search
Tom Hardy en 'Capone'-regisseur herenigd voor serie over de CIA
Series / Nieuws

Tom Hardy en 'Capone'-regisseur herenigd voor serie over de CIA

Ondanks de matige recensies voor Capone, willen de twee dolgraag opnieuw samenwerken.

Na samen te hebben gewerkt aan de film Capone, die in Amerika afgelopen week na lauwe kritieken op VOD werd uitgebracht, zullen regisseur Josh Trank en acteur Tom Hardy nu samenwerken aan een miniserie.

Tijdens een recent interview met Collider, liet Trank (tevens regisseur van Chronicle en Fantastic Four) weten dat hij en Hardy een nieuw project hebben gevonden om aan te werken:

"Ik werk aan een miniserie die Tom Hardy zal produceren en hij nauw bij is betrokken. We kunnen beiden niet wachten om eraan te beginnen. Het verhaal speelt zich af gedurende enkele decennia na het einde van de Tweede Wereldoorlog. We zien hoe de CIA wordt gevormd, maar dan vanuit een perspectief dat nog niet eerder aan bod is gekomen in andere films of series.

Een groot deel ervan gaat over Castro en Cuba, en kapitalisme versus communisme. Het is een groots verhaal. Het is interessant, gevaarlijk en fascinerend. Ik denk dat de serie veel parallellen zal tonen tussen vroeger en onze hedendaagse samenleving."


Hardy in de hoofdrol
Trank bevestigde ook dat Hardy van plan is om de hoofdrol te spelen in de serie. En dat is niet vreemd, want Hardy leende eerder zijn talenten al aan topseries als Taboo en Peaky Blinders.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen