Daryl Dixon mogelijk gay in 'The Walking Dead'

Dit zou zijn relatie met Carol en Beth verklaren.

Bram de Groot, 15-08-2014 16:00

Ondertussen komt de première van het vijfde seizoen van The Walking Dead steeds dichterbij. Eén van de favoriete personages is het kijkcijferkanon is Daryl Dixon, gespeeld door Norman Reedus. De geruchten gaan nu dat het personage wel eens homofiel zou kunnen zijn.
Op zich helemaal niets mis mee, maar het zou wel verklaren waarom Daryl niet op de versiertrucs van bijvoorbeeld Carol (Melissa McBride) is ingegaan. Ook leek het er even op dat er iets moois zou bloeien tussen de schietgrage Daryl en de jonge Beth (Emily Kinney). Nu blijkt dat de comic-man Robert Kirkman in de laatste editie van The Walking Dead-strips heeft onthuld dat Daryl mogelijk gay is.

"Het enige dat ik kan zeggen is dat het besproken is. We hebben duidelijke ideeen bij de seksuele geaardheid van Daryl en als er een rustiger moment in de serie komt waarin hij niet bezig is met zijn kruisboog, dan zullen we het aan de orde brengen," aldus Kirkman tegenover Comicbook.com.

De website vroeg Kirkman of AMC dit wel zou accepteren. Zijn antwoord was duidelijk: "Voor alle duidelijkheid, dat zouden ze absoluut doen."

Op 24 september verschijnt het vierde seizoen op Blu-Ray en vanaf eind oktober start het nieuwe seizoen op de Amerikaanse zender AMC. In Nederland zijn de 'walkers' te zien op Fox.

Bron: Comicbook.com

Lees meer over: The Walking Dead, seizoen 5, rick grimes, carl, poster, amc, episode, 2014, vervolg, teaser, affiche, teaserposter, who will survive, Terminus, beth greene, steven yeun, seizoen 5, opening, gay, homofiel, daryl dixon, norman reedus

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix