search
Bizarre 'After Life'-serie krijgt met zekerheid een seizoen 3
Series / Nieuws

Bizarre 'After Life'-serie krijgt met zekerheid een seizoen 3

Ricky Gervais heeft een nieuwe overeenkomst voor meerdere jaren gesloten met streamingdienst Netflix...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor fans van de serie After Life en Ricky Gervais! Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat beide partijen een nieuwe overeenkomst voor meerdere jaren hebben afgesloten samen.

Ongeveer een week nadat het tweede seizoen van After Life op Netflix verscheen is er alweer goed nieuws voor fans van de reeks. De nieuwe deal voor meerdere jaren tussen Netflix en Ricky Gervais zorgt er namelijk voor dat er met zekerheid een derde seizoen van de reeks zal verschijnen. Dit is overigens niet alles. Daarnaast zal Gervais voor Netflix nog andere, nieuwe series gaan produceren en zou er ook een stand-upcomedy verschijnen.

Ommezwaai
In After Life wordt het leven van Tony (gespeeld door Gervais) volledig op zijn kop gezet wanneer zijn vrouw plots komt te overlijden. Haar dood zorgt er voor dat Tony zijn leven een drastische wending geeft. Vanaf dat ogenblik zal hij dan ook nog alleen maar doen wat hij zelf wil. In eerste instantie voelt dit nog aan als een superkracht, maar toch blijkt dit al snel moeilijk vol te houden te zijn... Dit niet in het minst omdat iedereen in de omgeving van Tony hem wil proberen "redden".

Wanneer het derde seizoen van After Life ongeveer op Netflix te zien zou moeten zijn is uiteraard nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen