Alle 8 seizoenen 'Modern Family' zijn terug op Netflix!

'Modern Family' terug te bekijken op Netflix!

Netflix had de serie vorig jaar nog maar uit haar aanbod geschrapt, maar nu is ze dus weer helemaal terug...

Geoffrey Ketels, 1 mei 2020 om 17:26

Was jij ook zo teleurgesteld toen Modern Family vorig jaar uit het aanbod van Netflix werd verwijderd? Dan is er nu goed nieuws voor jou, want de reeks is weer helemaal terug!
Vorig jaar koos Netflix er voor om de serie Modern Family uit haar aanbod te schrappen. Meteen kon dit op ongelofelijk veel onbegrip rekenen onder de fans. Het lijkt er nu naar uit te zien dat ook Netflix misschien wel spijt heeft gekregen van die beslissing, want de komedieserie is terug aan het aanbod van de streamingdienst toegevoegd!

8 seizoenen
Amper negen maanden nadat de serie van Netflix werd gehaald zijn alle acht de seizoenen terug vertegenwoordigd. Veel mensen zullen hier ongetwijfeld zeer tevreden over zijn. Modern Family is dan ook niet voor niets één van de populairste komedieseries van de voorbije jaren. De reeks die het verhaal vertelt van een unieke familie wist het toch een mooie elf seizoenen vol te houden op de Amerikaanse televisie. Op 8 april werd in de Verenigde Staten de laatste aflevering uitgezonden.

In totaal staan er dus slechts acht van de elf seizoenen op de streamingdienst. Dit was precies het aantal seizoenen welke er ook voorheen reeds op terug te vinden was. Hoe het staat met de komst van de resterende seizoenen is op moment van schrijven nog niet bekend.

Hoe dan ook, fans van Modern Family en komedieseries in het algemeen hebben duidelijk weer wat extra's om naar uit te kijken op Netflix!

Lees meer over: Modern Family, serie, Netflix, series, komedieseries

Informatie over de serie: Modern Family

Populair nieuws