search
Startdatum Disney+ in België is eindelijk bekend
Series / Nieuws

Startdatum Disney+ in België is eindelijk bekend

In Nederland is de streamingdienst van Disney reeds even beschikbaar, maar voor de Belgen is het nog even wachten...

Geoffrey Ketels
Er is eindelijk licht aan het einde van de tunnel. Disney heeft namelijk bekend gemaakt wanneer haar streamingdienst Disney+ ook beschikbaar zal zijn in België.

In eerste instantie werd Disney+ uitgerold in Nederland, de Verenigde Staten en Canada. Amper 24 uur na de lancering van de streamingdienst stond de teller reeds op een indrukwekkende 10 miljoen abonnees. Al snel werd de streamingdienst ook in tal van andere landen gelanceerd. Het ging daarbij dan onder meer om Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, maar ook om Australië, Nieuw-Zeeland en Zwitserland.

September
Voor heel wat andere landen bleef het echter nog even geduld koesteren. Onder deze landen ook België. In eerste instantie was de verwachting dat Disney+ in België ergens in de maanden mei of juni zou worden uitgerold, maar dat bleek helaas een net iets te positieve gedachte.

Inmiddels heeft Disney immers bekend gemaakt dat haar Disney+ streamingdienst pas in september van dit jaar in België zal worden gelanceerd. Buiten België zijn dan ook de Scandinavische landen aan de beurt evenals Portugal. Richting het jaareinde zou Disney+ ook worden uitgerold in Latijns-Amerika.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen