search
Starz en BBC werken samen aan thriller-serie 'The Kills'
Series / Nieuws

Starz en BBC werken samen aan thriller-serie 'The Kills'

Gebaseerd op het gelijknamige boek van Richard House.

Het spannende boek The Kills kwam nog maar vorige week uit in de Verenigde Staten (met uitstekende recensies), maar de televisierechten zijn al gekocht door Playground, die in samenwerking met Starz en BBC er een serie van zullen maken. Het boek gaat over een wereldwijde zoektoht naar een Britse huurling die op de vlucht is na 50 miljoen dollar te hebben gestolen van een Amerikaans heropbouw-project in Irak. Er wordt nog gezocht naar een scenarist die het boek zal bewerken.


The Kills werd in 2013 genomineerd voor een Sky Arts Award en werd oorspronkelijk gepubliceerd in vier delen die op inventieve wijze op elkaar aansluiten. De verfilming zal gerealiseerd worden onder leiding van Scott Huff van Playground.

The Kills is het nieuwste project van Colin Callender voor Starz. Zijn vorige drie series voor de zender waren The White Queen, Dancing On The Edge en The Missing, alle co-producties met BBC. Hij ontwikkelt momenteel ook een miniserie gebaseerd op Howard's End en een serie gebaseerd op Dangerous Liaisonsp, beide voor BBC.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen