search
Clark Gregg: onthulling geheim Agent Coulson wachten waard
Series / Nieuws

Clark Gregg: onthulling geheim Agent Coulson wachten waard

Clark Gregg vindt dat het tijd is om de waarheid te onthullen.

Als er iets is dat Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. nog moet oplossen, is het wel de mysterieuze omstandigheden rond de vermeende dood van Phil Coulson (Clark Gregg). Dat is tot nu toe een van de dingen geweest waar de serie weinig aandacht heeft besteed, maar wat tegelijk een publiekstrekker is.


Nu vanavond in de Verenigde Staten op ABC aflevering elf van seizoen 1, The Magical Place, te zien is, komen we daar eindelijk meer over te horen. Gregg vertelde in een interview met Zap2it dat het mysterie een geweldige oplossing krijgt. "Mensen zijn erg geduldig geweest in het wachten op de werkelijkheid achter de geheimen… We gaan een duidelijk beeld krijgen van de waarheid, en het gaat erg verrassend zijn," vertelde hij.

"Toen ik die scène las, stopte ik met lezen, legde het scenario neer en dacht, 'Wauw. Dat was het waard om op te wachten," concludeerde Gregg. Of dat echt zo gaat zijn, is natuurlijk maar afwachten. De serie heeft tot nu toe niet bepaald positieve recensies weten te trekken, juist door zijn zwabberende plot, en het ontbreken van chemie tussen de hoofdpersonen.

Marvel en ABC hebben dan ook veel goed te maken met de tweede helft van het seizoen. Gregg gelooft dat de studio's dat met succes zullen doen. "Het is ook echt tijd om eindelijk de waarheid over Coulson te onthullen." En de onthulling van dat geheim zal volgens Gregg de rest van het seizoen meespelen.

In Nederland is de serie onlangs begonnen op Veronica, elke zondag om 21:25.

Aanbevolen artikelen