search
Grote namen voor nieuwe animatieserie 'Freak Brothers'!
Series / Nieuws

Grote namen voor nieuwe animatieserie 'Freak Brothers'!

Freak Brothers wordt een animatieserie voor volwassenen, dus verwacht behoorlijk grove humor. Met o.a. Woody Harrelson en John Goodman.

Woody Harrelson, John Goodman, Tiffany Haddish en Pete Davidson zullen de stemmen verzorgen van de hoofdpersonages in de volwassen getinte animatiserie The Freak Brothers.

De achtdelige serie werd vorig jaar al tijdens Comic-Con aangekondigd en wordt momenteel gepresenteerd aan distributeurs. De productie van de pilot-aflvering is daarnaast bijna afgerond en aan de verdere afleveringen wordt momenteel gewerkt. Het resultaat moet in het najaar worden uitgezonden.

In het San Francisco van 1969 draait alles om vrije liefde, samenwonen met je vrienden en politieke protestacties. Freewheelin' Franklin Freek (Harrelson), Fat Freddy Freekowtski (Goodman), Phineas T. Phreakers (Davidson) en hun grofgebekte kat Kitty (Haddish) spenderen hun dagen door dingen te ontwijken: militaire dienst, de narcotica-brigade en natuurlijk werken.

Na deel te hebben genomen aan een experiment waarbij ze een genetisch gemanipuleerde wietsoort moeten roken, belanden ze 50 jaar in de toekomst in een totaal andere samenleving dan ze gewend zijn. De Freaks moeten nu zien te overleven in een wereld die gedomineerd wordt door technologie, feminisme en politieke correctheid. Een klein voordeel is dat hun geliefde cannabis eindelijk legaal is!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen