'De serie 'Normal People' is de opwindendste serie die ooit is geproduceerd'

Toegegeven, het is een aankondiging van een nieuwe serie die je lang niet elke dag meemaakt...

Geoffrey Ketels, 15 mei 2020 om 11:29

HBO staat er om bekend menig aantal series geproduceerd te hebben die over een behoorlijke portie naakt beschikken. Nu is er echter Normal People. Deze serie moet titels van HBO als Game of Thrones en Westworld (op vlak van het aantal naaktscènes in ieder geval) doen verbleken.
Toen de eerste trailer van de serie Normal People door de BBC en Hulu op de wereld werd losgelaten werd het meteen duidelijk. Deze sensuele, zwoele serie zou behoorlijk vaak over de tongen gaan rollen. Inmiddels hebben niet alleen medewerkers van de beide entertainmentbedrijven zich uitgelaten over het aantal naaktscènes in de reeks, ook de pers bestempeld ze nu al als "de geilste serie ooit gemaakt".

Sally Rooney
De serie is eigenlijk een verfilming van het gelijknamige boek van Sally Rooney. Het boek vertelt het verhaal van de introverte jongeman Connell Waldron. Mensen die het boek reeds hebben gelezen weten dat er behoorlijk wat pittige gebeurtenissen in terug te vinden zijn en dat is in de serie dus niet anders... in tegendeel.

Is jouw interesse alvast gewekt en wil je alvast een voorsmaakje krijgen van deze nieuwe serie? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer!


Lees meer over: Normal People, BBC, Hulu, serie, series

Populair nieuws