search
Eerste reacties scifi Netflix-serie 'Snowpiercer'!
Series / Nieuws

Eerste reacties scifi Netflix-serie 'Snowpiercer'!

Het vervolg op de film Snowpiercer uit 2013 van regisseur Bong Joon Ho (Parasite).

De zender TNT start op 17 mei met het eerste seizoen van de serie Snowpiercer, een prequel dat zich enkele jaren voor de gelijknamige film uit 2013 van regisseur Bong Joon Ho (Parasite) afspeelt. In Nederland verschijnt Snowpiercer op Netflix.

Via Comicbook.com en The Playlist krijgen we nu de eerste recensies. Vooral de Comicbook.com is positief over de serie. "Het eerste seizoen van Snowpiercer laat een verhaal zien dat het bronmateriaal eer aandoet, terwijl het ook de verwachtingen ondermijnt waardoor de de serie zich gedurende meerdere seizoenen kan handhaven. Er wordt een verhaal verteld dat past bij het hier en nu," aldus de recensent.

Misschien een brug te ver?
Positief, maar minder enthousiast is de recensent van The Playlist. Deze noemt "het concept van de criminele onderwereld mogelijk een brug te ver." Er wordt aangegeven dat het verhaal over de trein en de klassenstrijd daarin teveel rust "op een detectiveverhaal."

Lees ook: Tijdlijn verklapt hoe de tv-serie 'Snowpiercer' aansluit op de film

Of de afleveringen van Snowpiercer per keer op Netflix verschijnen is nog onbekend. De serie staat al wel aangekondigd, zonder datum.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen