3 interessante voordelen van een Amazon Prime Video abonnement

Ook de streamingdienst Amazon Prime Video is het overwegen waard om af te sluiten voor serie (en film) liefhebbers...

Geoffrey Ketels, 29-04-2020 12:38

Netflix is eigenlijk de onbetwiste koning in de wereld van de streamingdiensten. Toch zijn er ook aan met name Amazon Prime Video enkele zeer interessante voordelen verbonden.
1.) De lage prijs van een abonnement
In eerste instantie is er de lage prijs van een Amazon Prime (Video) abonnement. Voor amper 2,99 euro per maand is het mogelijk om een Amazon Prime abonnement af te sluiten. Wanneer je dit abonnement afsluit krijg je niet alleen toegang tot het volledige aanbod van Prime Video. Daarnaast kan je namelijk ook rekenen op gratis bezorging door Amazon en is het mogelijk om een selectie videogames te spelen.

2.) Uitgebreid aanbod met eigen content
Het aanbod met eigen series van Amazon Prime Video bleef lange tijd behoorlijk beperkt. Daar lijkt ondertussen nu wel verandering in te zijn gekomen. Amazon heeft er duidelijk voor gekozen om stevig te investeren in nieuwe series. Denk hierbij niet alleen aan The Boys en Tales From te Loop, maar ook aan bijvoorbeeld Good Omens, Undone en The Expanse.

3.) Streamen van exclusieve series op de Nederlandse markt
Buiten het eigen aanbod aan content is Amazon Prime Video er ook in geslaagd om de exclusieve streamingrechten van verschillende series voor de Nederlandse markt te bemachtigen. Het gaat hierbij niet alleen om Picard, de nieuwe Star Trek-serie, maar ook om bijvoorbeeld The Good Fight evenals Downton Abbey en This is Us.

Het mag in ieder geval duidelijk zijn, het is zeker zo dat er ook aan Amazon Prime Video ongetwijfeld heel wat interessante voordelen verbonden zijn.

Lees meer over: Amazon Prime, Amazon Prime Video, Amazon, serie, series

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix