3 kneitergoede series die nu gewoon op Netflix staan!

3 kneitergoede series die gewoon op Netflix staan!

Het zijn dikke vette aanraders: deze series op Netflix wil je niet missen!

Bram de Groot, 29 april 2020 om 13:20

Op Netflix staan series van Netflix zelf, maar ook heel veel andere series uit de States of andere landen. Hieronder tref je drie kneitergoede series die je gewoon op Netflix kunt vinden!
Kingdom (2 seizoenen)
Deze Zuid-Koreaanse zombieserie van Kim Seong-hun is de eerste originele serie uit dat land. Begin 2019 debuteerde het eerste seizoen en afgelopen maand verscheen seizoen twee. Het is een verfilming van de webcomimc-reeks The Kingdom of the Gods. In de serie raakt een koning ziek en verspreidt er een mysterieuze plaag over het land.


The Missing (3 seizoenen)
Deze serie bestaat uit losse seizoenen en is een co-productie tussen de zenders BBC One en Starz en verscheen voor het eerst in 2014. In de serie heeft Tchéky Karyo de hoofdrol en na het tweede seizoen verscheen de spin-off Baptiste, ook wel uitgebracht als seizoen drie. De serie duikt in verdwijningszaken van jongeren.


You (2 seizoenen)
Het eerste seizoen van You verscheen eerst op de zender Lifetime, maar werd daarna overgenomen door Netflix voor een tweede seizoen. In 2021 volgt seizoen drie. In de serie ontmoeten we Joe Goldberg (Penn Badgley) die geobsedeerd raakt door de vrouw Guinevere Beck.


Lees meer over: The Missing, Kingdom, You

Populair nieuws