search
Netflixt kondigt de gloednieuwe serie 'The Lying Life of Adults' aan
Series / Nieuws

Netflixt kondigt de gloednieuwe serie 'The Lying Life of Adults' aan

De serie zal gebaseerd zijn op het gelijknamige boek van schrijfster Elena Ferrante...

Geoffrey Ketels
Het nieuwe boek The Lying Life of Adults van de Italiaanse schrijfster Elena Ferrante ligt nog maar net in de winkels (nog niet in het Engels beschikbaar) of Netflix heeft al aangekondigd er een serie van te gaan maken!

De nieuwe Netflix-serie welke het verhaal zal volgen van het boek The Lying Life of Adults zal geproduceerd worden in samenwerking met Fandango. De kans is groot dat deze naam op het eerste zicht nog geen belletje doet rinkelen. Daar komt echter wellicht verandering in als we zeggen dat dit Italiaanse productiebedrijf in het verleden reeds betrokken was bij de HBO-serie My Brilliant Friend. Eind april werd door HBO nog een derde seizoen van de serie aangekondigd.

Anonieme schrijfster
Sowieso kunnen de boeken van Elena Ferrante steeds rekenen op een aanzienlijke populariteit. Dit is wellicht deels het gevolg van het feit dat die naam eigenlijk een pseudoniem is voor een anonieme schrijfster. Ondanks het feit dat haar boeken altijd een razend groot succes zijn heeft de vrouw (althans daar gaan we toch vanuit) haar identiteit nooit prijs willen geven.

Wanneer de serie The Lying Life of Adults precies moet gaan verschijnen is momenteel nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen