search
Disney+ maakt 'Goosebumps'-serie 'Just Beyond'!
Series / Nieuws

Disney+ maakt 'Goosebumps'-serie 'Just Beyond'!

Het gaat nu snel. Opnieuw een nieuwe grote serie voor Disney+ aangekondigd.

Met onder meer meerdere Star Wars-series, Marvel-series, de Pixar-serie Monsters at Work en het onlangs aangekondigde The Right Stuff is er veel in de maak bij Disney+. Nu is duidelijk dat er een serie komt gebaasserd op het werk van R.L. Stine.

De afgelopen jaren verschenen nog de films Goosebumps (2015) en Goosebumps 2: Haunted Halloween (2018) in de bioscoop en nu komt er op Disney+ de serie Just Beyond gebaseerd op de verhalen van Stine. Disney heeft een achtdelig eerste seizoen besteld bij schrijver Seth Grahame-Smith.

Anthologieserie
"Ik ben opgegroeid met het kijken naar herhalingen van" Twilight Zone "en de originele "Amazing Stories" met mijn ouders," zei Seth Grahame-Smith. "Ik heb altijd al een anthologieserie willen maken waar gezinnen samen van kunnen genieten, en dat op een manier die zowel voor kinderen als volwassenen geschikt is. R.L. Stine maakt deel uit van miljoenen kinderjaren en Disney + heeft zichzelf al bewezen met shows voor het hele gezin, en van hoge kwaliteit."

"Ik ben zo blij dat de geweldige scenarioschrijver Seth Grahame-Smith de serie tot leven gaat brengen op Disney+. Hoeveel meer geluk kan ik hebben?" zei Stine zelf. Naar verwachting verschijnt Just Beyond in de herfst van 2021 op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen