search
Miranda Otto toegevoegd aan indrukwekkende cast HBO's 'Westworld'
Series / Nieuws

Miranda Otto toegevoegd aan indrukwekkende cast HBO's 'Westworld'

De actrice (The Lord of the Rings) vergezelt o.a. Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood, Ed Harris, Jeffrey Wright en Thandie Newton.

We weten nog maar net dat Thandie Newton gaat meewerken aan de nieuwe HBO-serie Westworld, maar inmiddels is er alweer een nieuwe actrice aan de cast toegevoegd. Miranda Otto, bekend van The Lord of the Rings en de tv-serie Rake, mag zich melden bij een cast die verder bestaat uit Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood, Ed Harris, Jeffrey Wright, Rodrigo Santoro, Shannon Woodward, James Marsden en Kyle Bornheimer.


De serie wordt gebaseerd op de gelijknamige film uit 1973. Deze werd geschreven en geregisseerd door Michael Crichton, die we kennen van de Jurassic Park-franchise. De film en serie spelen zich af in de toekomst, in een pretpark. Daar kunnen bezoekers interactie beleven met robots in beroemde historische omgevingen. Als er iets misgaat, worden de robots dodelijk…

Er werd in 1976 een vervolg op de film gemaakt, Futureworld genaamd. Vier jaar later kwam de serie Beyond Westworld uit. Wanneer de nieuwe serie uit moet komen, is nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen