search

Ons nieuws van zaterdag 25 april 2020

'Silver & Black' mogelijk als Marvel-serie op Disney+
Series / Nieuws

'Silver & Black' mogelijk als Marvel-serie op Disney+

Eigenlijk moest dit een film worden, maar nu zou deze zomaar op Disney+ kunnen eindigen.

In het Marvel filmuniversum van Sony Pictures moesten eigenlijk de vrouwelijke personages Silver Sable en Black Cat samen te zien zijn in een film. Dit plan werd echter gecanceld. Nu moet er mogelijk een serie gaan volgen.

In gesprek met The Hollywood Reporter zei de oorspronkelijke regisseur Gina Prince-Bythewood dat er nu gesprekken zijn om van het plan een Disney+ serie te maken.

"Ik ben echt dol op dat project, en ik hoop echt dat het op de een of andere manier werkelijkheid wordt. Het zijn nu al meerdere ideeën geweest. Eerst zou het de twee samen zijn, en daarna werd de beslissing genomen om de twee te scheiden. Nu er is een gedachte van 'hé, misschien kunnen we het op Disney + zetten als een gelimiteerde serie', maar ik vond het meer een film met zijn tweeën. Dus ik hoop dat het op een dag nog steeds kan gebeuren."

Vele Marvel-series onderweg
Los van de reeks Marvel-series die al zijn aangekondigd voor Disney+ werkt Marvel Studios ongetwijfeld aan meer verhalen. Daarnaast werd enige tijd terug bekend dat ook Sony series wil gaan maken. Mogelijk doen ze dit - net als bij de films - samen met Marvel Studios om vervolgens op Disney+ te verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gave beelden uit 'Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.'
Series / Nieuws

Gave beelden uit 'Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.'

Het zevende seizoen start op 27 mei en daarna is het afgelopen. Het gaat het allemaal afgerond worden?

"Verander het verleden om de toekomst te redden," is de tekst die een belangrijke rol gaat spelen in het zevende en laatste seizoen van de Marvel-serie Agents of S.H.I.E.L.D. die eind volgende maand start.

Hieronder zie je een nieuwe promo voor de Marvel-serie waarin we Clark Gregg weer terugzien als Phil Coulson, de Life Model Decoy-versie. Opvallend in de beelden is het logo van Hydra!



Op 27 mei dit jaar verschijnt Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. dus nog één keer op de buis, voor de laatste dertien afleveringen. De eerste aflevering heet "Know Your Onions" en op we bouwen op naar de afronding "What We're Fighting For".

Lees ook: Laatste seizoen 'Marvel's Agents of SHIELD' verschijnt snel

Nieuwe poster
Hieronder ook nog een affiche voor de Marvel-serie!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegde deze nieuwe series toe afgelopen week
Series / Streaming-diensten

Disney+ voegde deze nieuwe series toe afgelopen week

Disney+ voegde heel veel nieuws toe de afgelopen paar dagen! Check hier wat!

Er verscheen niet gek veel nieuwe content op Disney+ afgelopen week. Sterker nog, het gaat maar om een paar nieuwe titels op seriegebied. Hieronder het overzicht!

One Day at Disney: S01E21. In deze aflevering volgen we Tia Kratter, een dame die al sinds 1993 voor Pixar Animation Studios werkt. Ze begon ooit als Digital Painter voor de studio en werkte toen mee aan de animatiefilm Toy Story. Nu is ze Manager of Art & Film bij Pixar Univeristy, waar aspirant animators de fijne kneepjes van het vak leren. En Kratter neemt ons deze aflevering mee in haar werk.
Star Wars: The Clone Wars: S07E10. Deze aflevering heet The Phantom Apprentice en laat zien hoe Ahsoka de klonen van de Republiek leidt in een strijd tegen de soldaten van Darth Maul op Mandalore. Maul voelt ondertussen dat er chaos aan zit te komen en neemt stappen om zijn eigen overleven mogelijk te maken.
Be Our Chef: S01E05. Elke aflevering weer maken twee families gerechten gebaseerd op de populairste content van Disney.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Better Call Saul' heeft nog maar een paar afleveringen te gaan
Series / Nieuws

'Better Call Saul' heeft nog maar een paar afleveringen te gaan

De serie komt rap tot een einde op televisiezender AMC en dan is het klaar voor Saul Goodman.

Better Call Saul lijkt elk seizoen weer beter te zijn dan elk ander seizoen tot nu toe in de serie. Vandaag horen we van bedenkers Vince Gilligan en Peter Gould dat het zesde en laatste seizoen dertien afleveringen krijgt. De bedoeling is om dit jaar nog de camera's te laten rollen.

Het duo sprak met Rolling Stone over wat we mogen verwachten van de onvermijdelijke finale. Interessant is dat ze vertellen dat er niet te veel vooruit gepland wordt voor de serie. Dat veranderde toen men besloot te gaan stoppen met het zesde seizoen; toen moesten de zaadjes voor het laatste seizoen gezaaid worden in het vijfde.

Lees ook: Deze 'Better Call Saul'-cameo zagen we niet aankomen

Goed nadenken
"We begonnen goed na te denken over de vraag hoe alles aan elkaar gekoppeld was en zich verhoudt tot wat we gaan doen," aldus Gould. "Ik ben erg blij dat Vince in de schrijversruimte zit dit seizoen, en al doen we het op afstand, we maken het echt samen af."

Lees ook: Nieuw op Netflix: 'Better Call Saul' seizoen 5!

De gedachte is om met dertien afleveringen te stoppen en een punt te zetten achter het verhaal van Jimmy McGill en hoe hij Saul Goodman werd. De hoop is in 2021 de serie af te ronden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Casting 'The Mandalorian' verliep wel heel vreemd
Series / Nieuws

Casting 'The Mandalorian' verliep wel heel vreemd

Pedro Pascal werd veel later gecast dan normaal het geval zou zijn bij dit soort productie.

De serie The Mandalorian was bijzonder geslaagd. De serie had een hoofdpersoon, Din Djarin, die we lang niet te zien kregen. Acteur Pedro Pascal vertelt nu hoe hij de rol uiteindelijk kreeg en daar zit een heel process achter.

"Aan het begin van dit gebeuren, was het meest geheime het eerste telefoontje," vertelde Pascal. "Ze zeiden dat Jon Favreau en [uitvoerend producent] Dave Filoni me wilden spreken over 'iets rond Star Wars'. Dat waren de woorden. Dus ik ging daar naartoe en sprak Jon. Daarna namen ze me mee naar een ruimte waar de muren van hoek tot hoek bedekt waren met illustraties uit het hele eerste seizoen. Ik zag een ongelofelijk Star Wars-verhaal met een Boba Fett-achtig personage en een kleine schattige Baby Yoda."

Lees ook: Bejubelde 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' krijgt een derde seizoen op Disney+!

Laat gecast
Pascal werd pas erg laat gecast in de rol. "Op diezelfde dag deden ze cameratests. Ze stelden me voor aan Kathleen Kennedy, zetten de helm op mijn hoofd en daarna stuurde Jon me weg met zes scenario's zodat ik een idee kon krijgen van wat het voorstelde. Op die manier wilden ze ervoor zorgen dat ik nadacht over het project. Ze wilden ook weten wat voor stem ze uit dat masker konden horen komen."

Lees ook: Disney+ onthult nog een nieuwe 'Star Wars'-serie!

Dat was vooral belangrijk, aangezien we Din Djarin de hele serie bijna niet zien, maar alleen zijn harnas.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Weer een probleem voor 'Star Wars'-serie 'Rogue One' voor Disney+
Series / Nieuws

Weer een probleem voor 'Star Wars'-serie 'Rogue One' voor Disney+

Heel soepel gaat het eigenlijk niet met de productie van de serie, lijkt het zo.

Problemen achter de schermen bij de serie die Disney+ maakt rond Rogue One-personage Cassian Andor. De productie ligt stil en vandaag horen we dat Stephen Schiff opstapt als showrunner. Er is wel al een vervanger.

Tony Gilroy, een van de schrijvers van de oorspronkelijke film, keert terug als nieuwe showrunner. Waarom Schiff niet langer actief is als de showrunner weten we helaas niet, daar werd niets over verteld. Interessant is dat hij wel aanblijft als schrijver van de serie. Gilroy werkte daarnaast al mee, hij regisseert in elk geval de pilot en maakt ook scripts.

Lees ook: 'Cassian Andor'-serie brengt oude personages terug

Eerder ook al
Eerder was Gilroy al de redder van de film waar de serie op gebaseerd wordt. Die zou gemaakt worden door Gareth Edwards, maar de productie bleek helemaal niet soepel te gaan. Daarop werd hij vervangen door Gilroy, die de hele film gerepareerd zou hebben middels uitgebreide heropnames.

Lees ook: 'Avengers'-acteur in nieuwe 'Star Wars'-serie

In deze serie volgen we Cassian Andor en zijn robot K-2SO, terwijl ze missies ondernemen voor de rebellen. De spionagethriller moet volgend jaar al uitkomen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe vergaat het HBO's 'Westworld' nu met de kijkcijfers?
Series / Nieuws

Hoe vergaat het HBO's 'Westworld' nu met de kijkcijfers?

De kijkcijfers beginnen zich te stabiliseren bij de serie, die voor HBO goed genoeg presteert.

Hoe verging het deze week met de kijkcijfers van HBO's Westworld? Nou, eigenlijk prima. De serie trok evenveel kijkers als vorige week en is daarmee helemaal gestabiliseerd.

Dit nieuwe seizoen doet het tot nu toe helemaal anders dan de vorige seizoenen. Ditmaal speelt de boel zich af buiten het park en zien we de buitenwereld. We leren hoe Dolores probeert haar plannen met de mensheid ten uitvoer te brengen en hoe de mensen proberen haar daarvan te weerhouden.

Lees ook: Begin van het einde in TV-trailer 'Westworld'

Nieuw seizoen
Ondertussen heeft HBO al een vierde seizoen besteld. Daarmee kunnen we er zeker van zijn dat de kijkcijfers goed genoeg zijn. HBO zou de serie naar het schijnt zelfs tot seizoen 6 laten doorgaan, maar dat is er nog niet besteld.

Lees ook: HBO's 'Westworld' houdt de kijkers eindelijk weer vast

Hoe dan ook, werd afgelopen aflevering, Passed Pawn, door 770.000 mensen live bekeken. Genoeg om blij mee te zijn voor HBO. Hieronder het lijstje met de kijkcijfers tot nu toe:
1. Parce Domine: 901.000 kijkers
2. The Winter Line: 780.000 kijkers
3. The Absence of Field: 800.000 kijkers
4. The Mother of Exiles: 780.000 kijkers
5. Genre: 770.000 kijkers
6. Passed Pawn: 770.000 kijkers
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Doorgaan 'Arrow'-spin-off is door crisis zeer onzeker
Series / Nieuws

Doorgaan 'Arrow'-spin-off is door crisis zeer onzeker

De coronacrisis zorgt ook bij deze serie voor problemen en onzekerheid over de toekomst.

Het laatste seizoen van Arrow gaf ons een backdoor pilot voor de serie Green Arrow and the Canaries. Maar actrices Katie Cassidy en Katherine McNamara bevestigen dat het nog niet zeker is wat er aan de hand is met de geplande spin-off.

Het coronavirus heeft grote gevolgen voor het hele Arrowverse en daarmee ook de serie Green Arrow and the Canaries. Beide actrices laten nu weten dat het niet helder is waar het allemaal heen zal gaan met hun serie.

Lees ook: Dit wordt Arrow spin-off 'Green Arrow and the Canaries'

Onduidelijke toekomst
"Ik weet het eerlijk gezegd niet," vertelde Cassidy aan TV Line. "Ik ben heel positief ingesteld, dus ik voel me heel zeker bij de vraag of we een serie worden. Als het ooit de tijd was voor een serie met alleen maar badass vrouwen, dan is dat nu wel! Dus ik maak me geen zorgen en voel me er heel zeker bij."

Lees ook: 'Arrow'-spin-off speelt zich af in 2040!

Maar McNamara weet het ook niet helemaal zeker. "Ik heb geen idee. Laatst vroeg iemand het me nog. Door de staat van de wereld en alles dat gaande is, gaat alles veranderen. Er zijn zaken gecancelled en plannen helemaal omgegooid."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bekijk hier de Green Lantern in 'Arrow'!
Series / Foto's

Bekijk hier de Green Lantern in 'Arrow'!

David Ramsey laat zien hoe hij een mooie, groen gloeiende, ring te pakken krijgt!

Het achtste seizoen van Arrow zag er natuurlijk erg gaaf uit. Aan het eind zagen we bovendien een ontroerend afscheid van Oliver Queen en bekeek de serie het nalatenschap van de superheld. En de finale bevestigde dat John Diggle hard op weg was om een Green Lantern te worden.

Acteur David Ramsey laat dat nu ook zien met een foto van achter de schermen. Hoe zat het ook alweer precies?

Lees ook: Verwijderd materiaal Crisis on Infinite Earths op komst!

Green Lantern
In de montage helemaal aan het eind van de aflevering zien we hoe het gaat met verschillende personages nu ze afscheid hebben moeten nemen van hun vriend Oliver. We zien ook dat de Diggle's verhuizen naar Metropolis en dat er ineens een meteoriet crasht op het grasveld voor de deur. Daarin zit een ringdoosje en als Diggle hem opent, zien we groen licht.

Lees ook: Bekijk de laatste emotionele momenten van 'Arrow'

Ramsey laat nu zien hoe dat groene licht precies bereikt werd in de serie en dat ziet er eigenlijk best grappig uit:

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Onzekerheid rond 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Onzekerheid rond 'The Walking Dead'

Jeffrey Dean Morgan weet niet waar hij aan toe is met het elfde seizoen.

Eerder deze maand werd het tiende seizoen van The Walking Dead afgerond en ondanks dat de kijkcijfers niet echt positief te noemen zijn, was de ontvangst meer dan redelijk. Door het coronavirus eindigde het seizoen ook iets anders dan gepland.

Eigenlijk moest het seizoen - zoals gewoonlijk - afgerond worden met een zestiende aflevering. Deze is nu uitgesteld tot later dit jaar en wordt nu een soort bonusaflevering genoemd. Maar hoe zit het met seizoen 11, die normaal gesproken ergens in oktober zou moeten debuteren?

Veel onduidelijkheid
Negan-acteur Jeffrey Dean Morgan sprak er over tijdens Live With Kelly And Ryan. Morgan: "Wat The Walking Dead en het volgende seizoen betreft, ik weet het niet. Niemand weet wanneer en waar en hoe en of, weet je? Het is een groot wachten om te zien wat er gaat gebeuren."

En zo is het met vele series en films. Het is afwachten wanneer studio's het weer aandurven om hun cast & crew op pad te sturen. De kans is groot dat we nog wel even in de coronacrisis blijven zitten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer 'Snowpiercer': een veelbelovende nieuwe sci-fi serie
Series / Trailer

Trailer 'Snowpiercer': een veelbelovende nieuwe sci-fi serie

Na heel lang wachten komt de serie over de oneindig rijdende trein er eindelijk aan!

TNT heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van de nieuwe serie Snowpiercer. De trailer bevat een hoop nieuwe beelden van het verhaal over de oneindig rijdende trein. Je kunt de beelden hieronder bekijken.

Lees ook: Eerste trailer voor 'Snowpiercer'-serie! De aarde is een bevroren woestenij geworden

We weten tot dusver dat de serie dient als een reboot van de gelijknamige film uit 2013, die op zijn beurt is gebaseerd op een gevierde Franse stripreeks. De eerder genoemde film werd gemaakt door Bong Joon Ho, de regisseur van Parasite. Het verhaal speelt zich zeven jaar na een apocalyptische gebeurtenis af die de aarde in bevroren staat heeft achtergelaten.

Succes door de coronacrisis?
Door de coronacrisis komt er het komende jaar een stuk minder nieuwe content beschikbaar dan we gewend zijn. Snowpiercer geldt daardoor automatisch als een van de meest interessante projecten die we deze lente kunnen verwachten!

De eerste aflevering van Snowpiercer wordt op zondag 17 mei a.s. uitgezonden door TNT.



Lees ook: Tegen de verwachtingen in komt 'Snowpiercer'-serie een stuk eerder uit!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 gave superheldenseries die op Amazon Prime Video staan
Series / Streaming-diensten

3 gave superheldenseries die op Amazon Prime Video staan

Als je houdt van superhelden, kan je ook terecht op Amazon Prime Video!

Amazon biedt heel wat coole series aan. Daar zitten ook gave series met een grote rol voor superhelden in. We hebben natuurlijk al eens Heroes getipt, dus deze week doen we drie andere series.

The Boys


Deze serie laat zien wat er gebeurt op het moment dat superhelden net zo populair worden als beroemdheden, als ze de invloed hebben van politici en aanbeden worden als goden. En als ze hun krachten misbruiken en niet iets goeds doen. De machtelozen nemen het in deze serie op tegen de Seven, en willen de waarheid over de helden blootleggen.



Supernatural


Twee broers stappen in de voetsporen van hun vader en worden Hunters. Ze nemen het op tegen kwaadaardige bovennatuurlijke wezens van alle soorten. Het gaat dan niet alleen om monsters, maar ook om demonen en zelfs goden die zich op Aarde bevinden.



The Tick


Er zijn tientallen superhelden in de wereld. Een accountant zonder krachten merkt dat een superschurk de stad beheerst. In een poging dat complot bloot te leggen, gaat hij de samenwerking aan met een vreemde, blauwe superheld: de Teek.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash' veel eerder dan gedacht voorbij
Series / Nieuws

'The Flash' veel eerder dan gedacht voorbij

Dit zesde seizoen is eerder voorbij dan oorspronkelijk de bedoeling was van The CW.

The Flash komt vervroegd tot een einde. Acteur Grant Gustin laat weten dat het zesde seizoen al stopt bij aflevering 19. Daarmee zendt The CW alle afleveringen uit die gefilmd zijn, maar meer komt er niet dit zesde seizoen.

Ook voor The Flash geldt dat wegens het coronavirus de opnames stilgelegd zijn. Tegenover TV Line laat acteur Grand Gustin nu weten dat dit seizoen anders loopt dan verwacht. De boel komt vervroegd tot een einde.

Aflevering 19
"Aflevering 19, 'Success Is Assured', wordt onze finale, dus we hebben een heel andere cliffhanger dan we oorspronkelijk gedacht hadden. Maar de cliffhanger aan het eind van 619 is eigenlijk een behoorlijk goede finale," aldus Gustin.

Waar de finale precies over zal gaan is niet bekend. Wel krijgen we dus nog maar drie afleveringen te zien en is dit seizoen dan ineens voorbij. Of de afleveringen die ook nog gepland stonden dan alsnog gefilmd worden, is niet zeker. Daar horen we vermoedelijk te zijner tijd meer over.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Son of Anarchy' moet uit 4 series gaan bestaan!
Series / Nieuws

'Son of Anarchy' moet uit 4 series gaan bestaan!

Mayans MC moet niet de enige spin-off worden van Son of Anarchy. Er zijn grotere plannen.

Van 2008 tot en met 2014 verscheen op de zender FX de geliefde misdaadserie Sons of Anarchy rondom de gelijknamige motorclub. Ondertussen draait de spin-off Mayans M.C., maar er moet eigenlijk veel meer verschijnen.

Dit blijkt uit een tweet van bedenker Kurt Sutter. Er moeten series verschijnen die meer gekoppeld zijn aan de Teller-Morrow-familie, in de moederserie geleid door Charlie Hunnams Jackson "Jax" Teller. Deze zouden zich onder meer moeten richten op Jax' zonen Abel en Thomas.

Sons of Anarchy mythologie
"Ik kwam tot een besef tussen SOA en Maya's. Dat de SOA-mythologie uit 4 shows zou moeten bestaan," legde Sutter uit. "Sons of Anarchy, Mayans MC, First Nine en Sam Crow. First Nine zou een limited series moeten worden, met 9 afleveringen. Deze zou eindigen voordat we aan de geschiedenis begonnen die we in Sons hebben neergezet. Sam Crow zou het lot zijn van Wendi, Nero, Abel en Thomas."


Zoals in bovenstaande tweet staat, is onduidelijk of dergelijk plannen in de toekomst worden uitgewerkt. In 2020 moet het derde seizoen van Mayans M.C. verschijnen.

Lees ook: Kurt Sutter over mogelijke prequel 'Sons of Anarchy'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans opgelet: finale aflevering 'Riverdale' seizoen 4 uitgesteld
Series / Nieuws

Fans opgelet: finale aflevering 'Riverdale' seizoen 4 uitgesteld

Het bleef tot dusver lange tijd onduidelijk wanneer de finale aflevering van het vierde seizoen zou verschijnen...

Geoffrey Ketels
Fans van de Netflix-hitserie Riverdale krijgen alweer slecht nieuws te verwerken. De finale aflevering van het vierde seizoen lijkt namelijk nog wel even op zich te zullen laten wachten.

De voorbije week werd bekend gemaakt dat aflevering 19 de laatste zou gaan worden voor het vierde seizoen van Riverdale. De resterende afleveringen zouden wel nog geproduceerd gaan worden, maar zullen worden toegevoegd aan het vijfde seizoen.

6 mei
Bovenstaand nieuws betekende meteen ook dat er nog één finale aflevering voor het vierde seizoen zou gaan verschijnen. In principe moest deze gisteren, donderdag 23 april op Netflix staan, maar al snel werd duidelijk dat, dat niet zou gebeuren. In eerste instantie moet de aflevering namelijk door The CW worden uitgezonden en dat was woensdag in de Verenigde Staten niet het geval.

Nu heeft The CW officieel bevestigd dat episode 19 in de Verenigde Staten zal worden uitgezonden op woensdag 6 mei. Dat betekent dat de laatste aflevering van seizoen 4 van Riverdale op donderdag 7 mei te zien zal zijn op Netflix. Fans moeten dus nog even extra geduld uitoefenen...
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Stevige kritiek op Netflix-datingshow 'Too Hot To Handle'
Series / Nieuws

Stevige kritiek op Netflix-datingshow 'Too Hot To Handle'

De reeks is volgens velen ongeïnspireerd en mist ook maar enige vorm van diepgang...

Geoffrey Ketels
Netflix lanceerde, vooral door het succes van Love is Blind in sneltempo een nieuwe datingshow genaamd Too Hot To Handle. Deze reeks lijkt echter op alle vlakken de wind van voren te krijgen...

Het concept waarmee de nieuwe reeks uitpakte was behoorlijk uniek. Deelnemers aan het programma konden een bedrag van 100.000 dollar winnen, maar daar moesten ze wel behoorlijk wat voor opofferen. Lichamelijk contact was dan ook slechts in beperkte mate toegestaan.

Een zoen bracht een kostprijs van 3000 dollar met zich mee terwijl andere lichamelijke activiteiten de prijzenpot al snel behoorlijk deden afnemen. Opvallend, alle deelnemers leken elkaar wel wat lichamelijk contact te gunnen waardoor er al snel niet veel meer over bleef van die o zo mooie prijzenpot.

Compleet mislukt
Netflix staat er om bekend in de praktijk uitstekend geschikt te zijn om bepaalde taboe onderwerpen aan te kaarten en uit de wereld te helpen. In de show vindt er dan ook een potje bondage plaats en ook het schilderen van de vulva is één van de opdrachten.

Al deze verschillende zaken missen echter zoveel diepgang en de show lijkt zo snel afgeraffeld te zijn dat fans dit maar weinig kunnen smaken. Ook op gespecialiseerde websites zoals IMDB liegen de scores er bovendien niet om. Daar haalt Too Hot To Handle op moment van schrijven een score van een povere 4,5/10.

Het idee achter Too Hot To Handle was er zeker één die succesvol had kunnen zijn. Echter, wanneer het concept is lichamelijk contact zo veel mogelijk te beperken met als doel om 100.000 dollar te winnen en al snel duidelijk wordt dat niemand ook maar een zier om de dollars geeft verdwijnt dit concept uiteraard al snel als sneeuw voor de zon...
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.