Schokkende onthulling over Batman in 'Batwoman'

Schokkende onthulling over Batman in 'Batwoman'

Hij blijkt een duistere daad begaan te hebben die we niet van hem verwacht hadden.

Jim Pedd, 30 april 2020 om 06:00

Vandaag hebben we een interessant nieuw detail over de wereld van Batman in het Arrowverse. Nu de nieuwste aflevering van Batwoman te zien is geweest, weten we meer over de Joker en Batman.
Het Arrowverse onthulde pas vrij laat dat Gotham City bestond. We vroegen ons toen al snel af wat er met Batman was gebeurd (een mysterie dat nog altijd niet onthuld is). Maar ook begonnen we ons af te vragen of de Joker al eens langsgekomen was. Nu weten we meer!

Lees ook: 'Batwoman' wijst weer op aanwezigheid Batman

Iemand gedood
Kate Kane bleek in de nieuwste aflevering nog altijd te worstelen met het feit dat ze Dr. August Cartwright vermoord had, de man die haar zus Beth ontvoerd had. Tijdens een verhitte discussie met Luke Fox, vertelde ze dat ze nu de niemand-doden-regel van Batman gebroken had.

Lees ook: Zeer ernstig ongeluk op de set van 'Batwoman'-serie

Daarop reageerde hij: “Heb je je ooit afgevraagd waarom de Joker zich al vijf jaar niet meer heeft laten zien? Hij zit niet in Arkham, Kate. Zowel jij als Bruce hebben al eens in die afgrond gestaard.”

Het is een belangrijke hint voor het feit dat Batman de Joker vermoord heeft. Allicht is Bruce Wayne daarom ook verdwenen, want de Joker stopte vijf jaar voordat Batwoman begint met zijn terreur en Batman verdween drie jaar eerder. Het wordt dus nog interessant om te leren wat er met Batman is gebeurd!

Bron: CBN

Lees meer over: Batwoman, Batman, The CW, Arrowverse

Populair nieuws