HBO's 'The Leftovers' krijgt tweede seizoen

'The Leftovers' krijgt tweede seizoen

De laatste aflevering van het eerste seizoen wordt op 7 september uitgezonden.

Zilko Tarici, 14-08-2014 12:58

HBO heeft het groene licht gegeven voor een tweede seizoen van dramaserie The Leftovers. Dit werd aangekondigd door Michael Lombardo, voorzitter van HBO Programming. The Leftovers werd bedacht door Damon Lindelof (Lost) en auteur Tom Perrotta (Little Children). De serie wordt voor HBO geproduceerd door White Rabbit, in samenwerking met Warner Bros. Television. Lindelof is ook showrunner van de serie.
In The Leftovers verdwijnt zo'n twee procent van de wereldbevolking plotseling van de aardbodem, doordat Jezus Christus de mensen die in Hem geloven in een oogwenk in de hemel opneemt. De serie focust zich op het plaatsje Mapleton, waar meer dan honderd mensen spoorloos zijn verdwenen en de overgeblevenen hun levens weer proberen op te pakken.

Het toen afleveringen lange eerste seizoen van The Leftovers ging op 29 juni van start. De laatste aflevering wordt uitgezonden op 7 september.

In seizoen een worden de hoofdrollen gespeeld door Justin Theroux, Amy Brenneman, Christopher Eccleston, Liv Tyler, Chris Zylka, Margaret Qualley, Carrie Coon, Emily Meade, Amanda Warren, Ann Dowd, Michael Gaston, Max and Charlie Carver en Annie Q.

Bron: HBO

Lees meer over: the leftovers, hbo, damon lindelof, justin theroux, liv tyler, amy brenneman

Informatie over de serie: The Leftovers

Populair nieuws