3 aankomende series op Amazon Prime Video waar we naar uitkijken

3 aankomende series op Amazon Prime Video

We kijken heel erg uit naar deze drie behoorlijk epische fantasyseries van Amazon Prime Video.

Jim Pedd, 29 april 2020 om 17:42

Amazon Prime Video werkt aan een aantal grootschalige televisieseries. Het gaat vaak om grote fantasy en daarvan hebben we een aantal mooie titels op een rij gezet!

Lord of the Rings


Naar het schijnt is er een miljard dollar betaald voor de rechten op The Lord of the Rings. Amazon maakt deze serie, die zich afspeelt voor de gebeurtenissen in The Fellowship of the Ring. De boel speelt zich af in de tweede era van Midden-Aarde en gaat mogelijk ook een spin-off krijgen. Het wordt trouwens de duurste serie ooit gemaakt.

The Wheel of Time


Nog een epische fantasyserie waar Amazon Prime Video aan werkt, is The Wheel of Time van Robert Jordan. De boel volgt Moiraine, een lid van de krachtige organisatie van magiƫrs met de naam Aes Sedai. Zij nemen vijf jonge mensen mee uit hun thuisdorp, dat net aangevallen is door de Dark One. Die is erop gebrand om het Patroon (het bestaan zelf) te vernietigen. Tussen die vijf zit de Dragon, een incarnatie van een oeroude held die de wereld zou redden; of vernietigen.

Invincible


Robert Kirkman, die we kennen van The Walking Dead, is het brein achter deze serie. We volgen Mark Grayson, een normale tiener. Op een feit na: zijn vader is de krachtigste superheld op Aarde. Kort na zijn zeventiende verjaardag, krijgt hij krachten en wordt hij door zijn vader getraind.

Lees meer over: Amazon Prime Video, The Wheel of Time, The Lord of the Rings, Invincible

Populair nieuws