'Legends of Tomorrow'-serie doet weer iets heel erg goed!

Het personage ziet er nu veel beter uit dan toen we haar in het DCEU te zien kregen!

Jim Pedd, 02-05-2020 13:19

Legends of Tomorrow blijft maar nieuwe personages toevoegen. Vandaag hebben we voor het eerst de magische Enchantress in de serie gezien. Waar het DCEU het gave personage een beetje verpest heeft met de film Suicide Squad, doet het Arrowverse het ogenschijnlijk wel goed.
In de aflevering The Great British Fake Off waren de Legends op jacht naar de Loom of Fate. Dat was duizenden jaren geleden verborgen door Charlie, toen ze nog Clotho was (een van de Hands of Fate). Het blijkt nu dat het laatste deel van de Loom verborgen was op een plek die zelfs zij niet kon bereiken.

Lees ook: Hilarische trailer 'Legends of Tomorrow' seizoen 5

Oude Egypte
Charlie legde in een flashback uit dat ze door het Oude Egypte reisde totdat ze de ene persoon tegenkwam die het voor haar kon verbergen: Enchantress. Het personage was maar heel kort te zien, maar het was een mooie versie. We zagen een zelfverzekerde vrouw die volledig in controle was.

Lees ook: 'Legends of Tomorrow' neemt controversieel afscheid van hoofdpersoon

En dat was heel anders dan Enchantress in de film, een soort oeroud en mythisch wezen dat vooral bezeten was. We hopen nu maar dat ze snel terugkeert in het Arrowverse!

Lees meer over: Legends of Tomorrow, DCEU, The CW, Arrowverse, Enchantress

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in