.

De huidige lockdown die geldt in veel landen heeft het aantal klachten van depressies aanzienlijk doen toenemen. Veel mensen weten zich met zichzelf dan ook geen raad. Dat er steeds meer mensen dan hun toevlucht zoeken tot de televisie en meer bepaald streamingdiensten maakten de cijfers van Netflix van het eerste kwartaal reeds duidelijk.

Voor Netflix zijn de lockdowns wereldwijd dus eigenlijk financieel nog niet eens zo'n slechte zaak. Echter, als het van een zekere Philip Kolas afhangt zal daar binnenkort verandering in komen. Hij heeft streamingdiensten namelijk opgeroepen om hun diensten tijdelijk gratis aan te bieden.

70.000 handtekeningen
In een petitie die werd opgezet door Philip Kolas (en inmiddels reeds meer dan 70.000 keer werd getekend) heeft de man verschillende streamingdiensten opgeroepen om in tijden van quarantaine gratis hun diensten aan te bieden. Hij richtte zich hiervoor niet alleen tot Netflix, maar ook tot Google (YouTube), HBO, Hulu en Amazon Prime.

"De quarantaine waar mensen verspreid over de wereld mee te maken krijgen als gevolg van de coronacrisis kan niet alleen leiden tot verveling, maar ook tot (zelf)isolatie. Deze zaken kunnen op hun beurt dan weer depressies in de hand werken. Heel wat mensen zoeken daarom hun toevlucht tot streamingdiensten, maar niet iedereen heeft daar voldoende geld voor. Daarom heb ik alle streamingdiensten opgeroepen om hun diensten voor (minstens) 60 dagen gratis aan te bieden."

Ondanks het feit dat de bedoelingen van Kolas ongetwijfeld heel goed zijn lijkt er helaas maar weinig kans te bestaan dat Netflix en andere streamingdiensten inderdaad tijdelijk zullen overstappen op een gratis abonnement.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De nieuwe series die Videoland afgelopen week heeft toegevoegd
Series / Streaming-diensten

De nieuwe series die Videoland afgelopen week heeft toegevoegd

Welke series kan je nu nieuw streamen op Videoland? Check gauw dit artikel!

Er verscheen ontzettend veel nieuwe content op Videoland. We zetten vandaag eerst de nieuwe seizoenen en vervolgens de nieuwe afleveringen op een rij. Ga er maar voor zitten, want het is ontzettend veel!

Allereerst is er de serie Miracle Workers. God is van plan de Aarde te vernietigen. Twee engelen besluiten daarop hun baas ervan te overtuigen de mensheid te redden. Daarvoor moeten ze een wonder zien te voltrekken: twee mensen verliefd laten worden.

Ook nieuw is The Preppy Murder: Death in Central Perk, die kijkt naar de mysterieuze dood van Jennifer Levin in Central Park. Dat gebeurt in deze vijfdelige miniserie middels exclusieve interviews en nooit eerder vertoond archiefmateriaal.

Nieuwe afleveringen
Hier zit de bulk van de nieuwe content van Videoland. Het gaat eigenlijk alleen om materiaal dat al op RTL-televisiezenders te zien was.

The Blacklist S07E08: Red en Liz proberen allerlei misdrijven op te lossen.
Nancy Drew S01E12: Nancy Drew heeft zo haar plannen na haar tijd op de middelbare school, maar alles loopt anders als ze een bovennatuurlijk moordmysterie op het spoort komt.
Lego Masters S01E02: Acht duo's worden uitgedaagd met bijzondere LEGO-opdrachten die ze binnen een bepaald aantal uur moeten volbrengen.
Eigen Huis & Tuin S37E17: Eigen Huis En Tuin inspireert je met haalbare en betaalbare tips voor elk klusje in en rond het huis.
Bizarre Bestuurders S02E08: Dankzij de explosieve groei van de dashcam kunnen we meekijken met bestuurders allerlei landen van de wereld.
All You Need Is Love S12E09: Liefdesprogramma waarin presentator Robert ten Brink gebroken harten weet te lijmen, geliefden herenigt en stille liefdes openbaar maakt.
Married At First Sight - Second Chance S01E07: Drie oud-kandidaten van Married At First Sight (Milly, Marcel en Maxime) doen opnieuw een gooi naar de liefde.
Topdokters S02E08: Programma waarin acht topspecialisten uit verschillende ziekenhuizen in Nederland centraal staan.
Ex on the Beach: Double Dutch S06E03: Probeer maar eens de verleiding te weerstaan van je favoriete ex!
A Million Little Things S02E19: Een groepje vrienden probeert zo fijn mogelijk te leven nadat hun beste vriend onverwacht om het leven kwam.
Het Beste van de TV Kantine S01E01: Compilaties van tien jaar 'De TV Kantine'.
The Voice Kids NL S09E08: we zien hoe kids proberen te laten zien de beste zanger te zijn.
Hip Hop: The Songs That Shook America S01E01: deze serie toont de opkomst van hip hop als genre en wat er allemaal gebeurd is om het een topgenre te maken.
Dierenpret S01E01: Nicolette Kluijver laat je elke aflevering kennismaken met een nieuw dier.
De Jacht op de Mocro Maffia S01E01: Misdaadjournalist John van den Heuvel brengt met unieke beelden en exclusieve interviews de opkomst en val van de Mocro maffia in beeld
Charmed S02E16: drie zussen komen erachter dat ze machtige heksen zijn. Vanaf dat moment is niets hetzelfde.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Westworld'-acteur uit forse kritiek op derde seizoen
Series / Nieuws

'Westworld'-acteur uit forse kritiek op derde seizoen

Ed Harris is helemaal niet zo blij met wat zijn personage in dit derde seizoen te doen heeft.

In een recent interview laat acteur Ed Harris weten dat hij de verhaallijn van zijn personage in het derde seizoen van Westworld maar niks vindt. Sterker nog: het laat hem onverschillig hoe het de Man in Black vergaat.

Harris tekende in 2015 voor een mysterieuze rol in de serie en bleek een van de mensen te zijn die als vaste gast naar het pretpark ging. We leerden dat hij eigenlijk William heet en met elk bezoek aan het park zijn menselijkheid verloor. Vulture sprak nu met acteur Harris.

Lees ook: Hoe vergaat het HBO's 'Westworld' nu met de kijkcijfers?

Weinig interesse
"Je doet wat je moet doen. Ik bedoel, ik heb getekend om de Man in Black te spelen," begon de acteur. "Ik tekende niet om de Man in White te spelen. Dus dit was niet het meest interessante seizoen voor mij, moet ik eerlijk zeggen."

Lees ook: Begin van het einde in TV-trailer 'Westworld'

Dat komt overeen met fans van de serie, die lang niet allemaal even blij zijn met de richting van de serie. Tegelijk zijn anderen juist heel blij dat men afscheid heeft genomen van het western-thema en nu vooral kijkt naar technologie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel-serie 'The Falcon and the Winter Soldier' wordt complex
Series / Nieuws

Marvel-serie 'The Falcon and the Winter Soldier' wordt complex

Er zit veel emotionele baggage in de televisieserie die Marvel maakt voor Disney+.

Acteur Sebastian Stan sprak over de aankomende Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier. Hij vertelde aan The Hollywood Reporter dat het nog een moeilijke serie wordt voor zijn personage en dat van co-ster Anthony Mackie.

Het schild van Captain America is nu in handen van Falcon. Hij moet de nieuwe Captain America worden, maar daar gaat de Amerikaanse regering niet zomaar mee akkoord. Die heeft een heel ander persoon op het oog voor de rol: US Agent. Dat feit zorgt voor de nodige baggage in de serie.

Lees ook: Corona-ellende treft nieuwe Marvel-serie hard

The Falcon and the Winter Soldier
"Het MCU is in mijn nederige ogen heel anders dan wat je ziet in de comics. Toen we aan het eind belandden, was er voor [Winter Soldier] heel erg de behoefte om een nieuw leven te beginnen en uit te zoeken wie hij was. Dat was mijn personage heel erg aan het eind van Avengers: Endgame, denk ik. En dat is wat hij wilde voor Steve. Net als iedereen die getraumatiseerd is door zijn ervaringen in de oorlog, had dat de rest van zijn leven invloed op hem," aldus Sebastian Stan.

Lees ook: Falcon is inderdaad de nieuwe Captain America in de serie 'The Falcon and the Winter Soldier'!

Hij denkt dan ook dat zijn personage niet geschikt is voor het schild van Cap. "Ik denk dat Sam altijd al de man was die het over had moeten nemen. Dat brengt ook de nodige diepgang met zich mee die we in de serie gaan verkennen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.