search
Eddie Izzard speelt schurk in 'Powers'
Series / Nieuws

Eddie Izzard speelt schurk in 'Powers'

Daarnaast nog eens twee toevoegingen aan de cast van Sony's PlayStation Network-show.

Eddie Izzard, Noah Taylor en Olesya Rulin gaan een rol spelen in Powers, een live-action dramaserie rondom de gelijknamige comicreeks van Brian Michael Bendis en Michael Avon Oeming. De rest van de cast van Sony's PlayStation Network-show bestaat uit Susan Heyward, Adam Godley en Max Fowler

Powers, een reeks die in 2004 van start ging, gaat over detectives Christian Walker en Deena Pilgrim. Ze onderzoeken enkele moorden die gerelateerd zijn aan superhelden. Er werd een tijd terug al gewerkt aan een tv-serie, maar de pilot hiervan werd nooit uitgezonden en het project stierf een stille dood.

Volgens Deadline speelt Taylor (Game of Thrones) de rol van Johnny Royalle, een crimineel meesterbrein die de Here and Gone Club bezit. Hij is een Power die in staat is om te teleporteren. Rulin (High School Musical) is Calista, een jonge, pientere meid die dolgraag een Power wil zijn. Tot slot speelt Izzard de kwaadaardige Wolfe, een machtige Power die de afgelopen twintig jaar vast heeft gezeten.

Het eerste seizoen van Powers, bestaande uit tien afleveringen, gaat in december in première op het PlayStation Network.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen