search
Krachtige trailer nieuwe Netflix-serie over Jeffrey Epstein
Series / Nieuws

Krachtige trailer nieuwe Netflix-serie over Jeffrey Epstein

Deze nieuwe Netflix-serie belooft de geschiedenis van de misdaden van Jeffrey Epstein en zijn handlangers verder te ontrafelen.

Netflix heeft een trailer naar buiten gebracht van Jeffrey Epstein: Filthy Rich. In deze vierdelige documentaireserie wordt de internationale sekshandel van minderjarigen onderzocht, waarvoor Epstein uiteindelijk in 2019 voor de cel in moest, waar hij uiteindelijk ook stierf.

In de serie komen verschillende slachtoffers van Epstein aan het woord, die met hem tijd doorbrachten op zijn privé eiland, die ook wel bekend stond als 'pedophile island'. Alleen in de trailer zijn al negen vrouwen te zien die het slachtoffer van Epstein zijn praktijken zijn geworden.

Epstein handelde niet alleen
In de Netflix-serie wordt ook uitgebreidt gekeken naar het feit dat Epstein in 2008 onder een levenslange straf uitkwam door een deal met de overheid te sluiten. Uiteindelijk hoefde Epstein maar dertien maanden van deze straf uit te zitten.

De trailer belooft ook dat er gekeken wordt naar de vele connecties en medeplichtigen van Epstein, die nooit een straf voor hun daden hebben gehad. De documentaire serie is vanaf 27 mei op Netflix te zien. Bekijk hieronder de trailer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen