Eddie Izzard speelt schurk in 'Powers'

Eddie Izzard speelt schurk in 'Powers'

Daarnaast nog eens twee toevoegingen aan de cast van Sony's PlayStation Network-show.

Jan-Peter Rook, 17 augustus 2014 om 14:36

Eddie Izzard, Noah Taylor en Olesya Rulin gaan een rol spelen in Powers, een live-action dramaserie rondom de gelijknamige comicreeks van Brian Michael Bendis en Michael Avon Oeming. De rest van de cast van Sony's PlayStation Network-show bestaat uit Susan Heyward, Adam Godley en Max Fowler
Powers, een reeks die in 2004 van start ging, gaat over detectives Christian Walker en Deena Pilgrim. Ze onderzoeken enkele moorden die gerelateerd zijn aan superhelden. Er werd een tijd terug al gewerkt aan een tv-serie, maar de pilot hiervan werd nooit uitgezonden en het project stierf een stille dood.

Volgens Deadline speelt Taylor (Game of Thrones) de rol van Johnny Royalle, een crimineel meesterbrein die de Here and Gone Club bezit. Hij is een Power die in staat is om te teleporteren. Rulin (High School Musical) is Calista, een jonge, pientere meid die dolgraag een Power wil zijn. Tot slot speelt Izzard de kwaadaardige Wolfe, een machtige Power die de afgelopen twintig jaar vast heeft gezeten.

Het eerste seizoen van Powers, bestaande uit tien afleveringen, gaat in december in première op het PlayStation Network.

Bron: Deadline

Lees meer over: powers, david slade, sony, playstation, eddie izzard, susan heyward, Noah Taylor, Olesya Rulin, Adam Godley, max fowler

Informatie over de serie: Powers

Populair nieuws