Nog een seizoen 'Twin Peaks' is nog steeds mogelijk!

'Twin Peaks' seizoen 4 is gewoon mogelijk!

Keert een van de beste series straks terug op televisie met een verrassende nieuwe reeks?

Jim Pedd, 15 mei 2020 om 11:30

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Komt er misschien toch wat meer Twin Peaks? Het derde seizoen van de serie behoort tot een van de beste revivals op televisie in tijden. 26 jaar nadat het tweede seizoen afgerond was, keerde de show terug.
En dat was nogal wat. Er werden nieuwe, intense en behoorlijk gekke, richtingen gekozen voor het verhaal. Het seizoen eindigde ook met een behoorlijk opmerkelijk iets: Agent Dale Cooper leek vast te zitten in het verleden met een alternatieve versie van Laura Palmer. Sinds dat derde seizoen te zien was, wordt er gesproken over een vierde.

Lees ook: Bekende gezichten keren terug in nieuwe trailer ´Twin Peaks´ S3!!

Waarom niet?
Acteur Kyle MacLachlan ziet dat wel zitten. “Ik denk dat dit op de eerste plaats de Twin Peaks is die David Lynch wilde maken en dat vind ik geweldig voor hem,” begon MacLachlan. “Dat is iets heel moois, want ik had nooit verwacht, en ik denk niemand van ons, dat Twin Peaks terug zou keren.”

Lees ook: Eerste foto's nieuw seizoen 'Twin Peaks'!!!

Maar dat mocht dus wel gebeuren. En wat MacLachlan gebeurt het nog eens: “Ik zou elke dag terug willen keren als Cooper, als David [Lynch] dat zou willen. Ik ben een fan van de serie en een groot fan van het personage.”

Bron: CB

Lees meer over: Twin Peaks, Showtime, Kyle MacLachlan

Populair nieuws