search
Nieuw op Netflix: De moorddadige serie 'The Forest of Love: Deep Cut'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De moorddadige serie 'The Forest of Love: Deep Cut'

Deze nieuwe Netflix-reeks van Japanse bodem is te bekijken op de streamingdienst vanaf 30 april...

Geoffrey Ketels
Verschillende Japanse series die door de jaren zijn verschenen werden geprezen omwille van hun diepgaande karakter. Hetzelfde wordt verwacht van de aankomende reeks The Forest of Love: Deep Cut welke vanaf 30 april 2020 te bekijken zal zijn op de streamingdienst Netflix.

De gloednieuwe Netflix-original The Forest of Love: Deep Cut is aldus gebaseerd op een reeks van echte moorden die plaats hebben gevonden in de jaren '90 in Japan. De serie vertelt het verhaal van een oplichter welke zich opdringt in de levens van twee jonge vrouwen die emotioneel beschadigd zijn. Hij neemt de vatbare vrouwen vervolgens mee op een donker pad boordevol met verdorvenheid en ellende.

Behoorlijk indrukwekkende cast
Netflix heeft voor haar serie The Forest of Love: Deep Cut een mooie cast samen weten te stellen bestaande uit heel wat bekende, Japanse namen. Het gaat hierbij onder meer om Kippei Shiina, Shinnosuke Mitsushima en Kyoko Hinami. Eén ding staat in ieder geval vast, mensen die houden van Japanse series hebben met deze titel absoluut iets moois om naar uit te kijken.

The Forest of Love: Deep Cut is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 30 april 2020. Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van deze ongetwijfeld bijzondere, nieuwe reeks? Dat is perfect mogelijk middels de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen