search
Stopt 'The Flash' dan toch na seizoen 7?
Series / Nieuws

Stopt 'The Flash' dan toch na seizoen 7?

Acteur Grant Gustin is in gesprek om langer aan te blijven als The Flash. Maar voor nu lijkt seizoen 7 de laatste.

The CW rondde met een achtste seizoen de eerste Arrowversie-serie Arrow dit jaar af. En gaat de afronding van de tweede Arrowversie-serie The Flash volgend jaar volgen? Het zou zomaar kunnen!

Via TV Line blijkt dat titelheld Grant Gustin nog een contract heeft voor één seizoen na het huidige zesde seizoen. Dit betekent dat seizoen 7 een zekerheidje is, uiteraard afhankelijk van de impact van de coronacrisis.

8e en 9e seizoen mogelijk
TV Line meldt dat de zender en Gustin al in gesprek waren voor een uitbreiding met een achtste en negende seizoen, maar door de coronacrisis zijn de onderhandelingen stop gezet. Gustin geeft tegenover TV Line aan dat hij bedenkingen heeft:

"Ik had al heel vroeg het vertrouwen dat de show wel een tijdje zou doorgaan. Er zijn genoeg dingen die ik heb gemist. The Flash is zo geweldig, maar we zijn nu 6 jaar verder en de afgelopen vier zomeronderbrekingen heb ik een project gehad dat is mislukt vanwege The Flash. Er zijn veel kansen die zijn verdwenen vanwege conflicten in de planning. Je kunt gewoon niet alles hebben."

Lees ook: Nieuwe seizoensfinale 'The Flash' wordt episch en verrassend

Aanbevolen artikelen