search
'Silver & Black' mogelijk als Marvel-serie op Disney+
Series / Nieuws

'Silver & Black' mogelijk als Marvel-serie op Disney+

Eigenlijk moest dit een film worden, maar nu zou deze zomaar op Disney+ kunnen eindigen.

In het Marvel filmuniversum van Sony Pictures moesten eigenlijk de vrouwelijke personages Silver Sable en Black Cat samen te zien zijn in een film. Dit plan werd echter gecanceld. Nu moet er mogelijk een serie gaan volgen.

In gesprek met The Hollywood Reporter zei de oorspronkelijke regisseur Gina Prince-Bythewood dat er nu gesprekken zijn om van het plan een Disney+ serie te maken.

"Ik ben echt dol op dat project, en ik hoop echt dat het op de een of andere manier werkelijkheid wordt. Het zijn nu al meerdere ideeën geweest. Eerst zou het de twee samen zijn, en daarna werd de beslissing genomen om de twee te scheiden. Nu er is een gedachte van 'hé, misschien kunnen we het op Disney + zetten als een gelimiteerde serie', maar ik vond het meer een film met zijn tweeën. Dus ik hoop dat het op een dag nog steeds kan gebeuren."

Vele Marvel-series onderweg
Los van de reeks Marvel-series die al zijn aangekondigd voor Disney+ werkt Marvel Studios ongetwijfeld aan meer verhalen. Daarnaast werd enige tijd terug bekend dat ook Sony series wil gaan maken. Mogelijk doen ze dit - net als bij de films - samen met Marvel Studios om vervolgens op Disney+ te verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen