search
Gerucht: Spider-Man krijgt een live-action serie op Disney+
Series / Nieuws

Gerucht: Spider-Man krijgt een live-action serie op Disney+

Het is natuurlijk verre van zeker en niet meer dan een gerucht, maar toch hopen we er maar op.

Spider-Man komt naar Disney+. Dat horen we tenminste nu in het geruchtencircuit. Het gerucht gaat dat Sony en Marvel Studios samenwerken aan een serie rond Spider-Man, maar dan zonder rol voor Peter Parker.

Dat meldt Mikey Sutton vandaag. Hij vertelt het volgende: "Ik kreeg een telefoontje en kreeg te horen dat er gesproken wordt over een Spider-Man 2099 live-action serie voor Disney+. Het zou een samenwerking tussen Sony en Marvel Studios zijn, en gemaakt worden onder leiding van Kevin Feige."

Spider-Man 2099
In Spider-Man 2099 wordt Miguel O'Hara, een technicus van Iers-Mexicaanse afkomst, de man onder het masker. De comic werd gemaakt door Peter David en Rick Leonardi en het personage verscheen voor het eerst in Amazin Spider-Man #365 en maakte een volledig debuut in Spider-Man 2099 #1.

O'Hara werkte voor de Alchemax-corporatie en had als taak genetische codes in de menselijke fysiologie plaatsen. Na een test op een mens, waarbij zijn subject veranderde in een monster, wilde hij ermee stoppen. Zijn baas Tyler Stone misbruikte het moment en koppelde spinnen-DNA aan O'Hara, die daarop superkrachten kreeg.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen