search

Ons nieuws van zaterdag 9 mei 2020

Disney+ maakt 'Goosebumps'-serie 'Just Beyond'!
Series / Nieuws

Disney+ maakt 'Goosebumps'-serie 'Just Beyond'!

Het gaat nu snel. Opnieuw een nieuwe grote serie voor Disney+ aangekondigd.

Met onder meer meerdere Star Wars-series, Marvel-series, de Pixar-serie Monsters at Work en het onlangs aangekondigde The Right Stuff is er veel in de maak bij Disney+. Nu is duidelijk dat er een serie komt gebaasserd op het werk van R.L. Stine.

De afgelopen jaren verschenen nog de films Goosebumps (2015) en Goosebumps 2: Haunted Halloween (2018) in de bioscoop en nu komt er op Disney+ de serie Just Beyond gebaseerd op de verhalen van Stine. Disney heeft een achtdelig eerste seizoen besteld bij schrijver Seth Grahame-Smith.

Anthologieserie
"Ik ben opgegroeid met het kijken naar herhalingen van" Twilight Zone "en de originele "Amazing Stories" met mijn ouders," zei Seth Grahame-Smith. "Ik heb altijd al een anthologieserie willen maken waar gezinnen samen van kunnen genieten, en dat op een manier die zowel voor kinderen als volwassenen geschikt is. R.L. Stine maakt deel uit van miljoenen kinderjaren en Disney + heeft zichzelf al bewezen met shows voor het hele gezin, en van hoge kwaliteit."

"Ik ben zo blij dat de geweldige scenarioschrijver Seth Grahame-Smith de serie tot leven gaat brengen op Disney+. Hoeveel meer geluk kan ik hebben?" zei Stine zelf. Naar verwachting verschijnt Just Beyond in de herfst van 2021 op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer 'The 100' hint naar gruwelijk einde!
Series / Trailer

Trailer 'The 100' hint naar gruwelijk einde!

Het zevende en laatste The 100-seizoen verschijnt binnenkort. Maar daarna komt er meer!

De zender The CW heeft na een eerdere korte teaser een volledige trailer onthuld voor de sciencefictiondramaserie The 100. Het zijn stevige en flitsende beelden uit het zevende en laatste seizoen! Check het geheel hieronder.

We krijgen een nieuwe blik op de overlevenden in de lucht en op de grond en hun verhaal zal dus worden afgerond. Op 20 mei aanstaande start het nieuwe seizoen. Er zijn 16 afleveringen om naar uit te kijken.Prequelserie start tijdens zevende seizoen
The CW gaat wel verder met The 100. Er is namelijk een pilotaflevering gemaakt voor een spin-off die zich 97 jaar voor de originele serie afspeelt. Deze aflevering maakt onderdeel uit van het zevende seizoen. De serie start met de nucleaire apocalyps die bijna al het leven op aarde heeft weggevaagd.

Lees ook: Krankzinnige teaser 'The 100' seizoen 7!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Boba Fett officieel terug in 'The Mandalorian'!
Series / Nieuws

Boba Fett officieel terug in 'The Mandalorian'!

Kogel door de kerk in Star Wars-universum: Boba Fett is terug!

Tijdens het eerste seizoen van The Mandalorian uit 2019 was er al het vermoeden dat we in een scène heel kort Boba Fett zagen staan in de schaduw. Nu blijkt dat het personage ook daadwerkelijk terugkeert in het tweede seizoen!

Het Star Wars-personage dat we voor het eerst zagen in Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back uit 1980 keert volgens The Hollywood Reporter terug. Niemand minder dan Temuera Morrison zal de rol spelen.

In de film Star Wars: Episode II: Attack of the Clones uit 2002 speelde Morrison de rol van Jango Fett, de vader van Boba Fett.

Dus Boba leeft!
Opvallend is dat Boba Fett dus zijn ogenschijnlijke dood in Star Wars: Episode VI - Return of The Jedi uit 1983 heeft overleefd. Hij viel in die film in de Sarlacc Pit.

Lees ook: Grote namen betrokken bij aankomend seizoen 'The Mandalorian'!

Vermoedelijk heeft hij niet zo'n enorm grote rol in het tweede seizoen van The Mandalorain. Mogelijk komt er daarna meer. In oktober verschijnt seizoen 2 op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Seinfeld'-finale zo populair dat acteurs bijna omgekocht werden om geheimen te lekken
Series / Nieuws

'Seinfeld'-finale zo populair dat acteurs bijna omgekocht werden om geheimen te lekken

De castleden van de populaire serie van NBC werd geld aangeboden om geheimen te lekken.

Voordat de aflevering in 1998 te zien was, was Seinfelds seizoensfinale een van de hoogst geanticipeerde televisieafleveringen in de geschiedenis. De sitcom ging niet echt ergens over, dus je zou denken dat een finale niet per se verhaallijnen af zou ronden. Maar mensen wilden echt graag weten hoe het zou eindigen.

Fotografen gingen dan ook ver om te zien hoe het op de set eraan toe ging. Zo ver dat er muren omheen gebouwd moesten worden. Meer dan twee decennia later, horen we dat er geprobeerd is om castleden om te kopen om geheimen over de finale te lekken.

Lees ook: Onwijs leuke trailer voor videogame gebaseerd op geliefde sitcom 'Seinfeld'

Bijna omgekocht
Acteur Jason Alexander sprak met actrice Julia Louis-Dreyfus over de serie. De twee praatten over de finale en Alexander biechtte op dat hem gevraagd was in ruil voor geld geheimen te lekken. "Mijn eigen publicist - ik weet niet of jou dit ook overkomen is - vroeg me wat geheimen te lekken voor geld. En ik zei: 'Dan vermoorden ze ons! Hoe durf je dat te vragen!?'"

Lees ook: Netflix betaalt monsterbedrag voor Seinfeld rechten

Louis-Dreyfus schrok en vroeg of Alexander zijn publicist dan ontslagen had. Die grapte: "Nee, ik gaf hem opslag!"

In de bak
De finale was op 14 mei 1998 te zien op NBC. Daarin zien we dat Jerry, Elaine, George en Kramer naar Parijs proberen te vliegen. Op het vliegveld zien ze echter dat er iemand overvallen wordt en ze doen er niks aan. Daarop worden ze gearresteerd en zien we een boel personages uit eerdere seizoenen die getuigen en laten zien dat het geen fijne mensen zijn. De personages worden veroordeeld tot een jaar in de cel. Het laatste moment is van Jerry Seinfeld die een stand-up in de gevangenis doet, met Kramer als toehoorder.

De finale trok zo'n 76 miljoen kijkers.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Echte 'Space Force'-generaal reageert op Netflix-serie
Series / Nieuws

Echte 'Space Force'-generaal reageert op Netflix-serie

Is hij een beetje blij met de komedie die over zijn Space Force gemaakt wordt of juist niet?

Deze week kregen we een eerste trailer te zien van Netflix-komedie Space Force. De satire haalt inspiratie uit de echte Space Force, een nieuw onderdeel van het Amerikaanse leger. Nu reageert een Space Force generaal, John W. Raymond, een op de serie.

Raymond laat tijdens een persconferentie het volgende weten: "Ja, ik heb de trailer inderdaad gezien. Het voornaamste advies dat ik Steve Carell zou geven, is dat hij z'n haar moet laten knippen. Hij ziet er een beetje te shaggy uit als hij de baas van de Space Force wil spelen."

Lees ook: 'The Office'-makers presenteren trailer Netflix-serie 'Space Force'

Space Force
In de serie volgen we generaal Mark Naird. Hij hoopt de leiding te krijgen over de Air Force, en is enorm teleurgesteld als hij de leiding krijgt over de nieuwe, nog niet gelanceerde, Space Force. Hij moet de dienst veranderen in iets dat ook echt dingen kan bereiken. Maar serieus genomen worden is moeilijker dan het lijkt.

Lees ook: Eerste foto's uit grote Netflix-serie 'Space Force'!

Het eerste seizoen van tien afleveringen is vanaf 29 mei op Netflix te streamen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Discovery' wordt mysterieuzer in derde seizoen
Series / Nieuws

'Star Trek: Discovery' wordt mysterieuzer in derde seizoen

Dit nieuwe seizoen wordt hoe dan ook anders dan het vorige seizoen dat we gezien hebben.

We moeten langer wachten op het derde seizoen van Star Trek: Discovery dan de bedoeling was. De post-productie gaat echter gewoon door, ondanks de coronacrisis. En het lijkt er steeds meer op dat het einde dichterbij is. De promotie neemt namelijk toe.

Acteur Doug Jones sprak met TrekMovie over het derde seizoen. Het wordt een verrassend seizoen, belooft hij. Bovendien een seizoen met de nodige mysteries.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' seizoen 3 laat langer op zich wachten

Derde seizoen
" Ik weet niet wanneer het derde seizoen te zien zal zijn," begon Jones zijn verhaal. "Ik begrijp dat mensen het zich afvragen. Het is al een tijd geleden dat het tweede seizoen afgerond werd en de verhaallijn eindigde behoorlijk open. Daardoor wil iedereen natuurlijk meer zien. Maar het gaat er komen, wanneer weet ik niet."

Lees ook: 'Star Trek'-held Spock had een kind maar dat werd 'geschrapt'

"Het voelt nog als dezelfde serie," begon hij vervolgens over de stijl. "De serie is hetzelfde, maar met een andere setting. De cast is hetzelfde. En we ontmoeten natuurlijk wel nieuwe mensen in de toekomst. Interacties met mensen of soorten in de toekomst gaan anders zijn. Dat maakt de serie frisser."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is een nieuw Marvel-project voor Disney+
Series / Nieuws

Dit is een nieuw Marvel-project voor Disney+

Disney+ zou werken aan een serie rond de Secret Warriors voor release na 2022.

Het schijnt dat Marvel Studios werkt aan een Secret Warriors-serie voor Disney+. Er is nog geen enkel detail bekend over de serie, al horen we dat deze onder leiding zou komen te staan van Marvel-baas Kevin Feige.

Er zijn in de comics heel wat samenstellingen geweest van het Secret Warriors-team. Een deel werd aangevoerd door SHIELD-personages als Nick Fury, Quake, Phobos, Yo Yo Rodriguez, Hellfire, Sebastian Druif en Stonewall. Een versie van de groep was zelfs te zien in de serie Agents of SHIELD.

Nieuwe versie
Het is de vraag wanneer de serie precies naar Disney+ zal komen, als de geruchten die The GWW de wereld in heeft geholpen, tenminste kloppen. Disney heeft de komende tijd heel wat Marvel-series gepland staan voor zijn streamingdienst.

Die series komen in elk geval tot ergens in 2022 uit op de streamingdienst. Vermoedelijk komen daarna pas andere series in de franchise uit op Disney+. De eerste serie die gepland staat is The Falcon and the Winter Soldier.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegde heel veel nieuwe series toe afgelopen week
Series / Streaming-diensten

Disney+ voegde heel veel nieuwe series toe afgelopen week

Bekijk hier het complete overzicht met heel veel nieuws dat door Disney is toegevoegd!

Streamingdienst Disney+ had een verrassend goede week als het op series aankomt. Vandaag zetten we op een rij wat er allemaal nieuw is toegevoegd. Uiteraard compleet met toelichting. En deze week was het beter dan we in tijden hebben gezien!

Allereerst even de nieuwe afleveringen, gevolgd door een hele rits aan nieuwe series waar van nu complete seizoenen op Disney+ staan.
Disney Gallery: Star Wars The Mandalorian: S01E02: In acht afleveringen krijgen we een gedetailleerde blik achter de schermen bij het maken van de eerste live-action serie in de Star Wars-franchise.
Pixar Komt Tot Leven: S01E07: Deze serie laat je zien hoe echte Pixar-personages tot leven gebracht worden en op echte locaties verschijnen. Vooral leuk zijn de reacties van mensen hierop.
Familie Zondagen: S01E27: Hele gezinnen knutselen hun favoriete werken in elkaar met behulp van Disney.
Be Our Chef: S01E07: Angela Kinsey presenteert deze kookwedstrijd waarin telkens vijf gezinnen heerlijke gerechten klaarmaken en inspiratie halen uit hun favoriete gerechten.
One Day at Disney: S01E23: In deze aflevering volgen we Joe Hernandez, die als hosts in een pretpark werkt.


En dan een hele rits aan nieuwe series:
Runaways (2 seizoenen): een stel tieners ontdekken dat hun ouders slechteriken zijn. Ze slaan op de vlucht en moeten samenwerken tegen hun ouders.
Star Wars: The Clone Wars (7 seizoenen): nu het zevende seizoen erop staat is de saga voorbij. We zien de oorlogen die gevoerd werden tegen de separatisten.
Car S.O.S. (6 seizoenen): in deze serie zien we monteur Fuzz Townshend die samen met Tim Shaw klassieke auto's redt van hun eigenaars die ze hebben laten vervallen.
Coop & Cami Willen Alles Weten (1 seizoen): tieners Cooper en Cameron zijn broer en zus en hebben een online show. Daarin leggen ze vragen voor aan hun miljoenen volgers.
Kirby Buckets (3 seizoenen): welkom in de compleet verknipte wereld van Kirby!
Primal Survivor (4 seizoenen): avonturier Hazen Audel herbeleeft enkele van zijn meest spannende, pijnlijke en soms smerige momenten om een echte Primal Survivor te kunnen worden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.