search

Ons nieuws van vrijdag 1 mei 2020

Alle 8 seizoenen 'Modern Family' zijn terug op Netflix!
Series / Nieuws

Alle 8 seizoenen 'Modern Family' zijn terug op Netflix!

Netflix had de serie vorig jaar nog maar uit haar aanbod geschrapt, maar nu is ze dus weer helemaal terug...

Geoffrey Ketels
Was jij ook zo teleurgesteld toen Modern Family vorig jaar uit het aanbod van Netflix werd verwijderd? Dan is er nu goed nieuws voor jou, want de reeks is weer helemaal terug!

Vorig jaar koos Netflix er voor om de serie Modern Family uit haar aanbod te schrappen. Meteen kon dit op ongelofelijk veel onbegrip rekenen onder de fans. Het lijkt er nu naar uit te zien dat ook Netflix misschien wel spijt heeft gekregen van die beslissing, want de komedieserie is terug aan het aanbod van de streamingdienst toegevoegd!

8 seizoenen
Amper negen maanden nadat de serie van Netflix werd gehaald zijn alle acht de seizoenen terug vertegenwoordigd. Veel mensen zullen hier ongetwijfeld zeer tevreden over zijn. Modern Family is dan ook niet voor niets één van de populairste komedieseries van de voorbije jaren. De reeks die het verhaal vertelt van een unieke familie wist het toch een mooie elf seizoenen vol te houden op de Amerikaanse televisie. Op 8 april werd in de Verenigde Staten de laatste aflevering uitgezonden.

In totaal staan er dus slechts acht van de elf seizoenen op de streamingdienst. Dit was precies het aantal seizoenen welke er ook voorheen reeds op terug te vinden was. Hoe het staat met de komst van de resterende seizoenen is op moment van schrijven nog niet bekend.

Hoe dan ook, fans van Modern Family en komedieseries in het algemeen hebben duidelijk weer wat extra's om naar uit te kijken op Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste beelden 'Lovecraft Country'-serie van J.J. Abrams (Star Wars)
Series / Nieuws

Eerste beelden 'Lovecraft Country'-serie van J.J. Abrams (Star Wars)

Samen met Jordan Peele en Misha Green onthult J.J. Abrams de eerste beelden uit Lovecraft Country.

Producenten J.J. Abrams en Jordan Peele werken op dit moment aan de gelijknamige serie gebaseerd op het boek 'Lovecraft Country' van Matt Ruff. Met onderstaande teasers onthullen zij dat de trailer binnenkort verschijnt.

In de serie zien we hoe het personage Atticus Black door het racistische Amerika van de jaren 50 reist. Hij doet dit samen met zijn vriendin Letitia en zijn oom George en ze willen de ouders van Black vinden. Maar ze vinden iets heel anders: monsters!

Welke hoofdrolspelers?
Er zijn rollen voor namen als Jonathan Majors, Jurnee Smollett-Bell en Courtney B. Vance. Hieronder de teasers van Abrams, Peele en showrunner Misha Green. Vermoedelijk nog dit jaar op HBO te zien.





Lees ook: Nieuwe castleden voor HBO-serie 'Lovecraft Country'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De verrassende miniserie 'Hollywood'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De verrassende miniserie 'Hollywood'

De serie komt van de hand van producer Ryan Murphy en is duidelijk de moeite waard om te ontdekken...

Geoffrey Ketels
Netflix heeft vandaag, vrijdag 1 mei 2020 een nieuwe miniserie aan haar aanbod toegevoegd. De miniserie luistert naar de naam Hollywood en komt van de hand van producer Ryan Murhpy.

Hollywood vertelt het verhaal van een groepje uiterst ambitieuze acteurs en filmmakers die na het einde van de Tweede Wereldoorlog willen bouwen aan een carrière in... hoe kan het ook anders; Hollywood! Ze willen er samen alles aan doen om hun dromen waar te maken in Tinseltown, maar dat blijkt niet bepaald van een leien dakje te lopen. Ze krijgen dan ook onder meer af te rekenen met racistische uitlatingen aan hun adres.

Een absolute topcast
Er zijn heel wat verschillende zaken die in het voordeel spreken van deze gloednieuwe miniserie. Uiteraard is er het feit dat Ryan Murphy de verantwoordelijke producer is, maar daarnaast kan de reeks ook rekenen op een absolute topcast.

Enkele bekende namen die te zien zijn in Hollywood zijn dan ook met name Darren Criss (Glee), Jim Parsons (The Big Bang Theory), Dylan McDermott (American Horror Story) en David Corenswet (The Politician).

Kan je niet meer wachten om deze gloednieuwe miniserie te bekijken? Start dan maar snel even Netflix op! Wie eerst alvast een klein voorsmaakje wil kan daarvoor de hieronder terug te vinden trailer bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 bikkelharde actieseries die nu gewoon op Netflix staan!
Series / Featured

3 bikkelharde actieseries die nu gewoon op Netflix staan!

Het zijn dikke vette aanraders: deze actieseries op Netflix wil je niet missen!

Op Netflix staan series van Netflix zelf, maar ook heel veel andere series uit de States of andere landen. Hieronder tref je drie ijzersterke actieseries die je gewoon op Netflix kunt vinden!

The Punisher (2 seizoenen)
Deze Marvel-serie volgt als spin-off op Daredevil. Met Jon Bernthal als de grauwe titelheld veel wapengekletter in deze twee seizoenen rond het Marvel-personage. In het eerste seizoen zie je hoe hij achter een complot komt dat te maken heeft met de dood van zijn vrouw en kinderen.



Narcos: Mexico (2 seizoenen)
Dit is een vervolg op de eerste drie seizoenen van Narcos rond de Colombiaanse drugsmaffia. Dit keer zien we dus de georganiseerde misdaad in Mexico. En dan vooral het Guadelajarakartel. Er zijn rollen voor Michael Peña, Diego Luna en Scoot McNairy en er staan nu twee seizoenen op Netflix. Of er ook een derde volgt is niet bekend.



Titans (3 seizoenen)
Deze superheldenserie is grauw en anders dan de series van The CW, zoals Arrow en The Fash. De serie volgt Richard "Dick" Grayson / Robin / Nightwing van acteur Brenton Thwaites. Hij vormt met enkele andere DC-personages het team Titans. Uiteraard zijn er raakvlakken met de leuke animatieserie Teen Titans Go! van Cartoon Network. Ook te zien op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Keiharde superheldenserie 'The Boys' krijgt derde seizoen
Series / Nieuws

Keiharde superheldenserie 'The Boys' krijgt derde seizoen

En we hebben de titels van afleveringen van het tweede seizoen van de serie van Amazon Prime Video.

Amazon Prime Video geeft de verfilming van The Boys een derde seizoen. Het tweede is nog niet te zien geweest, maar er wordt alvast gedacht over nog meer afleveringen.

Dat schrijft The Cinema Spot op basis van eigen bronnen binnen de productie. Vreemd zou deze vernieuwing niet zijn. De serie deed het namelijk zowel bij het publiek als bij critici goed en zou goed bekeken worden op Amazon Prime Video.

Lees ook: Gruwelhond Terror komt naar 'The Boys'

Meerdere seizoenen
Een aantal castleden hebben er in het verleden al naar gehint dat de serie meerdere seizoenen zou krijgen. Vandaag blijkt dus dat er in elk geval een derde komt. Daarnaast zijn trouwens, ook leuk, de afleveringtitels van het tweede seizoen gelekt. Die zijn als volgt:
The Big Ride
Proper Preparation and Planning
Nothing Like It In The World
Over The Hill With The Swords Of A Thousand Men
We Gotta Go Now
The Bloody Doors Off
Butcher, Baker, Candlestick Maker
What I Know
Die vertellen ons niet veel, maar wijzen er wel op dat de serie vermoedelijk snel weer te zien zal zijn op Amazon.

Lees ook: Jeffrey Dean Morgan (The Walking Dead) mogelijk in 'The Boys' S3

Dan kunnen we weer in de bizarre wereld van The Seven duiken en zien hoe The Boys proberen de superhelden de nek om te draaien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Discovery' wordt totaal anders in derde seizoen
Series / Nieuws

'Star Trek: Discovery' wordt totaal anders in derde seizoen

Het verhaal dat de serie straks vertelt wordt veel anders door de compleet nieuwe setting.

Star Trek: Discovery gaat een dezer maanden zijn derde seizoen in. Dat nieuwe seizoen duikt de verre toekomst in, sterker nog, veel verder dan welke serie in de Star Trek-franchise dan ook. Dit nieuwe seizoen speelt zich namelijk meer dan 900 jaar na de gebeurtenissen in Star Trek: The Original Series af.

Dat gaat een grote verandering in stijl betekenen. Dat belooft Jonathan Frakes, die drie van de dertien afleveringen mocht regisseren. "De serie wordt nu minder gedreven door de pijn en schuldgevoelens uit het verleden van Michael Burnham, maar draait meer om de magische hereniging van de crew van de Discovery en waar zij dan ook terecht is gekomen," aldus Frakes.

Lees ook: Wat brengt het derde seizoen van 'Star Trek: Discovery'?

Plek in het canon
De plek van de serie in het canon wordt daardoor uitermate interessant. Hieronder hebben we een overzicht voor je van elke serie die er tot nu toe gemaakt is en waar deze zich afspeelt.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' krijgt een film!

Star Trek: Enterprise: 2151-2161
Star Trek: Discovery (s1&2): 2255
Star Trek: The Original Series: 2265-2269
Star Trek: The Animated Series: 2269-2270
Star Trek: The Next Generation: 2364-2370
Star Trek: Deep Space Nine: 2369-2375
Star Trek: Voyager: 2371-2378
Star Trek: Picard: 2399
Star Trek: Discovery (s3): 3186
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit gruwelijke moment zit in 'Star Wars: The Clone Wars'
Series / Nieuws

Dit gruwelijke moment zit in 'Star Wars: The Clone Wars'

Een van de meest onprettige momenten in de hele franchise is vandaag te zien in de nieuwe aflevering.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Order 66 was het moment waarop alles veranderde in het Star Wars-universum. Het was het centrale punt in de plannen van Palpatine om de heerschappij over te nemen. Hij activeerde hiermee namelijk een geheim programma in de Clone Troopers, waardoor zij elke Jedi die zich in hun buurt bevond executeerden. Daarna kon Palpatine het Keizerrijk stichten.

De klonen wisten van te voren niet dat Order 66 bestond en de Jedi konden daardoor niet weten wat hen te wachten stond. Sterker nog, ze vertrouwden de klonen na jaren zij-aan-zij gevochten te hebben. Het plan van Palpatine blijkt nu naar de serie Star Wars: The Clone Wars te komen.

Lees ook: Darth Maul blijkt opmerkelijke oprichter [...]

Order 66
Vandaag is de op een na laatste aflevering te zien. Die heeft deze synopsis: Nadat ze Maul succesvol gevangen heeft op Mandalore, wil Ahsoka hem overdragen aan de Jedi Council op Coruscant. Als middenin haar reis Order 66 uitgeroepen wordt, staat haar wereld op z'n kop. Vrienden worden vijanden en vijanden worden bondgenoten in 'Shattered'.

Lees ook: Fans 'Star Wars: The Clone Wars' superblij met laatste aflevering

Het wordt dus een gruwelijke aflevering die alles in gereedheid brengt voor de finale die op 4 mei te zien is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix hitserie 'Borgen' krijgt toch een vierde seizoen
Series / Streaming-diensten

Netflix hitserie 'Borgen' krijgt toch een vierde seizoen

We krijgen een compleet nieuw seizoen rond Birgitte Nyborg te zien, en dat in 2022.

De Deense serie Borgen gaat verder. Na drie succesvolle seizoenen stopte de politieke dramaserie er in 2013 mee. Maar Netflix maakte nu bekend dat het de rechten heeft gekocht en een vierde seizoen laat maken.

De eerste drie seizoenen werden gemaakt door de Deense zender DR. Ook in Nederland was de serie een succes te noemen; hier werden de afleveringen uitgezonden op NPO2. Maar na dertig afleveringen stopte men ermee.

Nieuw seizoen
Netflix heeft nu de rechten op de serie gekocht en zal in de nabije toekomst de drie seizoenen streamen. Wanneer dat het geval is, weten we nog niet precies. Ook weten we nog niet wanneer het vierde seizoen te zien zal zijn, al staat de release indicatief gepland voor 2022.

Borgen draait om Birgitte Nyborg, die als eerste vrouw de premier van het land wordt. In het nieuwe seizoen is Nyborg niet langer de premier, maar is ze de minister van Buitenlandse Zaken. Cast en crew keren terug.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Seizoensfinale 'The Flash' S6 wordt episch
Series / Nieuws

Seizoensfinale 'The Flash' S6 wordt episch

We mogen in onze handjes wrijven met deze nieuwe seizoensfinale van de serie van The CW.

Het zesde seizoen van The CW's The Flash komt verrassend vroeg tot een einde. De bedoeling was dat we 22 afleveringen zouden krijgen, maar nu eindigt dit seizoen met aflevering 19. Toch wordt het een mooie finale.

Dat belooft showrunner Eric Wallace tijdens een interview met de site ComicBook. De aflevering omvat volgens hem de nodige twists en epische actie. Daardoor is deze toch heel erg geschikt als finale.

Lees ook: 'The Flash' veel eerder dan gedacht voorbij

Goede seizoensfinale
"Wat nu de seizoensfinale is, was in feite al vanaf het begin gepland als de grootste aflevering van het seizoen, tot de seizoensfinale. Maar ineens werd het onze nieuwe seizoensfinale," aldus Wallace. "Dus ergens is het heel fijn, omdat de nieuwe seizoensfinale die je nu gaat zien veel groter is. Er staat meer op het spel en de twists en verrassingen zijn bizar! Dus ik denk dat we geluk hebben, vooral als je al deze verschrikkelijke omstandigheden meeweegt."

Lees ook: Bekijk hier een zwarte versie van het pak van 'The Flash'

Er zijn nog maar twee afleveringen te gaan dit seizoen. De finale is op 12 mei te zien in de Verenigde Staten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Oorsprong 'The Walking Dead' bleek maar een grapje
Series / Nieuws

Oorsprong 'The Walking Dead' bleek maar een grapje

Daar komt Robert Kirkman rijkelijk laat mee aanzetten, maar het moge duidelijk zijn.

Robert Kirkman vertelde in het verleden op Twitter dat het virus waar de Walking Dead vandaan komen, uit de ruimte komt. Nu vertelt het brein achter de The Walking Dead-franchise dat hij maar een grapje maakte.

Een fan vroeg Kirkman in januari nog waar de Walking Dead vandaan komen. Daar reageerde hij toen met twee woorden op: "space spore". De tweet ging viral. Maar drie maanden laten meldt de schrijver dat hij het allemaal niet zo bedoeld had.

Lees ook: AMC was enorm goedkoop met 'The Walking Dead'

Het klopt niet
"Allereerst is de tweet nu maanden oud en is hij allang verwijderd! Op de tweede plaats, was het maar een grapje. Zoiets als dat zou ik nooit in een tweet onthullen," schreef hij. Daarmee is dus meteen een belangrijk feitje waar heel wat fans in eerste instantie van gedacht zullen hebben dat het klopte, nu ontkracht.

Lees ook: Dit gebeurt er met afgehakte hoofden uit 'The Walking Dead'

Waar de Walkers dan precies vandaan komen weten we hierdoor ook nog steeds niet. Of we dat ooit gaan leren is en blijft maar de vraag.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 3 Disney+ Originals kijken we naar uit!
Series / Streaming-diensten

Deze 3 Disney+ Originals kijken we naar uit!

Er zit weer heel wat nieuws aan te komen op streamingdienst Disney+ en dit zijn drie series waar we naar uitkijken!

Disney+ werkt aan tal van nieuwe series. Een selectie maken is eigenlijk best ingewikkeld, vooral omdat je dan een bepaalde andere serie geen recht aan doet. Denk maar aan de Marvel-series. Daarvan komen er maar liefst tien (!). Welke kies je dan? In dit overzicht zijn we toch tot drie gave titels gekomen waar Disney+ aan werkt.

Moon Knight


Jeremy Slater werkt hard aan deze Marvel-serie, die gepland staat voor release in 2022. Centraal staat superheld Marc Spector, a.k.a. Moon Knight, die als huurling superkrachten krijgt. Hij zal later lid worden van de Avengers en wordt op deze manier middels zes afleveringen geïntroduceerd in het MCU.

Obi-Wan Kenobi


Acteur Ewan McGregor keert terug voor deze live-action serie. Ooit werd de serie ontwikkeld als een film, maar daar werd een punt achter gezet toen Solo: A Star Wars Story flopte. We gaan in de serie zien hoe Obi-Wan zijn tijd tussen Revenge of the Sith en A New Hope heeft gevuld.

Monsters at Work


Dit wordt de derde Pixar-serie. Ditmaal eentje die zich afspeelt in de wereld van Monsters, Inc.. We zien hoe de stad Monstropolis een grote overgang maakt. Ooit haalde de stad zijn energie uit gegil, en nu uit lach. Daarvoor moet de energiecentrale wel even omgebouwd worden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: een levensgevaarlijke zon in 'Into the Night'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: een levensgevaarlijke zon in 'Into the Night'

De eerste Belgische Netflix-original is vanaf morgen, vrijdag 1 mei 2020 op de streamingdienst te bekijken...

Geoffrey Ketels
Er is al behoorlijk wat gezegd en geschreven de voorbije weken over de eerste Netflix-original van Belgische bodem, maar het wachten is nu eindelijk voorbij!

Into the Night belooft een razend spannende serie te gaan worden van Belgische makelij. In de reeks worden we als kijker geconfronteerd met een zon die plots dodelijke slachtoffers maakt. Iedereen die wordt blootgesteld aan het zonlicht sterft, maar hoe ontwijk je die dodelijke stralen?

Nachtvlucht vanuit Brussel
Enkele mensen zijn onder de "gelukkigen" en weten aan het zonlicht te ontsnappen door een nachtvlucht vanuit Brussel te nemen. Ze vliegen naar het westen met uiteindelijk maar één doel voor ogen, namelijk de dodelijke zon telkens een stap voor blijven. Al snel wordt echter duidelijk dat ze niet alleen bang moeten zijn voor de zon, maar ook voor de andere passagiers...

Into the Night bestaat uit zes afleveringen welke van de hand komen van de Belgen Inti Calfat en Dirk Verheye. De productie was in handen van Entre Chien et Loup. Wil je nog even een voorsmaakje van deze eerste Belgische Netflix-original? Bekijk dan de onderstaande trailer!

Into the Night is te bekijken op Netflix vanaf vrijdag 1 mei 2020.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Streamingdienst Quibi gaat afleveringen gratis op YouTube zetten
Series / Nieuws

Streamingdienst Quibi gaat afleveringen gratis op YouTube zetten

Om nog meer abonnees aan zich te binden gaat de streamingdienst een aantal afleveringen gratis beschikbaar maken.

Het nieuwe streamingplatform Quibi lijkt een sterke start te hebben, maar het wil nog veel meer abonnees aantrekken. Daarom heeft het besloten om een aantal afleveringen van hun series gratis aan te bieden op YouTube.

Quibi werd in de eerste twee weken al zo'n 2,7 miljoen keer gedownload. Met de afleveringen die maximaal tien minuten duren probeert de streamingdienst zich met name op een jong publiek te richten.

Lees ook: De nieuwe streamingdienst Quibi lekte e-mailadressen van gebruikers

Om welke series gaat het?
Quibi probeert met zijn hoge productiewaarde een ander publiek aan te trekken dan YouTube. Toch gaat het nu een aantal eerste afleveringen van verschillende series op YouTube zetten.

De series waarvan de eerste aflevering te zien zullen in ieder geval uit de thrillers The Stranger en Most Dangerous Game bestaan. Dit geldt ook voor de comedy Dummy met Anna Kendrick. Waarschijnlijk zullen er nog meer series volgen die gedeeltelijk gratis op YouTube te zien zullen zijn om nog meer abonnees aan te trekken.

Lees ook: Nieuwe streamingdienst 'Quibi' is een succes (90 dagen gratis proberen!)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.